Bezoek onze nieuwe website

U bekijkt een oud artikel op onze oude website.
Pitts heeft een nieuwe website. Ga naar http://www.pitts.be om alle nieuwe informatie te bekijken.

Nieuws
Marc en Gerard Santens (Oudenaarde): 70 jaar top duivensport

19/12/2014 Marc Rousseau / DD Categorie: Reportages

De naam Santens is binnen de scheldestad en internationale duivensport een naam, een begrip van puur klasseduiven en dit over meer dan 70 jaren duivensport.


De woonplaats van de gebroeders Santens is steeds Oudenaarde geweest, hun thuisbasis waar de familie sinds 70 jaar duivengeschiedenis schreef. 

Oudenaarde,  wordt ook de Adriaan Brouwerstad genoemd en is zeer bekend om alles wat in verband kan worden gebracht met de Vlaamse Ardennen, zoals:  tapijtweefkunst, gotisch stadhuis, brouwerijen en de wielersport. Oudenaarde vindt men op de kaart in het Zuidwesten van Oost-Vlaanderen aan de schelde en de heuvelzone. Oudenaarde ontdekken via een paar klikken.


Marc (links) en Gerard (rechts) Santens, 70 jaar top duivensport

Klik voor resultaten doffer BE09-4220454 (Marc Santens Links) 
Klik voor resultaten doffer BE10-4267002 (Gerard Santens rechts)

De naam Santens is binnen de scheldestad, de nationale- en internationale duivensport een naam, een begrip van puur klasseduiven en dat over meer dan 70 jaren duivensport.
Marc (79) en Gerard (80) Santens zijn sinds hun jeugd verbonden met top duivensport.
In hun actieve periode waren beide broers melkventer en bij hun vader thuis kon men alle dagen verse melkproducten aanschaffen. Dit bestaat gewoonweg niet meer, spijtig maar het is nu eenmaal de realiteit.

70-jaar Santens duivensport kunnen we eigenlijk indelen in verschillende periodes van samenspel met en/of broers-vader combinatie, bijgevolg hét moment om de broers in beeld te brengen.

70 jaar Santens topduivensport onderscheidt zich in drie periodes: 

(1) periode 1944-1955 Santens-De Keyzer


Wijlen Paul Santens creator van het beroemde Santens ras

Het Santensras werd samengesteld door 20 oorlogsduiven uit de kern van Albert De Keyzer. Deze duiven kwamen voort uit toen zeer bekende namen als Wegge (Lier), Vandevelde (Oudeburg), Blondeel en De Gandt die Commines duiven waren uit Leers-Nord. Eveneens De Lamottes (Moeskroen) met de befaamde Heroine (Desirant) in weze de zuiver Bastins uit Verviers.


Linksboven Paul Santens met rechts tandempartner Albert De Keyzer, autowinnaars in 1949 en 1950 

Een kort overzicht van de gewonnen prijzen uit de eerste periode:

 • 1945 : 177 prijzen;
 • 1946 : 169 prijzen;
 • 1947 : 262 prijzen;
 • 1948 : 250 prijzen;
 • 1949 : 225 prijzen;
 • 1950: reeds 419 en het werd er nooit minder
   

(2) periode 1956 tot 1977 "Paul Santens en Zonen"


van links: wijlen Paul Santens, Gerard, Marc en Guy

Deze  periode is werkelijk het samengaan van vader Paul Santens met de zonen Gerard, Marc en Guy. Uit de totale verkoping van de tandem Santens -De Keyzer bleven 2 duiven in bis, zodat voor ieder tandemlid 1 duif overbleef. Bij Paul Santens bleef het Angoulemeke.

In deze periode schonk Adolf Santens een volle duivin van de 1ste prijs Pau (Pastoor Brusseel x Bostijn). Via Burgemeester De Kimpe enkele duiven van Vandevelde uit Ename. Deze periode kenmerkt zich vooral door het winnen van kopprijzen aan de lopende band en de tandem Santens werden in de kortste keren kampioenen.


Paul Santens en zonen speelden in die periode reeds op weduwschap, onbekend toen voor de meeste onder duivenmelkers


(3) Periode 1978 - 2014" Marc en Gerard Santens"

Dus 36 jaar continue topniveau met de duiven onder hun beide familienaam. In die periode hebben beide broers maar liefst 4 nationale overwinningen (6 in de 70 jaar) op hun palmares. Inderdaad, als modale duivenmelker is het bingo als we een nationale palm weten binnen te halen, laat staan er meer dan één te verwerven.


"De Kannoniers van Oudenaarde"  zo genoemd door toenmalig reporter Eric Van Autreve. Marc Santens links en Gerard Santens rechts.

Niettegenstaande hun jarenlang hoog spelniveau zijn de broers heel nuchtere kerels gebleven, met hun beide voetjes op de grond. Hierbij hun verhaal!

Sommige rassen komen en gaan, andere zijn definitief verankerd

In ons interview hebben we gesproken over de rassen op de hokken en de broers beamen dat bepaalde rassen van uit het verleden zeer sterk zijn verankerd in de stam.

1ste Nationaal Narbonne 1999, eentje van de 4 nationale overwinningen voor eigen rekening

Overzicht van uitmuntende resultaten periode 1979-2014
4 maal 1ste Nationaal overwinnaars;
3 maal 1ste Nationaal Belgische Verstandhouding;
42 maal 1ste Provinciaal of Interprovinciaal winnaars;
300 eerste prijzen boven Parijs;
360 duiven in top 100 op de nationaals >= 1990;
68 maal top 10 Nationaal >= 1979 tot 2014;
574 maal in 100ste nationaal en/of Internationaal >= 1979 tot 2014;
1.642 maal in 100ste  20 op Provinciaal en/of Interprovinciaal >= 1979 tot 2014; 


Gerard en Marc voor de tuinhokken

Dit geldt voor de oude soorten en rassen van “De Gandt-Commines-De Keyzer en de gebr. Janssens uit Arendonk.

Menig duivenmelker zal natuurlijk geneigd er onmiddellijk aan toe te voegen dat dit oudbolige zaken zijn, maar ik voeg er direct aan toe dat alle huidige rassen voortkomen uit de oude toprassen.


Volledige hokinstallatie

Een raak voorbeeldje: het Santensras is de basislegger van de soort Mencke-Haelterman die aan de basis liggen van de Zieken/Krijt , dus van het wereldras Freddy en Jacques Vandenheede uit Zingem. Inderdaad de topkolonie van het laatste decennium met hun vele nationale toppers. 


Binnenzicht weduwnaarshokken( oude duiven blijven samen tot nieuwjaar)

Aan de top en er blijven over meer dan 70 jaar lang 

Binnen deze context verduidelijkt Marc dat het niet zo eenvoudig is, er is maar één weg van goede rassen, geduld en deze van de natuurmethode in ruime zin.

Duivensport anno 2014 wordt nog beoefend zoals tientallen jaren terug met de oude duiven op de fond en hier zijn geen medicatieduiven op hun plaats. Medicamenten hebben we nodig om zieke duiven te behandelen en niet om op de haverklap duiven preventief te behandelen. Dit is puur chemie inbrengen waarbij alle weerstand op nul wordt gezet. De broers spelen met hun duiven fond tot meer dan acht jaar oud. Hoeveel duiven zijn er nog geklasseerd op de vluchten van 5 jaar en meer? Dit zegt veel omtrent hun aanpak en toepassingen, kortom de duiven weerstand laten opbouwen en dit van kleins af aan.


Kweekrennen en duiven klaar voor de kweek

Het voeder bijvoorbeeld, zeer belangrijk volgens Gerard, want: er is inderdaad slecht- en goed voeder.

Slecht voeder reflecteert zich in het feit dat uw duiven bepaalde granen en zaden in het voeder niet lusten, dus eigenlijk met tegenzin opeten indien ze er toe worden verplicht. De melker moet dit zien en ander voeder uitproberen tot wanneer de juiste combinatie is gevonden.

Alles draait rond de juist hoeveelheid voeder, de duiven moeten eigenlijk alles in één voederbeurt opeten en dan zit het pas juist. De dag nadien trainen de duiven en hebben weer goesting om te eten, enzovoort. Een duidelijk signaal dat de mengeling en de dosis okée is voor de duivenbezetting.

Het drinken is gelijklopend: het ganse jaar wordt look extract in het drinkwater gedaan. Als voorbeeld geldt zeker thee dat ruim aan bod komt. Niettegenstaande houdt Marc het lookschema als constante in het drinkpatroon. Eigenlijk geldt dit principe voor alle zaken die kunnen in verband staan of die via het drinkwater moeten worden opgenomen.


Een bad nemen in een handomdraai gefikst

Als bijproducten gaat men dezelfde richting en zo biologisch mogelijk, vaak onder de noemer van: biergist of gist dat onder het voeder wordt gemengd. Inderdaad, alles staat in het teken van probiotica toepassingen en in feite terug te grijpen naar de natuur. Deze zaken werden hun door vader Santens ingepompt, alles draait rond het duivenspel met fond- en overnachtvluchten.

De hokken zijn volgens de broers van het allerbelangrijkste belang. Goede hokken worden niet vervaardigd door seriewerk. Volgens hun credo moet ieder hok apart worden bekeken. Het ene staat noord, oost en iedere invalshoek heeft zo zijn aanpassingen nodig.

Volgens beide zijn hokken liefst doosjes waar er voor tocht geen plaats is. De hokken in de broekstraat zijn voor de oude duiven echte doosjes waar de ventilatie door tochtgaas circuleert, dus traag en in de juiste verhouding. De houten Punthokken in de tuinzone werden ook met dit principe aangepakt.

Het sluitstuk in de duivensport – het gaat tenslotte om dieren - is natuurlijk de veearts.
Als het voor geen meter loopt, dan scheelt er iets aan de duiven en dan moet men wel op zoek naar genezing. De veearts van dienst is sowieso iemand met heel wat kennis in de duivensport. Deze veearts wordt in de praktijk genomen iemand uit de streek.

70 jaar ervaring met fondduiven

Fondduiven, hoe herkennen? Gerard Santens beaamde deze vraag die ik hem stelde. Meer bepaald: kan men een fondduif van een snelheidduif onderscheiden en welke zijn dan de kenmerken?

Het antwoord is volkomen: Ja! Fondduiven en zeker overnachtduiven onderscheiden zich door het feit dat ze een gen hebben die men het gen A  noemt. Deze A-gen staat voor uithouding en niet-verzuren van de spieren. Verder onderscheidt men fysiek de aanhechting of voorarm van de vleugel als zeer belangrijk, specifiek de spieren die erom heen zit, dus de voorarm volledig omkapselen. Bijgevolg vindt men bij de keuring minder botje - langs het lichaam en okselproef - en meer armspier bij een kortere arm. Een fondduif draagt door deze kortere vleugelarm de broekpen op de rug tijdens het vliegen en kan bijgevolg minder snel roeien(snelheid ontwikkelen), waardoor een fondduif op de puur snelheid wat moet inboeten. Verder zijn zijdezachte veren en fijne pennen, goed gesloten- en kleurrijke ogen een teken van rassige duiven. Duiven met deze innerlijke en uiterlijke kenmerken, waarbij de ademhalingsopening een indicatie geeft van de ademhalingscapaciteit van de hogere en lagere luchtwegen kan worden omschreven als de ideale fondduif. Het oriëntatievermogen en de forme bepaalt dan verder de uitslag.

2014 een goed jaar met tal van toppers

Provinciale, nationale en internationale toppers

 • 17 mei Vierzon 497d.: 41-94-102-108-118-119…FVOV 8.394d.: 1.099-1.152-1.282-1.357-1.511..;
 • 31 mei Limoges 452d.: 16-21-33-64-73-117…,Prov. 4.267d.: 136-182-266-491-625…, zone A 7.686 oude: 360-477-702-1.213-1.515, nationaal 18.390d. 457-628-940-1.693-2.174-3.982;
 • 31 mei Bourges 262oude: 42-62-75-84, prov. 3.811d. 707-920, zone A: 3.788d. 732-981, nationaal 22.663d. 5.316…;
 • 14 juni Cahors 130 oude: 7-28, prov. 1.363d. 64-237, zone 2.110d. 121-395, nationaal 7.140d. 233-909;
 • 14 juni Poitiers 182oude: 49, FVOV 3.142d. 563, Zone A: 3.324d. 2.030, nationaal 12.379d. 2.030;
 • 20 juni Pau 132 oude: 6-17-33, OVV 341d.: 13-49, nationaal: 44-217-433, internationaal 184-1.342-2.021;
 • 21 juni Montauban 121 oude: 4-20-25, prov. 1.290d.: 22-153-195, zone A 2.189d. 57-320-405, nationaal 5.935d. 63-425-565-1.210-1.312-1.331,Barcelona 172 oude: 15-23-47-56, nationaal 8.764d. 848-1.856.., internationaal 21.169d.:1.810-3.936,;
 • 7 juli Limoges 215d: 17-22-36-49-64, prov. 1.943d. 92-129-214-308-399, zone 2.993d. 288-373-554, nationaal 7.221d. 305-406-631-925;
 • 7 juli Limoges 214 jaarse: 37, prov.: 2.097d., zone: 2.873d.:583;
 • 7 juli Libourne 95 oude: 2-3-31, prov. 1.039d.: 10-11-254, zone: 1.771d. 17-18, nationaal 4.589d: 42-43-946, internationaal 12.528d.: 241-336-782-1.092…;
 • 26 juli Narbonne jaarse 46d.: 3-5-11-15, prov. 596d. 17-30-81-113, nationaal 2.835d.: 46-90-244-373-549-635, internationaal123-232-637-999;
 • 2 augustus Perpignan 155d: 2-11-14-43, prov.1.401d.: 8-49-71-255, nationaal 6.248d: 33-199-283-1.198, internationaal 17.965d.: 59-360-534-1.338.
Klik hier voor de samenvatting door Gerard Santens van de resultaten 2013 en 2014
Klik hier voor de samenvatting van de nationale en internationale Pipa-ranking Pau en Montauban 2012-2013-2014


rechts BE06-4092266 en duivin - 8 jaar jong en nog toppers op Barcelona in 2014
Bemerk de kweekwratjes onder de witte neusdoppen, een superduif!

 

Klik hier voor de Individuele resultaten BE06-4092266, maar liefst 8 jaren topfond niveau 

70 jaar duivensport en geen denken aan stoppen

Inderdaad, waar velen onder ons duivenmelkers ermee stoppen om allerlei redenen, zijn Marc en Gerard Santens nog zeer ambitieus voor hun leeftijd. Dit wordt ook wel een beetje geconditioneerd door de vele vrienden en bezoeker die beide broers dagelijks nog krijgen. De hokken zijn al gauw een 50tal meter lopend hokken aan onderhoud. Gelukkig werden over de jaren aanpassingen gedaan met roosters op de vloeren en minder duiven op de hokken. Het is de kwaliteit die telt om toppers te halen volgens Marc.


Deel 1 van de veranda met trofeeën

Hun ras werd opgebouwd in ruim 70 jaren, vooral de oude basis: De Gandt-Commines-De Keyzer en de gebr.Janssens uit Arendonk blijft de hoofdas. Hun medische aanpak is gebaseerd op eenvoud en een vorm van natuurmethode met hoofdzakelijk lookwater in combinatie met andere wateradditieven zoals thee en probiotica.

Op het vlak van voeders is men niet zo kieskeurig, als het voeder maar goed ruikt en vlot wordt opgenomen. Granen en zaden die niet worden opgenomen zijn slecht voeder en dit moet de melker zien en ondervinden op het hok.


Deel 2 van de ruime veranda

De broers spelen in volle seizoen met een 50tal weduwnaars en een 80tal jonge duiven. Binnen de context duivenhokken en bezettinggraad betekent dit, dat de duiven over enorm veel plaats beschikken en dit houdt het geheel fysiek doenbaar voor beide broers.

Marc en Gerard kijken er naar uit 2015 aan te pakken en eerlijk gezegd, de duiven oogden prima. Is dit wenk naar een nationale topper in 2015? Naar alle bescheidenheid is mijn antwoord volkomen en duidelijk een Ja!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel...

Reageer

Je moet aangemeld zijn om te reageren.

Relevante nieuwsitems

14/12/2016 Jeugdclub Oost-Vlaanderen: Kampioenschappen 2016
8/12/2016 Cureghem Centre : Kampioenschappen 2016 Stadion Constant Vanderstockt
8/12/2016 Vriendenkring Meetjeslandse Duivenliefhebbers: Uitnodiging kampioenenviering op 18/12
6/12/2016 PE Oost-Vlaanderen - Algemene statutaire vergadering op 3 december
5/12/2016 Freddy & Jacques Vandenheede (Zingem): Zware fond volgende uitdaging
30/11/2016 Privé Club 20/ Club des 20 : kampioenenhulde
28/11/2016 Koninklijke Denderbond Ninove : Uitnodiging kampioenenfeest van 17 dec.
28/11/2016 OVV en FVOV kampioenenfeest : Zaal de Zilverreiger Oosterzele op 25 nov.
24/11/2016 Team Noël-Willockx (Baasrode): 1e Provinciaal Argenton II jongen & jaarse
23/11/2016 Gevaert-Lannoo (Meigem): 2016 opnieuw een stuntjaar
18/11/2016 Vlaamse Ardennen Club (Ronse): 27ste VAC kampioenendag in zaal GasthofPalace Kluisbergen
16/11/2016 Local Unique Ronse : Kampioenenfeest van 5/11
15/11/2016 Belgische Verstandhouding: Kampioenenfeest op 11/12 te Wevelgem
12/11/2016 St Martinus Vliegers ( Semmerzake) : Kampioenenfeest van 5/11
31/10/2016 Overdekte duivenmarkt Temse op 13/11
30/10/2016 FCD ~ Fondclub Denderstreek : Kampioenschappen 2016
28/10/2016 Duivenmaatschappij De Arend Wortegem : Kampioenenfeest 16/10
27/10/2016 Uitnodiging kampioenschappen St Martinusvliegers Semmerzake
26/10/2016 FVOV & OVV Kampioenschappen 2016
19/10/2016 St Gillis Waas - Recht Voor Allen : Kampioenschappen 2016 & Jubileumvlucht
12/10/2016 Eric Cocquyt (Vinkt): 1e Belgian Masterfinale 2016 Tours 15/08 te Nevele
5/10/2016 Bert Van Den Berghe (Wortegem): 2e & 11e Nationaal Brive 23/07 van 5.929 Jaarse
23/09/2016 Patrick Van Driessche (Heurne): 1e Provinciaal Orleans 13/08 van 6.309 jonge
14/09/2016 Jeugdclub Oost-Vlaanderen : Programmaboekje september editie
12/09/2016 Chateauroux III 10/09: winnaars per Oost-Vlaams inkorvingslokaal
8/09/2016 Anno-Debouver (Nazareth): met 'Louis'- & 'Diplomaat Jr'-basis tophok op de fond
5/09/2016 Overzicht winnaars per Oost-Vlaams inkorvingslokaal: La Souterraine van 3 september
31/08/2016 Koninklijke Denderbond Ninove: Reuze Barbecue op zat. & zon. 3 & 4 sept. '16
27/08/2016 Wattez & Coppens (Brakel) : 57 jaar top duivensport
24/08/2016 Uitnodiging door Koninklijke Denderbond Ninove : Club barbecue op 3 & 4 september 2016
23/08/2016 Overzicht winnaars Oost-Vlaamse inkorvingslokalen: Issoudun 6/08
21/08/2016 Geert & Annick Van Renterghem (Deinze): 1e & 2e & 3e & 4e Provinciaal Orleans FVOV 9/07
17/08/2016 Provinciale zege uit Orleans: Patrick Van Driessche (Oudenaarde)
15/08/2016 Overzicht winnaars per Oost-Vlaamse inkorvingslokaal: Argenton 13/08
14/08/2016 FVOV Orleans 13/08: overzicht Oost-Vlaamse inkorvingslokalen
14/08/2016 Lorenzo De Pauw (Lembeke): 1e Provinciaal Montlucon 19/06 van 2.350 jaarse
14/08/2016 Overlijden Marleen Valckenborgh (Haaltert)
8/08/2016 Overzicht winnaars Oost-Vlaamse inkorvingslokalen: Bourges II van 6/08
6/08/2016 Hans Mariën (Denderhoutem): 1e Provinciaal Bourges II FVOV van 6.736 jonge
5/08/2016 Overlijden Paul Aelbrecht (Denderbelle)
2/08/2016 Overzicht winnaars Oost-Vlaamse inkorvingslokalen: Blois FVOV 31/07
26/07/2016 Overzicht winnaars Oost-Vlaamse inkorvingslokalen: Brive van 24/07
26/07/2016 Overzicht winnaars Oost-Vlaamse inkorvingslokalen: FVOV Bourges van 23/07
23/07/2016 Team Gevaert-Lannoo (Meigem): dubbel 1e Provinciaal met 'Prinses95' & 'Rambo Junior'
21/07/2016 Winnaars Oost-Vlaamse inkorvingslokalen: Jarnac van 16/07
20/07/2016 Overzicht winnaars per Oost-Vlaams inkorvingslokaal: Chateauroux van 16/07
17/07/2016 Luc Bafort (Temse) : Fondhok in de kijker
16/07/2016 Philippe Dobbelaere (Olsene): 1e Nationaal Jarnac 16/07 van 3.904 jaarse
13/07/2016 Overzicht winnaars per Oost-Vlaams inkorvingslokaal: Limoges van 9/07
12/07/2016 Overzicht Oost-Vlaamse inkorvingslokalen: Argenton van 9/07
9/07/2016 Patrick Houfflijn (Wortegem): 1ste Provinciaal Limoges 9/07 van 2.015 jaarse
8/07/2016 Overzicht Oost-Vlaamse inkorvingslokalen: Barcelona 02/07
7/07/2016 Overzicht Oost-Vlaamse inkorvingslokalen: Libourne 3/07
7/07/2016 Overzicht Oost-Vlaamse inkorvingslokalen: La Souterraine 3/07
4/07/2016 Etienne Meirlaen (St-Martens-Latem): 1e Provinciaal Pau en Agen
3/07/2016 Chris Hebberecht ( Evergem): 1e Provinciaal Libourne 3/07
2/07/2016 Luc Van Coppenolle (Ouwegem): 1ste Provinciaal Barcelona 2/07 van 1.620 oude
1/07/2016 Montelimar : Overzicht Oost-Vlaamse inkorvingslokalen
30/06/2016 Agen : Overzicht Oost-Vlaamse inkorvingslokalen
29/06/2016 UPDATE !!Gentse Vijfdaagse voor jonge duiven : Inschrijvingen competitie 2016
28/06/2016 Argenton van 25/06: Overzicht Oost-Vlaanderen per inkorvingslokaal
27/06/2016 Montauban 19/06: samenvatting Oost-Vlaamse inkorvingslokalen
24/06/2016 Argenton van 25 juni : aantal duiven per entiteit (PE)
23/06/2016 Nat. ploegenkoers-Gent: 1ste get op Barcelona & Perpignan
21/06/2016 Montlucon 19/06 Oost-Vlaanderen : Analyse per inkorvingslokaal
19/06/2016 Jos & Jan Loobuyck (Aalter): 1e Nationaal Montauban 19/06 van 4.327 oude
14/06/2016 Overzicht Oost-Vlaamse inkorvingslokalen: Cahors van 10/06
14/06/2016 Overzicht Oost-Vlaamse inkorvingslokalen: Chateauroux van 10/06
11/06/2016 Dirk & Christine Van Den Driessche (St-Lievens-Esse): 1e Provinciaal Chateauroux 10/06 van 5.910 oude
10/06/2016 Overzicht Oost-Vlaamse inkorvingslokalen: Valence 6/06
10/06/2016 Jan Pappens (Hundelgem) : 1e Provinciaal & 2e Nationaal Chateauroux 10/06
7/06/2016 Overlijden Hubert Verlaecken (Drongen)
6/06/2016 Belangrijke communicatie ivm Chateauroux & Cahors : Land van Aalst
6/06/2016 Johan Hebberecht (Drongen): 1e Nationaal Valence 6/06 van 6.236 oude
2/06/2016 De Werkman Waregem : Geert Van Rentherghem winnaar van Limoges 28/05
1/06/2016 Sint-Pieters-Leeuw : Duivensport centraal in Colomakasteel miv 8 juli
30/05/2016 edl Viane/Moerbeke - Bourges & Limoges toppers 28/05
30/05/2016 Denderbond Ninove: Toppers op Limoges en Bourges
29/05/2016 Overzicht Oost-Vlaamse inkorvingslokalen: Limoges 28/05 Prov. uitslagen
29/05/2016 Overzicht Oost-Vlaamse inkorvingslokalen: Bourges 28/05 prov. uitslagen
28/05/2016 Tandem Bjorn Haak & David Soen (Moerbeke): 1e Provinciaal Bourges I van 4.032 oude
28/05/2016 Frederik Everaert (Zwijnaarde): 1e Provinciaal OVL Limoges 3.427 oude
26/05/2016 Prov. lossingen Peronne en Souppes gaan door op zat 28/05
23/05/2016 Chateauroux FVOV 21 mei : Overzicht per inkorvingslokaal
23/05/2016 Veel lossingen op zondag: catastrofe, maar niet overal
23/05/2016 Marnick De Neve (Aalter) : Stunt op Chateauroux 21/05
23/05/2016 Chateauroux FVOV 21/05 : Voorlopige uitslagen jaarse en oude duiven
21/05/2016 Land van Aalst Hofstade - Chateauroux FVOV 21/05
21/05/2016 edl Viaene/Moerbeke - Chateauroux FVOV 21/05
21/05/2016 Bart Van Heddeghem (St Lievens Houtem): 1ste Provinciaal Chateauroux 21/05 van 2.934 jaarse
18/05/2016 edl Viaene/Moerbeke - Vierzon van 15 mei : Verlinden C&J&C en Haak Soen aan het commando
17/05/2016 Maxim & Georg Lannoo (Evergem/Belzele): De toekomst is aan de jeugd
17/05/2016 VAC - Vlaamse Ardennenclub : Clubboekje met modaliteiten 2016
17/05/2016 Denderbond Ninove: Toppers van het afgelopen weekend
16/05/2016 Vierzon FVOV Provinciaal Oost-Vlaanderen 15/05
15/05/2016 Tom Van Gaver (Moortsele/Merelbeke): Deel 2 van de DVV pigeons formatie
15/05/2016 Hok Georges & Filip Peirs (Machelen): 1e & 2e Vierzon FVOV van 5.825 oude
12/05/2016 FVOV Kampioenschappen 2016: Modaliteiten
10/05/2016 edl Viaene/Moerbeke : Patrick Le Duck topper op Souppes-sur-Loing
9/05/2016 Denderbond Ninove: Toppers van het afgelopen weekend
6/05/2016 DVV Pigeons - Rudi Vandeputte (Lemberge): fervent duivenliefhebber
5/05/2016 Verbroederingscompetitie Koninklijke Denderbond en Olijftak Maaseik
29/04/2016 Overlijden Octavie Bosseman (Oordegem)
26/04/2016 Leervluchten afgelast in Limburg en Oost-Vlaanderen
25/04/2016 Dubbel nationaal winnaar zoekt helper (Job-info)
21/04/2016 Patrick Van Goethem (Oost-Eeklo): Argenton bezorgde hem de dag van zijn leven
20/04/2016 Oudenaardse Zesdaagse : Einde na 47 jaar
11/04/2016 Andre Moonens (Strombeek): Gastspreker over de duivensport
4/04/2016 Overlijdensbericht : André De Vos (Oudenaarde)
2/04/2016 Camiel Van Sande (Bambrugge): 1e nat. Asduif Grote Zware Fond 2015 - 2e Olympiade 2014
19/03/2016 Dieter Provost (Ruien): Jonge liefhebber met panache uit Zuidoost-Vlaanderen
10/03/2016 Oost-Vlaamse jeugdclub : Kampioenenfeest 2015
8/03/2016 ZOOVLA sponsoring: uitreiking duivenvoeder jeugdwerking Zuid-Oost Vlaanderen
7/03/2016 Marnick De Neve (Aalter): Kampioen worden ondanks handicap
30/01/2016 Uitreiking Gemeentelijke Ereprijzen Bourges 1/08/2015 : Gouvernement te Gent
20/01/2016 Kampioenenviering PE Oost-Vlaanderen in zaal Mantovani te Oudenaarde
19/01/2016 Jeugdclub Oost-Vlaanderen: Clubboekje editie januari 2016
18/01/2016 Gevaert-Lannoo (Meigem-Deinze): 1ste Prov. Kampioen Zware Hafo jonge & 1ste Prov. asduif Zware Hafo 2015
29/12/2015 Luc Vandriessche (Zingem): Tophok en Fondkampioen LUR 2015
24/12/2015 Verenigingsnieuws Vriendenkring Meetjeslandse Duivenliefhebbers
22/12/2015 Team D'hondt (Deinze): Wat goed is komt snel
16/12/2015 Verenigingsnieuws Vriendenkring Meetjeslandse Duivenliefhebbers (Oost-Vlaanderen)
12/12/2015 Guido Van Den Bulcke (Balegem) : veiling van een topkolonie op nationale en Internationale vluchten
9/12/2015 José Van Laere (Kruishoutem): seizoen 2015 in superlatievenstijl
8/12/2015 Oost-Vlaamse Jeugdclub: kampioenschappenboekje 2015
7/12/2015 Verenigingnieuws Oudenaardse Zesdaagse (Oudenaarde)
5/12/2015 Eric De Clercq (Viaene): 1ste Provinciaal Marseille
30/11/2015 FVOV & OVV Kampioenenfeest: De Zilverreiger Oosterzele
27/11/2015 Kampioenenfeest Local Unique (Ronse)
24/11/2015 Algemeen Kampioen Recht en Plicht Zottegem: De Vroe-Van Gaver JTM
22/11/2015 Vande Voorde-Verlinden (Baaigem/Gavere) : Drie provinciale overwinningen in 2015
14/11/2015 Samenspelnieuws Vlaamse Ardennen Club (Oost-Vlaanderen)
13/11/2015 Verenigingsnieuws De Verdwaalde Duif (Horebeke)
11/11/2015 Verenigingsnieuws St Martinus Vliegers (Semmerzake)
3/11/2015 Daniel Van Herzeele (Elene-Zottegem): 2015 werd een topjaar met 2 provinciale zeges
2/11/2015 Verenigingsnieuws Elk Zijn Deel Aalter (Oost-Vlaanderen)
30/10/2015 Uitslagen Provinciale kampioenschappen - OVV & FVOV 2015
27/10/2015 Verenigingsnieuws Elk Zijn Recht ~ Ede/Haaltert (Oost-Vlaanderen)
24/10/2015 Kampioenschappen 2015 KBDB PE Oost-Vlaanderen (voorlopige rangschikking)
19/10/2015 Verenigingsnieuws Local Unique Ronse (Oost-Vlaanderen)
16/10/2015 Verenigingsnieuws duivenbond Moerbeke (Oost-Vlaanderen)
15/10/2015 Verenigingsnieuws Groot Temse (Oost-Vlaanderen)
14/10/2015 Verenigingsnieuws St Gillis Waas (Oost-Vlaanderen)
13/10/2015 Dany Leus (Herzele) : Tophok nationaal & provinciaal
12/10/2015 Verenigingsnieuws De Verdwaalde Duif Horebeke (Oost-Vlaanderen)
8/10/2015 Sint Martinus Vliegers (Semmerzake) Koning en kampioenschappen 2015
7/10/2015 Marc Verschelde (Zulte): 1ste Nationaal Jarnac 2015
5/10/2015 Huldiging winnaars en laureaten Brivevrienden sportcentrum Keikant Drongen
11/09/2015 De Bruycker-DeCraene (Eeklo): 1ste Nationaal La Souterraine I 4/07
7/09/2015 Chateauroux IV - Analyse Oost-Vlaamse inkorvingslokalen
31/08/2015 Issoudun - Analyse Oost-Vlaamse inkorvingslokalen
30/08/2015 Europacup Barcelona 2015 - Voorlopige uitslag
28/08/2015 Overlijdensbericht Etienne Delarue (Eine/Oudenaarde)
26/08/2015 Johan Tant (Olsene): 1ste Nationaal Perpignan 2015
23/08/2015 La Souterraine II nationaal(CFW): Analyse Oost-Vlaamse inkorvingslokalen
21/08/2015 Eddy & Maarten Leutenez (Kruishoutem): 2de & 4de Belgian Masters - 1ste provinciaal oude Limoges II - 1ste Zone A Tulle jaarse
19/08/2015 Argenton II Oost-Vlaanderen UPDATE : Analyse per inkorvingslokaal
13/08/2015 Chateauroux III: Analyse Oost-Vlaamse inkorvingslokalen
6/08/2015 LIBOURNE nationaal - Analyse Oost-Vlaamse inkorvingslokalen
5/08/2015 Bourges II nationaal: Analyse inkorvingslokalen Oost-Vlaanderen
4/08/2015 Perpignan Internationaal: Analyse Oost-Vlaamse inkorvingslokalen
3/08/2015 Gentse Vijfdaagse voor jonge duiven: Inschrijvingen kampioenschap 2016 tot 4/08 uiterlijk!
31/07/2015 Roger Baele (St-Maria-Latem - Zwalm): TGV op de snelheid en halve fond
30/07/2015 Narbonne internationaal : Analyse per inkorvingslokaal Oost-Vlaanderen
29/07/2015 Provinciale zege uit Blois: Roger De Meulemeester (Oudenaarde)
22/07/2015 Jarnac nationaal : Analyse per inkorvingslokaal Oost-Vlaanderen
21/07/2015 Marseille Internationaal : Overzicht Oost-Vlaamse inkorvingslokalen
21/07/2015 Bourges provinciaal: Analyse inkorvingslokalen Oost-Vlaanderen
15/07/2015 Chateauroux II: Volledige lijst Zonale uitslagen
15/07/2015 Chateauroux II: Volledige Nationale uitslag van 11 juli
14/07/2015 Hugo Vlaeminck (Rupelmonde): derde provinciale overwinning op zijn conto
14/07/2015 St Vincent Internationaal: Analyse Oost-Vlaamse inkorvingslokalen
14/07/2015 Chateauroux II: Analyse Oost-Vlaamse inkorvingslokalen
14/07/2015 Brive: Analyse Oost-Vlaamse inkorvingslokalen
9/07/2015 Montauban nationaal : Analyse Oost-Vlaamse inkorvingslokalen
8/07/2015 Overlijden van Karel Everaert (Aalst)
8/07/2015 La Souterraine I nationaal (Derby Hainaut): Analyse Oost-Vlaamse Clubs
6/07/2015 Barcelona nationaal van 3 juli : Analyse Oost-Vlaamse Clubs
4/07/2015 Martin & Liliane De Vijlder-Vandenberghe (Oordegem): 1ste Provinciaal Limoges I 30/05
1/07/2015 Montelimar nationaal : Analyse Oost-Vlaamse inkorvingslokalen
1/07/2015 Argenton Nationaal ingericht door OVV : Analyse per inkorvingslokaal
1/07/2015 Agen Internationaal : Analyse Oost-Vlaamse inkorvingslokalen
30/06/2015 Overlijdensbericht Paul De Graeve (Smetlede)
27/06/2015 Ereprijs uit Souppes: Dierickx-Visschers (Zele)
24/06/2015 Provinciale zege uit Pau: Desmeyter-Restiaen (Oudenaarde)
22/06/2015 Roger Debusschere (Lokeren): Winnaar van Limoges I Brivevrienden competitie
22/06/2015 Limoges II Oost-Vlaanderen : Analyse per inkorvingslokaal
22/06/2015 Montlucon Oost-Vlaanderen : Analyse per inkorvingslokaal
18/06/2015 Philippe Dobbelaere (Olsene): 1ste OVV Interprovinciale Vierzon van 17 mei 2015
15/06/2015 Gueret Oost-Vlaanderen : Analyse per inkorvingslokaal
15/06/2015 Cahors Oost-Vlaanderen : Analyse per inkorvingslokaal
15/06/2015 Dierickx-Visschers (Zele): 1ste provinciaal Vierzon & Issoudun
10/06/2015 De Meester-De Craene (Nokere - Kruishoutem): 1ste provinciaal Villemandeur 30 mei 2015
9/06/2015 Chateauroux Oost-Vlaanderen : Analyse per inkorvingslokaal
9/06/2015 Valence Oost-Vlaanderen update! : Analyse per inkorvingslokaal
8/06/2015 Brivevrienden : Voorlopige toestand kampioenschap
2/06/2015 Bourges I nationaal Oost-Vlaanderen : Analyse per inkorvingslokaal
1/06/2015 Limoges Nationaal Oost-Vlaanderen : Analyse per inkorvingslokaal
29/05/2015 Oost-Vlaamse Jeugdclub : Clubboekje mei editie
27/05/2015 Issoudun Oost-Vlaanderen : Analyse per inkorvingslokaal
22/05/2015 Vierzon Oost-Vlaanderen : Analyse per inkorflokaal
20/05/2015 Overlijden Godelieve Demets (Zwevegem)
18/05/2015 Vierzon 17052015 van inrichter Oost-Vlaamse Vereniging - top 50
16/05/2015 Verenigingsnieuws De Eendracht Waasmunster (Oost-Vlaanderen)
12/05/2015 Joël & Carine Anno-Debouver (Nazareth): Topjaar 2014 met veel podiumplaatsen
10/05/2015 Overlijdensbericht Frans Schoof (Hofstade)
8/05/2015 Wedvlucht Arras 14/05/2015 afgelast voor Oost- & West-Vlaanderen
7/05/2015 Overlijden Walter Noppe (Deinze)
5/05/2015 Guy De Clercq (Michelbeke-Brakel): Brons kampioenschappen Fond - Duivenkrant-Pitts-LVC
5/05/2015 Overlijdensbericht Frankie Roels (Baasrode)
1/05/2015 Michel en Liliane Poppe (Sinaai): Een echte Brigand!
9/04/2015 Marc De Vadder-Valckenborgh
8/04/2015 Arras verplaatst naar zondag in Oost- & West-Vlaanderen
6/04/2015 Extra Oostvlaamse leervlucht uit St.-Quentin
5/04/2015 Overlijden Andre Van Opdenbosch (Ninove)
2/04/2015 KBDB Bericht aan de Oost-Vlaamse verenigingen
1/04/2015 KBDB PE Oost- & West-Vlaanderen: wijziging programma Westenlijn
27/03/2015 Van Looy-Vannieuwenhuyse (Wetteren)
26/03/2015 Overlijden Wilfried Vermeulen (Zwalm)
26/03/2015 KBDB PE Oost- & West-Vlaanderen: Aflassing Arras & St-Quentin
19/03/2015 KBDB PE W-Vl. & O-Vl. Aflassing Arras 21/03
19/03/2015 Wilfried Lacroix (Kluisbergen): Topniveau met de oude soort van Robert Willequet duiven
16/03/2015 FAVV Paramyxo vastgesteld te Buggenhout (Oost-Vlaanderen)
13/03/2015 Verenigingnieuws Ankerhof Ede - Haaltert (Oost-Vlaanderen)
11/03/2015 Verenigingsnieuws Denderbond Ninove (Oost-Vlaanderen)
9/03/2015 In opbouw//Jos en Jan Loobuyck (Aalter) : Kampioenschappen Van Robaeys-Duivenkrant-LVC - Fond 1ste getekende
9/03/2015 Jeugdclub Oost-Vlaanderen - nieuws van Voorzitter Yvan Lasseel
4/03/2015 34ste Propagandadag Jeugdkampioenschappen 2014 Oost-Vlaanderen
27/02/2015 Verenigingsnieuws Denderbond Ninove (Oost-Vlaanderen)
24/02/2015 Overlijden Roger Lefebre (Zulte)
24/02/2015 Verenigingsnieuws Union La Liberté Gent : Klokke Roeland en Ereprijzen 2014
19/02/2015 Verenigingsnieuws De Valk Eine-Oudenaarde (Oost-Vlaanderen)
19/02/2015 KBDB kampioenschappen Oost-Vlaanderen : Oost-Vlaamse Jeugdclub
18/02/2015 Verenigingsnieuws Denderbond Ninove (Oost-Vlaanderen)
16/02/2015 69ste Provinciale kampioenendag Oost-Vlaanderen
13/02/2015 Kampioenenavond Koninklijke Eerlijk Duurt Langst Moerbeke
12/02/2015 PITTS-Veiling: Paul & Sven Saeytijdt (Brakel, Oost-Vlaanderen)
12/02/2015 Paul & Sven Saeytijdt (Brakel): Internationaal vlieggoud op Pittsveiling
6/02/2015 Gevaert-Lannoo (Meigem) : Keizer zware halve fond Riddersclub België
3/02/2015 Verenigingsnieuws De Eendracht Sint-Pauwels (Oost-Vlaanderen)
30/01/2015 Overhandiging ereprijzen Bourges op Provinciaal Gouvernement Gent
30/01/2015 Bonverkoop Land van Aalst
26/01/2015 De Ridder-De Backer (Hundelgem): Alles begon in 2007 in een kippenhokje
22/01/2015 Algemene vergadering & bonverkoop St Martinusvliegers Semmerzake
19/01/2015 Freddy en Jacques Vandenheede (Zingem): 3 Nationale asduiven in 2014
16/01/2015 NIET TE PUBLICEREN
16/01/2015 Kampioenenviering Meetjeslandse kampioenen
16/01/2015 Verenigingsnieuws: Elk Zijn Recht - Café Ankerhof (Haaltert)
16/01/2015 Overlijdensbericht Pierre Vastenavondt (Lede)
15/01/2015 Webshop Dierenspeciaalzaak Dhoca te Deinze
15/01/2015 Oostvlaamse Jeugdclub : Kampioenen & clubboekje januari 2015
10/01/2015 Verenigingsnieuws Recht voor Allen St-Gillis-Waas
8/01/2015 NIET TE PUBLICEREN
8/01/2015 Wilfried Van Vossole ( Buggenhout): Vrouwelijke duivenmelkers de toekomst van onze duivensport
8/01/2015 Duivenmaatschappij Elk zijn recht Haaltert : event 18 januari 2015
3/01/2015 Update - Meetjeslandse kampioenschappen 2014 op 11 januari 2015
31/12/2014 Overlijden Cyriel Poppe (Berlare)
31/12/2014 Rudy & Hedwig Baeten (Steenhuize): Het minihok
30/12/2014 Kampioenendag Local Unique Ronse
26/12/2014 Patrick & Dimitri Houfflijn (Wortegem): 'Star Geronimo' nieuw kweek- en vliegwonder buiten proportie
24/12/2014 Overlijden Dion Van Schorisse Etikhove (Maarkedal)
23/12/2014 Local Unique Ronse : Communicatie ivm de Bricontoestellen
20/12/2014 Kampioenenviering Groot Haaltert 2014
16/12/2014 43ste editie Duiven Kersttentoonstelling : Zaal Trenson Adegem
12/12/2014 Eric Van Steenkiste (Heurne-Oudenaarde): VAC kampioen jonge duiven 2014
11/12/2014 Bevere-Oudenaarde :Elia beheerder van het transmissienet plaatst krullen om vogelsterfte tegen te gaan
10/12/2014 Verenigingsnieuws De Eendracht Sint-Pauwels (Oost-Vlaanderen)
15/11/2014 Brand legt duiventil van Hugo Daneels uit Zottegem in de as
14/11/2014 St Martinus Vliegers: Semmerzake Kampioenendag
10/11/2014 Samenspelnieuws Nationale Ploegkoers Gent
6/11/2014 Jelle Van Sterthem (Nukerke): Jeugdig duivenmelkertje scoort top nationaal door coaching
5/11/2014 Kampioenschappen van het Meetjesland
5/11/2014 Kampioenschappen 2014 Ankerhof Ede/Haaltert
4/11/2014 Verenigingsnieuws Local Unique Ronse - uitbetalingen internationale vluchten
3/11/2014 Collet-Dubois Schorisse : Kijkdag Club Le Ramier te Lessen
2/11/2014 Privéclub - Uitslag Oudenaardse Zesdaagse voor jonge duiven
2/11/2014 1ste Nationale Asduif Halve Fond oude duiven Nationaal Duivenkrant–Vanrobaeys–LVC 2014: Team Freddy De Jaeger (Knesselare, Oost-Vlaanderen)
2/11/2014 1ste Nationale Asduif Halve Fond jaarse duiven Nationaal Duivenkrant–Vanrobaeys–LVC 2014: Philippe Dobbelaere (Olsene, Oost-Vlaanderen)
2/11/2014 Nationaal Kampioen jonge duiven 1°get Duivenkrant - Vanrobaeys - LVC kampioenschap 2014: Wim Goeyers (Meerbeke, Oost-Vlaanderen)
2/11/2014 Nationaal Kampioen Halve Fond oude duiven 1° get Nationaal Duivenkrant–Vanrobaeys–LVC 2014: Gilbert Vercauteren (Kaprijke, Oost-Vlaanderen)
1/11/2014 Nationaal Kampioen jaarse duiven Grote Fond: Freddy en Jacques Vandenheede (Zingem, Oost-Vlaanderen)
1/11/2014 Nationaal Kampioen jonge duiven Kleine Fond: Marc Van Haute (Smetlede, Oost-Vlaanderen)
30/10/2014 KBDB PE Oost-Vlaanderen: Voorlopige uitslag provinciale kampioenschappen
25/10/2014 Freddy en Jacques Vandenheede Algemeen Kampioen OVV-FVOV
24/10/2014 Willy Francois (Serskamp Oost-Vlaanderen): 1ste provinciaal La Souterraine II oude duiven
18/10/2014 Kampioenenfeest De Verdwaalde Duif (Horebeke)
18/10/2014 Overlijdensbericht Jacky Wittoeck (Maldegem)
17/10/2014 Kampioenschappen 2014: Local Unique Ronse
14/10/2014 Communicatie ivm het afsluiten van de Oost-Vlaamse jeugdkampioenschappen
10/10/2014 Brugse Barcelonaclub in feest op 18 oktober
10/10/2014 Brugse Barceloneclub fête le 18 octobre
8/10/2014 Kampioenschappen St-Martinus-Vliegers Semmerzake 2014
5/10/2014 Verenigingsnieuws Kon. Denderbond Ninove (Oost-Vlaanderen)
3/10/2014 Team Freddy De Jaeger (Knesselare): 1ste Asduif Nationaal Kampioenschap Halve Fond Duivenkrant-Vanrobaeys-LVC
1/10/2014 Algemeen Kampioen samenspel Belgische Verstandhouding 2014: Chris Hebberecht (Evergem, Oost-Vlaanderen)
1/10/2014 Algemeen Kampioen Koning Lokerse Fondclub 2014: Marc Van Den Eeckhout (Kalken, Oost-Vlaanderen)
25/09/2014 Verenigingsnieuws Land van Aalst (Oost-Vlaanderen)
25/09/2014 Kampioenschappen Lokerse Fondclub 2014
20/09/2014 Kampioenschappen 2014 Union Oostkamp
20/09/2014 Bart Piens (Gavere): 1ste Provinciaal Cahors 1.363 Oostvlaamse oude duiven
19/09/2014 Verenigingsnieuws Land van Aalst (Oost-Vlaanderen)
18/09/2014 Thienpont-VanLaecke (Semmerzake): 1ste Provinciaal Bourges 3.497 Oostvlaamse jaarse duiven
16/09/2014 Verenigingsnieuws De Eendracht Waasmunster (Oost-Vlaanderen)
15/09/2014 Verenigingsnieuws Denderbond Ninove (Oost-Vlaanderen)
13/09/2014 Overlijden Maurits Vandenheede (Huise-Zingem)
11/09/2014 Nationale zege uit Gueret: Jimmy Van Kerckhoven (Denderhoutem, Oost-Vlaanderen)
10/09/2014 Zonale zege uit Gueret: Schoors-De Waele (Adegem, Oost-Vlaanderen)
10/09/2014 Zonale zege uit Gueret: Danny Van Waeyenberghe (Steenhuize, Oost-Vlaanderen)
10/09/2014 Zonale zege uit Gueret: Yvonne Lefebre (Zulte, Oost-Vlaanderen)
10/09/2014 Zonale zege uit Gueret: Karel en Stijn De Rouck (Oosterzele, Oost-Vlaanderen)
3/09/2014 Jo Ronsijn (Appelterre) : 1ste provinciaal Narbonne 596 Oostvlaamse jaarse duiven
3/09/2014 Zonale zege uit La Souterraine: Hugo Vlaeminck (Rupelmonde, Oost-Vlaanderen)
3/09/2014 Zonale zege uit La Souterraine: Astere Vergotte (Aalter, Oost-Vlaanderen)
3/09/2014 Zonale zege uit La Souterraine: David Vermassen (Gavere, Oost-Vlaanderen)
1/09/2014 Overlijden Paul Haelterman (Voorde)
31/08/2014 Samenspelnieuws FCD (Oost-Vlaanderen)
29/08/2014 Norbert De Schrijver (Balegem): 1ste Provinciaal Brive 910 jaarse Oostvlaamse duiven
28/08/2014 Verenigingsnieuws De Verdwaalde duif Horebeke (Oost-Vlaanderen)
27/08/2014 Verenigingsnieuws Eerlijk duurt langst Moerbeke (Oost-Vlaanderen)
27/08/2014 Zonale zege uit Tours: Benny Steveninck (Hamme, Oost-Vlaanderen)
20/08/2014 Zonale zege uit Argenton: Bouckaert-Deneir (Olsene, Oost-Vlaanderen)
20/08/2014 Zonale zege uit Argenton: De Smeyter-Restiaen (Melden, Oost-Vlaanderen)
18/08/2014 Ereprijs uit Quievrain: Frankie De Gendt (Temse, Oost-Vlaanderen)
13/08/2014 Zonale zege uit Chateauroux: Marnick De Neve (Aalter, Oost-Vlaanderen)
13/08/2014 Zonale zege uit Chateauroux: Patrick Mathys (Merelbeke, Oost-Vlaanderen)
13/08/2014 Zonale zege uit Chateauroux: Willy Thas (Melle, Oost-Vlaanderen)
13/08/2014 Zonale zege uit Chateauroux: Gunther Smet (Lokeren, Oost-Vlaanderen)
13/08/2014 Zonale zege uit Chateauroux: De Geest-De Cock (Stekene, Oost-Vlaanderen)
13/08/2014 Zonale zege uit Chateauroux: Willy Ledeganck (Aalter, Oost-Vlaanderen)
9/08/2014 Ereprijs uit Chateauroux: Van Den Abbeel-Noel-Willockx (Lebbeke, Oost-Vlaanderen)
6/08/2014 Zonale zege uit Tulle: Raphael Bijl (Buggenhout, Oost-Vlaanderen)
6/08/2014 Zonale zege uit Bourges: Hans D'Hondt (Semmerzake, Oost-Vlaanderen)
6/08/2014 Zonale zege uit Bourges: Dirk Deroose (Kruishoutem, Oost-Vlaanderen)
6/08/2014 Zonale zege uit Bourges: Henri Vermeulen (Bachte, Oost-Vlaanderen)
4/08/2014 Mooie prestaties: Deruy-Galazka (Zwalm, Oost-Vlaanderen)
1/08/2014 Mooie prestaties: Wilson Dekens (Zingem, Oost-Vlaanderen)
25/07/2014 De Ruy-Galazka (Zwalm): 1ste Nationaal Zone A St-Vincent 1.198 jaarse duiven
23/07/2014 Zonale zege uit Brive: Robrecht Cosijn (Pollare, Oost-Vlaanderen)
20/07/2014 KBDB PE Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant
16/07/2014 Overlijden Luc Verhoest (Eeklo)
16/07/2014 Zonale zege uit Libourne: Van Overwaele-Gabriel (Michelbeke, Oost-Vlaanderen)
16/07/2014 Zonale zege uit La Souterraine: Jean-Pierre Keymolen (Lebbeke, Oost-Vlaanderen)
15/07/2014 Overlijdensbericht August Devijlder (Oordegem)
9/07/2014 Zonale zege uit Argenton: Van Gaver-De Vroe (Moortsele, Oost-Vlaanderen)
9/07/2014 Zonale zege uit Argenton: Van Muylder Nico -Noel-De Mul (Buggenhout)
9/07/2014 Zonale zege uit Argenton: Antoine Carijn (Nederzwalm, Oost-Vlaanderen)
9/07/2014 Zonale zege uit Argenton: Marc Dekeyzer (Schorisse, Oost-Vlaanderen)
9/07/2014 Zonale zege uit Limoges: Herman Van Der Sijpe (Lede, Oost-Vlaanderen)
8/07/2014 Verenigingsnieuws Land Van Aalst (Oost-Vlaanderen)
8/07/2014 Provinciale zege uit Barcelona: Geert De Coninck (Beveren, Oost-Vlaanderen)
7/07/2014 Ereprijs uit Barcelona: Guido Van Den Bulcke (Balegem, Oost-Vlaanderen)
6/07/2014 Samenspelnieuws FVOV (Oost-Vlaanderen)
5/07/2014 Philippe Dobbelaere (Olsene): 1ste Nationaal Chateauroux 17.984 oude duiven
3/07/2014 Nationale zege uit Gueret: Bert Van Den Berghe (Wortegem, Oost-Vlaanderen)
1/07/2014 Provinciale zege uit Montalimar: Francois Callebaut (Meldert, Oost-Vlaanderen)
24/06/2014 Provinciale zege uit Montauban: Patrick en Dimitri Houfflijn (Wortegem, Oost-Vlaanderen)
21/06/2014 Halve fondoverzicht Oost-Vlaanderen (14-06-2014)
19/06/2014 Verenigingsnieuws Land Van Aalst (Oost-Vlaanderen)
18/06/2014 Verenigd Noyonverbond wil terug...... Noyon spelen (maar mag niet...)!
18/06/2014 Zonale zege uit Poitiers: Mario Van Sterthem (Velzeke, Oost-Vlaanderen)
18/06/2014 Zonale zege uit Poitiers: Jo Bauters (Gavere, Oost-Vlaanderen)
18/06/2014 Zonale zege uit Poitiers: Evarist Marijsse (Zulte, Oost-Vlaanderen)
17/06/2014 Provinciale zege uit Cahors: Bart Piens (Gavere, Oost-Vlaanderen)
15/06/2014 Ereprijs uit Quievrain: Werner De Vos (Stekene, Oost-Vlaanderen)
13/06/2014 Fond en Zware Halve Fond van 7 juni - Oost-Vlaanderen
11/06/2014 Zonale zege uit Chateauroux: Marc Van De Riviere (Nevele, Oost-Vlaanderen)
11/06/2014 Zonale zege uit Chateauroux: Robert Botteldoorn (Brakel, Oost-Vlaanderen)
8/06/2014 Ereprijs uit Quievrain: De Witte-De Block (Sint-Gillis-Waas, Oost-Vlaanderen)
8/06/2014 Ereprijs uit Noyon: Marcel De Maere (Belsele, Oost-Vlaanderen)
6/06/2014 Halve fondoverzicht Oost-Vlaanderen (31/05)
5/06/2014 Verenigingsnieuws Denderbond Ninove (Oost-Vlaanderen) - UPDATE
1/06/2014 Chateaudun Provinciaal 31/05/2014 - resultaat
1/06/2014 Ereprijs uit Quievrain: Oscar Bosman (Sint-Gillis-Waas, Oost-Vlaanderen)
31/05/2014 Provinciale zege uit Chateaudun: Georges Verschueren (Zingem, Oost-Vlaanderen)
31/05/2014 Provinciale zege uit Chateaudun: Freddy Vindevogel (Nederzwalm, Oost-Vlaanderen)
31/05/2014 Provinciale zege uit Bourges: Paul De Smeyter (Oudenaarde, Oost-Vlaanderen)
31/05/2014 Zonale zege uit Bourges: Thienpont-Van Laecke (Semmerzake, Oost-Vlaanderen)
30/05/2014 Halve fondoverzicht Oost-Vlaanderen (24/05)
30/05/2014 Pont Ste. Maxence in Oost-Vlaanderen (25-05-2014)
27/05/2014 Provinciale zege uit Chateauroux: Kurt Ingels (Eeklo, Oost-Vlaanderen)
27/05/2014 Zonale zege uit Chateauroux: Andre Versluys (Maldegem, Oost-Vlaanderen)
26/05/2014 Chateauroux in Oost-Vlaanderen (24/05/2014) - André Versluys en Kurt Ingels winnen
26/05/2014 Ereprijs uit Souppes: Moens-Gaudius (Aspelare, Oost-Vlaanderen)
25/05/2014 Ereprijs uit Quievrain: Eddy Van Puymbroeck (Sint-Gillis-Waas, Oost-Vlaanderen)
23/05/2014 Pont Ste. Maxence in Oost-Vlaanderen (18-05-2014)
23/05/2014 Halve fondoverzicht Oost-Vlaanderen (17/05)
20/05/2014 Vierzon (17/05) - Oost-Vlaanderen: Geert & Annick Van Renterghem en Bart & Robert De Clercq provinciale winnaars! UPDATE
20/05/2014 (Inter)Provinciale zege uit Blois: Guy Pletinckx (Zandbergen, Oost-Vlaanderen)
20/05/2014 (Inter)Provinciale zege uit Blois: Bjorn Haak (Moerbeke, Oost-Vlaanderen)
20/05/2014 Provinciale zege uit Vierzon: Geert en Annick Van Renterghem (Deinze, Oost-Vlaanderen)
20/05/2014 Provinciale zege uit Vierzon: Bart en Robert De Clercq (Kluisbergen, Oost-Vlaanderen)
19/05/2014 Verenigingsnieuws Denderbond Ninove (Oost-Vlaanderen)
16/05/2014 Blois in Oost-Vlaanderen (11/05)
16/05/2014 Halve fondoverzicht Oost-Vlaanderen (03/05 & 11/05)
16/05/2014 Samenspelnieuws F. V. O. V. (Oost-Vlaanderen)
15/05/2014 Pont Ste. Maxence in Oost-Vlaanderen (11/05)
14/05/2014 Overlijden Godelieve De Moortel (Geraardsbergen, Oost-Vlaanderen)
12/05/2014 Verenigingsnieuws Denderbond Ninove (Oost-Vlaanderen)
9/05/2014 Pont Ste. Maxence in Oost-Vlaanderen (04-05-2014)
9/05/2014 Samenspelnieuws Vierdaagse Zwalmvallei (Oost-Vlaanderen)
6/05/2014 Verenigingsnieuws Denderbond Ninove (Oost-Vlaanderen)
5/05/2014 Verenigingsnieuws St-Martinus Vliegers Semmerzake (Oost-Vlaanderen)
30/04/2014 Pont St. Maxence in Oost-Vlaanderen (27-04-2014)
28/04/2014 Verenigingsnieuws Denderbond Ninove (Oost-Vlaanderen)
26/04/2014 Overlijden Oscar Bekaert (Lede, Oost-Vlaanderen)
26/04/2014 Ereprijs uit Clermont: Joel Van Daele (Hansbeke, Oost-Vlaanderen)
26/04/2014 Ereprijs uit Clermont: Antoon Schoonacker (Maldegem, Oost-Vlaanderen)
26/04/2014 Ereprijs uit Clermont: Luc Dooghe (Adegem, Oost-Vlaanderen)
25/04/2014 Oplossing Klein-Brabantse Fondspelers!
23/04/2014 Verenigingsnieuws Denderbond Ninove (Oost-Vlaanderen)
19/04/2014 Ereprijs uit Clermont: Marnick De Neve (Aalter, Oost-Vlaanderen)
14/04/2014 Verenigingsnieuws Denderbond Ninove (Oost-Vlaanderen)
7/04/2014 Verenigingsnieuws Denderbond Ninove (Oost-Vlaanderen)
5/04/2014 De Vadder-Valkenborgh (Haaltert, Oost-Vlaanderen): Tophok van Quievrain tot Barcelona
26/03/2014 Persbericht FAVV / AFSCA
26/03/2014 Cursus regelaar 2014 Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen
25/03/2014 Dirk Deroose (Kruishoutem, Oost-Vlaanderen): 1ste Nationaal oude Bourges II 2013
23/03/2014 Vandermaelen-Penne (Nederhasselt, Oost-Vlaanderen): Halve fondkampioen jonge duiven 1+2 Oost-Vlaanderen 2013
18/03/2014 Verenigingsnieuws: Sint-Martinus-Vliegers Semmerzake
13/03/2014 Stijn en Etienne Van Sterthem (Balegem, Oost-Vlaanderen): Provinciaal Fondkampioen Oost-Vlaanderen jonge duiven 1 en 2
5/03/2014 David Vermassen (Gavere, Oost-Vlaanderen): Algemeen Nationaal kampioen KBDB 2013
23/02/2014 Overlijden Marcel Van den Driessche (Sint-Gillis-Dendermonde, Oost-Vlaanderen)
12/02/2014 Provinciale kampioenendag Oost-Vlaanderen 2013
24/01/2014 Chris en Michel Bogaert (Heldergem, Oost-Vlaanderen): super op de vitesse in Verbond Groot-Haaltert
20/01/2014 Clubblad van Jeugdclub Oost-Vlaanderen
20/01/2014 Kampioenschappen Jeugdclub Oost-Vlaanderen 2013
17/01/2014 Van Looy-Van Nieuwenhuyse (Wetteren, Oost-Vlaanderen): Internationaal Fondsucces
12/01/2014 Astere Vergotte (Aalter, Oost-Vlaanderen): 1ste Zonaal A1 oude Chateauroux 3/8/13
4/01/2014 Leon Messiaen (Grammene, Oost-Vlaanderen): 2013 werd opnieuw topseizoen voor “The Barcelona Dynasty”
1/01/2014 Laureaat Nationaal Vanrobaeys-Duivenkrant-LVC Kampioenschap oude en jaarse Hafo: Jacques en Freddy Vandenheede (Zingem, Oost-Vlaanderen)
1/01/2014 Laureaat Nationaal Vanrobaeys-Duivenkrant-LVC Asduifkampioenschap Zware Fond: Georges Carteus (Ronse, Oost-Vlaanderen)
1/01/2014 Laureaat Nationaal Vanrobaeys-Duivenkrant-LVC Kampioenschap jonge Nationale Vluchten: Benny Steveninck (Hamme, Oost-Vlaanderen)
1/01/2014 Laureaat Nationaal Vanrobaeys-Duivenkrant-LVC Kampioenschap Fond: Patrick en Dimitri Houfflijn (Wortegem, Oost-Vlaanderen)
29/12/2013 Marc Adam (Eine-Oudenaarde, Oost-Vlaanderen): Halvefond virtuoos - Vlaamse Ardennen
21/12/2013 KBDB: Bericht aan de Oost-Vlaamse verenigingen
20/12/2013 Onvrede troef in Oost-Vlaanderen
8/12/2013 Marc en Franky Van De Walle (Zwalm, Oost-Vlaanderen): 1e Algemeen Kampioen in de IFV
1/12/2013 Algemeen Nationaal Kampioen KBDB: David Vermassen (Gavere, Oost-Vlaanderen)
1/12/2013 Grootse huldiging der kampioenen en ereprijswinnaars O.V.V. – F.V.O.V.
1/12/2013 Nationaal Kampioen jaarse Grote Halve Fond KBDB: Hugo Vlaeminck (Rupelmonde, Oost-Vlaanderen)
28/11/2013 Mededelingen AJD Oost-Vlaanderen
21/11/2013 Definitieve uitslag kampioenschappen 2013 Oost-Vlaanderen
21/11/2013 K.B.D.B. Afdeling Oost-Vlaanderen: 68e Provinciale Kampioenendag
13/11/2013 Jo en Steven Ronsijn (Appelterre, Oost-Vlaanderen): 1ste Asduif Fond in Fondclub der Denderstreek (FCD)
30/10/2013 Voorlopige kampioenschappen Oost-Vlaanderen 2013
26/10/2013 Overlijden Mevr. Gyssens (Lokeren, Oost-Vlaanderen)
22/10/2013 Cousaert-Willems (Maarke-Kerkem, Oost-Vlaanderen): Zware fond een passie, een werk van lange adem
18/10/2013 Overlijden Romain Goethals (Maldegem, Oost-Vlaanderen)
15/10/2013 Tandem Roelandt-Mille (Haaltert, Oost-Vlaanderen): Paul Mille is van ons heengegaan
1/10/2013 Mooie prestaties: Verstichel-Rottier (Nazareth: Oost-Vlaanderen)
1/10/2013 Mooie prestaties: Marc en Franky Van De Walle (Zwalm, Oost-Vlaanderen)
1/10/2013 Mooie prestaties: Chris en Michel Bogaert (Heldergem, Oost-Vlaanderen)
1/10/2013 Mooie prestaties: Leon Messiaen (Grammene, Oost-Vlaanderen)
1/10/2013 Mooie prestaties: Erwin Sanfrinnon (Appelterre, Oost-Vlaanderen)
1/10/2013 Mooie prestaties: Roger Debusschere (Lokeren, Oost-Vlaanderne)
29/09/2013 Ereprijs uit St-Niklaas: Guy Pletinckx (Zandbergen, Oost-Vlaanderen)
28/09/2013 Gevaert-Lannoo (Meigem, Oost-Vlaanderen): Een kwestie van superlatieven uit eenzelfde familie !
26/09/2013 Jan en Chris Reybroeck (Melsen, Oost-Vlaanderen): Top op Barcelona, Narbonne en Perpignan in 2013 !
21/09/2013 Patrick & Dimitri Houfflijn (Wortegem-Petegem, Oost-Vlaanderen) laureaten van het Nat. Fondkampioenschap van de Duivenkrant
20/09/2013 Paul & Sven Saeytijdt (Brakel, Oost-Vlaaderen): schitteren op de prestigieuze kampioenschappen van Bony Cup Internationaal
12/09/2013 Freddy en Jacques Vandenheede (Zingem, Oost-Vlaanderen): 1ste Provinciaal jaarse Souillac 20/07/13
10/09/2013 Kampioenschappen Lokerse Fondclub 2013
31/08/2013 Zonale zege uit Nevers: team Freddy Dejaeger (Knesselare, Oost-Vlaanderen)
31/08/2013 Provinciale zege uit Nevers: Van Muylder-Noel-De Mul (Buggenhout, Oost-Vlaanderen)
31/08/2013 Zonale zege uit Nevers: Jan Pappens (Zwalm, Oost-Vlaanderen)
31/08/2013 Provinciale zege uit Nevers: Roelandt-Mille (Denderhoutem, Oost-Vlaanderen)
31/08/2013 Ereprijs uit Angerville: De Voet en zoon (Ronse, Oost-Vlaanderen)
30/08/2013 Yvan Haelters (Nukerke, Oost-Vlaanderen): 2de Internationaal oude Perpignan 2/08/13
27/08/2013 Marc Van Den Eeckhout (Kalken, Oost-Vlaanderen): 1ste Provinciaal jaarse Narbonne 26/07/13
24/08/2013 Zonale zege uit La Souterraine: Gevaert-Van Schoorisse (Ronse, Oost-Vlaanderen)
24/08/2013 Zonale zege uit La Souterraine: gebroeders Van Der Gucht (Oosterzele, Oost-Vlaanderen)
20/08/2013 Luc Van Coppenolle (Ouwegem, Oost-Vlaanderen): 1ste Nationaal en Internationaal oude Narbonne 26/07/13
17/08/2013 Ereprijs uit Angerville: Lander en Jenny Ongena (Zulzeke, Oost-Vlaanderen)
17/08/2013 Ereprijs uit Angerville: Chris Eeman (Leeuwergem, Oost-Vlaanderen)
17/08/2013 Provinciale zege uit Issoudun: Patrick Martens (Zwalm, Oost-Vlaanderen)
16/08/2013 Rufin en Luc Buyl (Nieuwenhove, Oost-Vlaanderen): 1ste Provinciaal oude Barcelona 5/07/13
10/08/2013 Ereprijs uit Orleans: Danny Schokkaert (Oordegem, Oost-Vlaanderen)
10/08/2013 Ereprijs uit Orelans: Jean Marie en Dave Schietse (Zingem, Oost-Vlaanderen)
8/08/2013 Raymond Wandels (Asper, Oost-Vlaanderen): mogelijk beste jaarse kleine halve fond 2013
7/08/2013 Antoine en Cindy Benoot (Nazareth, Oost-Vlaanderen): 1ste Provinciaal oude La Souterraine 06/07/13
4/08/2013 Ereprijs uit Noyon: Lucien Verbanck (Velzeke, Oost-Vlaanderen)
4/08/2013 Ereprijs uit Noyon: Marcel Middernacht (Leeuwergem, Oost-Vlaanderen)
3/08/2013 Provinciale zege uit Chateauroux: Koen Crucke (Onkerzele, Oost-Vlaanderen)
3/08/2013 Provinciale zege uit Tulle: Johan Hebberecht (Drongen, Oost-Vlaanderen)
3/08/2013 Provinciale zege uit Tulle: August Verstraete (Adegem, Oost-Vlaanderen)
3/08/2013 Zonale zege uit Chateauroux: Astere Vergotte (Aalter, Oost-Vlaanderen)
3/08/2013 Zonale zege uit Chateauroux: Gevaert-Lannoo (Meigem, Oost-Vlaanderen)
3/08/2013 Zonale zege uit Chateauroux: Schoors-De Waele (Adegem, Oost-Vlaanderen)
3/08/2013 Zonale zege uit Tulle: Geert Van Renterghem (Deinze, Oost-Vlaanderen)
3/08/2013 Provinciale zege uit Chateauroux: Eric Camphijn (Ninove, Oost-Vlaanderen)
3/08/2013 Zonale zege uit Chateauroux: Omer Verschueren (Zingem, Oost-Vlaanderen)
3/08/2013 Zonale zege uit Chateauroux: Dirk Speybroeck (Vinkt, Oost-Vlaanderen)
3/08/2013 Zonale zege uit Chateauroux: Marnique De Witte (Maldegem, Oost-Vlaanderen)
3/08/2013 Ereprijs uit Angerville: Willy Leyseele (Deinze, Oost-Vlaanderen)
3/08/2013 Ereprijs uit Angerville: Karel en Stijn De Rouck (Oosterzele, Oost-Vlaanderen)
2/08/2013 Internationale zege uit Perpignan: Yvan Haelters (Maarkedal, Oost-Vlaanderen)
29/07/2013 Wilson Dekens (Zingem, Oost-Vlaanderen): 2 x 1ste Provinciaal met MONTI BE10-4031613
28/07/2013 Zonale zege uit Bourges: Lucien Gurickx (St-Niklaas, Oost-Vlaanderen)
28/07/2013 Nationale zege uit Bourges: Tony Lievens (Sint-Laureins, Oost-Vlaanderen)
28/07/2013 Nationale zege uit Bourges: De Vroe-Van Gaver (Moortsele, Oost-Vlaanderen)
28/07/2013 Zonale zege uit Bourges: Martin Dhooge (Ursel, Oost-Vlaanderen)
28/07/2013 Zonale zege uit Bourges: Freddy Van Sterthem en Kurt (Velzeke, Oost-Vlaanderen)
28/07/2013 Nationale zege uit Bourges: Dirk Deroose (Kruishoutem, Oost-Vlaanderen)
28/07/2013 Ereprijs uit Noyon: Roger Baele (Zwalm, Oost-Vlaanderen)
28/07/2013 Ereprijs uit Bourges: Marc Van Haute (Smetlede, Oost-Vlaanderen)
28/07/2013 Ereprijs uit Noyon: Jozef Ysebaert (Elst, Oost-Vlaanderen)
28/07/2013 Ereprijs uit Noyon: Et. en Kris Meerpoel (Hillegem, Oost-Vlaanderen)
27/07/2013 Gevaert-Lannoo (Meigem, Oost-Vlaanderen): weekend 13/07/13 ... 3 x 1°, in drie verscheidene lokalen
27/07/2013 Ereprijs uit Clermont: Noel Roegiest (Lovendegem, Oost-Vlaanderen)
26/07/2013 Provinciale zege uit Narbonne: Marc Van Den Eeckhoudt (Kalken, Oost-Vlaanderen)
26/07/2013 Provinciale zege uit Narbonne: Luc Van Coppenolle (Ouwegem, Oost-Vlaanderen)
24/07/2013 Achiel Verzelen (Ouwegem, Oost-Vlaanderen): 1ste Nationaal Zone A2 oude Gueret 22/06/13
23/07/2013 Schuddinck (Meldert, Oost-Vlaanderen): 1ste prov. Bourges en La Souterraine
22/07/2013 Mooie prestaties: De Ruy-Galazka (Zwalm, Oost-Vlaanderen)
20/07/2013 Provinciale zege uit Souillac: Wilson Dekens (Zingem, Oost-Vlaanderen)
20/07/2013 Provinciale zege uit Blois: De Bruycker-Decraene (Eeklo, Oost-Vlaanderen)
20/07/2013 Provinciale zege uit Blois: Frederik Everaert (Zwijnaarde, Oost-Vlaanderen)
18/07/2013 Zonale zege uit Poitiers: Bert Vanden Berghe (Wortegem, Oost-Vlaanderen)
15/07/2013 Jacques en Freddy Vandenheede (Zingem, Oost-Vlaanderen): 1ste Nationaal oude & 1ste Nationaal jaarse Libourne 6/07/13
14/07/2013 Ereprijs uit Brive: Daniel Van Wassenhove (Ooike, Oost-Vlaanderen)
13/07/2013 Nationale zege uit St-Vincent: Chris Hebberecht (Evergem, Oost-Vlaanderen)
12/07/2013 Mooie prestaties: Guido Van Den Bulcke (Balegem, Oost-Vlaanderen)
9/07/2013 Ereprijs uit Angerville: Francois Boeykens (Lebbeke, Oost-Vlaanderen)
6/07/2013 Zonale zege uit Libourne: Marc De Cock (Temse, Oost-Vlaanderen)
6/07/2013 Seizoensoverzicht 2013: Joni-Caro-Benny Schuddinck (Meldert, Oost-Vlaanderen)
5/07/2013 Internationale zege uit Barcelona: Daniel Aerens (Drongen, Oost-Vlaanderen)
1/07/2013 Pierre Carteus (Ronse, Oost-Vlaanderen) 1ste Provinciaal oude Pau 14/06/13
1/07/2013 Bert Vanden Berghe (Wortegem, Oost-Vlaanderen): 1ste Nationaal oude Agen-Bordeaux 30/06/2013
30/06/2013 Provinciale zege uit Agen-Bordeaux: De Smet-Van Puymbroeck (Belsele, Oost-Vlaanderen)
30/06/2013 Provinciale zege uit Agen-Bordeaux: Steven Van De Velde (Erpe-Mere, Oost-Vlaanderen)
30/06/2013 Zonale zege uit Argenton: Rudi Vandeputte (Lemberge, Oost-Vlaanderen)
27/06/2013 KBDB Oost-Vlaanderen: mededelingen
27/06/2013 Patrick en Dimitri Houfflijn (Wortegem, Oost-Vlaanderen): 1ste Provinciaal oude Montauban 22/06/13
24/06/2013 Mooie prestaties: Geert Willaert (Moerzeke, Oost-Vlaanderen)
22/06/2013 Zonale zege uit Gueret: Moeraert-Stand en Gunther (Lochristi, Oost-Vlaanderen)
22/06/2013 Zonale zege uit Gueret: Achiel Verzelen (Ouwegem, Oost-Vlaanderen)
22/06/2013 Zonale zege uit Gueret: gebroeders Van Landeghem (Kruibeke, Oost-Vlaanderen)
22/06/2013 Provinciale zege uit Gueret: Verhelst-Cant (Haasdonk, Oost-Vlaanderen)
19/06/2013 Nicky De Vos (Asper, Oost-Vlaanderen): 1ste Provinciaal oude Poitiers 8/06/13
15/06/2013 Zonale zege uit Montlucon: Willy Den Haese (Moortsele, Oost-Vlaanderen)
15/06/2013 Provinciale zege uit Montlucon: Willy en Ivan Baetens (Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen)
15/06/2013 Zonale zege uit Montlucon: Lucien Meurysse (Kruishoutem, Oost-Vlaanderen)
14/06/2013 Mooie prestaties: Johan Van Laere (Kalken, Oost-Vlaanderen)
12/06/2013 Camiel Verdonck (Nazareth, Oost-Vlaanderen): 1ste Provinciaal oude Limoges 1/06/13
11/06/2013 Frederik Van Bost (Nederename-Oudenaarde, Oost-Vlaanderen): 1ste Provinciaal oude Chatearoux 1/06/13
8/06/2013 Provinciale zege uit Poitiers: Nicky De Vos (Asper, Oost-Vlaanderen)
8/06/2013 Zonale zege uit Poitiers: Marc De Beule (Waasmunster, Oost-Vlaanderen)
8/06/2013 Zonale zege uit Montelimar: Jean Collet (Maarkedal, Oost-Vlaanderen)
4/06/2013 André Baeckelandt (Gavere, Oost-Vlaanderen) 1ste Provinciaal jaarse Bourges I 25/05/13
3/06/2013 Nabeschouwing Oost-Vlaanderen: Limoges Nationaal van 1-06-2013
3/06/2013 Nabeschouwing Oost-Vlaanderen: Chateauroux KBDB van 1-06-2013
1/06/2013 Zonale zege uit Chateauroux: Marc Declercq (Everbeek, Oost-Vlaanderen)
1/06/2013 Provinciale zege uit Limoges: Camiel Verdonck (Nazareth, Oost-Vlaanderen)
1/06/2013 Zonale zege uit Chateauroux: Frederik Van Bost (Oudenaarde, Oost-Vlaanderen)
30/05/2013 KBDB Oost- & West-Vlaanderen: mededeling
29/05/2013 Nabeschouwing: Orléans 25-05.
29/05/2013 Nabeschouwing: Bourges in de provincie Oost Vlaanderen
29/05/2013 Jacques en Freddy Vandenheede (Zingem, Oost-Vlaanderen): 1ste Provinciaal oude Bourges I 25/05/13
25/05/2013 Zonale zege uit Bourges: Andre Baeckelandt (Gavere, Oost-Vlaanderen)
23/05/2013 Jacques en Freddy Vandenheede (Zingem, Oost-Vlaanderen): 1ste en 2de Provinciaal Vierzon FVOV Jaarse duiven 18-05-13
22/05/2013 Danny Van Den Elsen (Baasrode,Oost-Vlaanderen): Noyon spel op hoog niveau
20/05/2013 Nabeschouwingen Vierzon in Oost Vlaanderen 18-05-13
18/05/2013 Provinciale zege uit Vierzon: Jacques en Freddy Vandenheede (Zingem, Oost-Vlaanderen)
18/05/2013 Provinciale zege uit Vierzon: Andre Verhaeghe (Anzegem, Oost-Vlaanderen)
16/05/2013 Ronny Ingels (Eeklo, Oost-Vlaanderen): 2de nationale asduif fond jonge duiven KBDB 2012
12/05/2013 Blois: provinciaal resultaat Oost-Vlaanderen
11/05/2013 Provinciale zege uit Blois: Cleirbaut-Van Riet (Bonheiden, Antwerpen)
6/05/2013 Ereprijs uit Ecouen: Van Der Maelen - Penne (Nederhasselt, Oost-Vlaanderen)
4/05/2013 Ereprijs uit Angerville: De Schepper - De Temmerman (Merelbeke, Oost-Vlaanderen)
3/05/2013 Overlijden Albert Derweduwen (Zingem, Oost-Vlaanderen)
30/04/2013 Ereprijs uit Noyon: Etienne Eeckhout (Melsen, Oost-Vlaanderen)
24/04/2013 Lothar Martle (Knesselare, Oost-Vlaanderen): Kampioen Oost-Vlaanderen snelheid jonge duiven 2012
17/04/2013 Frederik Everaert (Zwijnaarde, Oost-Vlaanderen): Algemeen Kampioen Belgische Verstandhouding – Entente Belge 2012
17/04/2013 Mededeling FAVV
12/04/2013 Johny Van Haverbeke (Maldegem, Oost-Vlaanderen): 4de Nat. Asduif Fond KBDB 2012
27/03/2013 Temsele, een nieuw samenspel naast de Schelde
26/03/2013 Elk zijn Recht uit Haaltert: vluchtprogramma
26/03/2013 Daniel Van Wassenhove (Ooike, Oost-Vlaanderen): Magna cum laude
16/03/2013 Jacques en Freddy Vandenheede (Zingem, Oost-Vlaanderen): 1e Algemeen Kampioen KBDB 2012
15/03/2013 Overlijden Hector Boterberg (Aalst, Oost-Vlaanderen)
15/03/2013 Andre Colbrandt (Bottelare, Oost-Vlaanderen): duivendiefstal in 2012 update
14/03/2013 Hok in de Kijker: Daniel en Luc Van Heddeghem (Letterhoutem, Oost-Vlaanderen)
7/03/2013 Hok in de Kijker: Christine en Dirk Van Den Driessche (Sint-Lievens-Esse, Oost-Vlaanderen)
5/03/2013 KBDB Oost-Vlaanderen jeugdclub: Oost-Vlaamse jeugdclub uit de bol in Oudenaarde
4/03/2013 De Balegemse Duivenmarkt : een unieke happening in Oost-Vlaanderen.
25/02/2013 Hok in de Kijker: Charles Van Lancker (Heurne)
17/02/2013 Overzicht bonverkopen afgelopen weekend
17/02/2013 Jeroen Seymortier (Lokeren): Sterk op Noyon
13/02/2013 Johan Van Laere (Kalken): De jeugd, waar zware fond een passie is.
12/02/2013 Marc Van Haute (Smetlede): Van jonge duivenspecialist naar het duivinnenspel op hoog niveau
11/02/2013 Oost Vlaanderen vierde zijn kampioenen in stijl.
26/01/2013 Jeugd Kampioenschappen Oost Vlaanderen op 3 maart 2013
26/01/2013 Uitreiking ereprijzen Bourges 29 juli 2012 Oost-Vlaanderen
23/01/2013 Verslag AJD feestavond
19/01/2013 KBDB Oost-Vlaanderen: ereprijzen Bourge
4/01/2013 AJD Oost-Vlaanderen
22/12/2012 Mededeling KBDB Oost-Vlaanderen
5/12/2012 Marniek De Neve (Aalter) Super kampioen uit het Meetjesland
4/12/2012 Algemene Vergadering KBDB Oost-Vlaanderen
3/12/2012 Kampioenen viering OVV-FVOV Oost Vlaanderen
22/11/2012 Provinciale kampioenschappen 2012 Oost-Vlaanderen
23/10/2012 Voorlopige uitslagen provinciale kampioenschappen Oost-Vlaanderen
21/10/2012 Het centraal hafo verbond kent zijn kampioenen
16/10/2012 Provinciaal winnaar jaarse duiven Bourges II: Adrien De Munter & Zonen (Zarlardinge)
16/09/2012 Nabeschouwingen Gueret in Oost Vlaanderen
29/08/2012 Angerville 25/08/12 in Oost Vlaanderen
27/08/2012 Nabeschouwingen Oost Vlaanderen
20/08/2012 Nabeschouwingen Montrichard Oost Vlaanderen
20/08/2012 Angerville 11/08/12 in Oost Vlaanderen
18/08/2012 Nabeschouwingen Orlans Oost Vlaanderen
16/08/2012 Angerville 11/08/12 in Oost Vlaanderen
15/08/2012 Nabeschouwingen Argenton in Oost Vlaanderen
10/08/2012 Angerville 4/08/12 in Oost Vlaanderen
9/08/2012 Nabeschouwingen Vierzon in Oost Vlaanderen
8/08/2012 Nabeschouwingen Perpignan Oost Vlaanderen
8/08/2012 Nabeschouwingen Tulle Oost Vlaanderen
6/08/2012 Nabeschouwingen Narbonne Oost Vlaanderen,
5/08/2012 Nabeschouwingen Bourges Oost Vlaanderen
3/08/2012 Nabeschouwingen Ecouen In Oost Vlaanderen
29/07/2012 Nabeschouwingen Blois Oost Vlaanderen
27/07/2012 KBDB Oost-Vlaanderen: mededeling
26/07/2012 Nabeschouwingen Marseille Oost Vlaanderen
25/07/2012 Nabeschouwingen Souillac Oost Vlaanderen
24/07/2012 Nabeschouwingen Bourges Oost Vlaanderen,
22/07/2012 Provinciaal winnaar jaarse Limoges 16/07: Gunther Smet (Lokeren)
21/07/2012 KBDB Oost-Vlaanderen
21/07/2012 Nabeschouwingen St. Vincent Oost Vlaanderen,
21/07/2012 Nabeschouwingen Limoges jaarlingen Oost Vlaanderen,
13/07/2012 Brive in Oost Vlaanderen
12/07/2012 Nabeschouwingen, Libourne jaarlingen in Oost Vlaanderen.
12/07/2012 Barcelona in Oost Vlaanderen,
10/07/2012 Nabeschouwingen van Bordeaux Internationaal in Oost Vlaanderen
3/07/2012 Mededeling vanwege F.V.O.V.- O.V.V.
2/07/2012 Orange in Oost Vlaanderen
29/06/2012 Nabeschouwingen in Oost Vlaanderen Montauban
24/06/2012 Nabeschouwingen Pau in Oost Vlaanderen
23/06/2012 Nabeschouwingen Oost Vlaanderen Monltuon
21/06/2012 Nabeschouwingen Cahors Oost Vlaanderen, een heel mooi weekend.
16/06/2012 Nieuws voor de Oost- en West-Vlaamse liefhebbers
14/06/2012 PERSBERICHT van het FAVV
14/06/2012 Chateauroux in Oost Vlaanderen,weekend 9 en 10 juni.
29/05/2012 Oost-Vlaanderen: Nabeschouwing Bourges en Orleans
27/05/2012 Provinciaal Oost-Vlaanderen: Orleans 26/05
20/05/2012 Provinciaal Oost-Vlaanderen: Vierzon 19/05
20/04/2012 Fondvereniging Oost-Vlaanderen (FVOV): vluchtkalender
19/04/2012 Bericht aan de Oost-Vlaamse verenigingen van de westenlijn
23/03/2012 KBDD Oost-Vlaanderen
9/03/2012 De Balegemse Duivenmarkt : een unieke happening in Oost-Vlaanderen.
6/03/2012 Propaganda dag voor de jeugd Oost Vlaanderen
29/02/2012 Provinciale zitdag Oost-Vlaanderen
18/02/2012 PERSBERICHT van het FAVV
7/01/2012 Anja De Saedeleer (Haaltert): Sterk op dreef met duivinnen
5/12/2011 KBDB: Zitdagen in de provincie Oost- en West-Vlaanderen.
3/12/2011 De Catalaanse supercup
29/11/2011 FVOV: 25 november was voor Oost Vlaanderen terug een feest.
24/11/2011 Actie Jonge Duivenliefhebbers (AJD) Oost-Vlaanderen
23/11/2011 Kampioenschap AJD Oost-Vlaanderen
20/10/2011 Voorlopige Provinciale Kampioenschappen Oost-Vlaanderen
22/09/2011 KBDB Provincie Oost-Vlaanderen: provinciale kampioenendag 2011
21/09/2011 Nabeschouwingen Gueret in Oost Vlaanderen
16/09/2011 INDIENEN PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN 2011 - OOST-VLAANDEREN
14/09/2011 Info provinciale kampioenschappen 2011 Oost-Vlaanderen
31/08/2011 Nabeschouwingen La Souteraine Nationaal in Oost Vlaanderen
26/08/2011 Montrichard in Oost Vlaanderen
20/08/2011 Nabeschouwingen Argenton Nationaal in Oost Vlaanderen
19/08/2011 Nabeschouwingen Orlans in Oost Vlaanderen
18/08/2011 Nabeschouwingen Tulle Nationaal in Oost-Vlaanderen
15/08/2011 Nabeschouwingen Perpignan Internationaal in Oost Vlaanderen
13/08/2011 Nabeschouwingen Vierzon in Oost Vlaanderen
9/08/2011 Narbonne Internationaal in Oost Vlaanderen
7/08/2011 Nabeschouwingen Bourges Nationaal in Oost Vlaanderen
2/08/2011 Nabeschouwingen Souillac Nationaal in Oost-Vlaanderen
29/07/2011 Nabeschouwingen van Blois in Oost Vlaanderen
29/07/2011 Nabeschouwingen Marseille Internationaal Oost- Vlaanderen
29/07/2011 Nabeschouwingen Agen-Tarbes in Oost Vlaanderen
26/07/2011 Nabeschouwingen Bourges in Oost Vlaanderen
25/07/2011 Nabeschouwingen Limoges jaarse Oost Vlaanderen
14/07/2011 Nabeschouwingen Blois provinciaal Oost Vlaanderen
14/07/2011 Nabeschouwingen Barcelona in Oost Vlaanderen
11/07/2011 Nieuw-Vennep: Veel en goed 'vliegwerk' bij PV De Gouden Leeuw op diverse wedvluchten vanaf ver over de grens
10/07/2011 Nabeschouwingen Argenton 2011 in Oost Vlaanderen
7/07/2011 Nabeschouwingen van Bordeaux in Oost-Vlaanderen
9/11/2009 Kampioenschappen Jeugdclub Oost-Vlaanderen
20/10/2009 Jeugdclub Kampioenschap Oost-Vlaanderen 2009

Advertenties

 

 

Poll