Bezoek onze nieuwe website

U bekijkt een oud artikel op onze oude website.
Pitts heeft een nieuwe website. Ga naar http://www.pitts.be om alle nieuwe informatie te bekijken.

Nieuws
Provinciaal winnaar jaarse duiven Tours 9 juni: Walter Coussens (Oostrozebeke)

22/12/2012 PHIL / DD Categorie: Reportages

In de Duivenkrant van volgende week vind je een uitgebreide reportage over Walter Coussens en de dagelijkse verzorging van zijn duiven. Hier meer info over zijn provinciale winnaar!


Walter Coussens (Oostrozebeke) wint Tours Provinciaal op 9/6 tegen 3634 jaarse duiven met “De Raket”

Walter woont langs de rustige Kruisstraat in de gemeente Oostrozebeke en reeds bij het inrijden van de straat kun je zijn hok zien staan, mooi opgetrokken in baksteen, boven de garage, achterin de tuin.


Walter op het weduwnaarshok waar na het vliegseizoen de duivin bijgezet wordt.

Met deze provinciale overwinning is deze kolonie niet aan zijn proefstuk toe want reeds vorig jaar werd hier op 20/8 de provinciale Tours met de jonge duiven gewonnen.

Deze fervente duivenpiet zit reeds van kleinsaf op de duivenhokken. Vader hield duiven en speelde op de Fond en zo leerde de jonge Walter gaandeweg de kneepjes van het vak. Toen vader in 1979 stierf, besloot hij te blijven spelen, zij het niet op de Fond, want zijn favoriete spel is eigenlijk de halve fond.


Walter voor zijn hokken met boven uiterst links het venster van de kwekers daarnaast de 2 spoetniks voor de jonge duiven en rechts naast de deur de vensters van de weduwnaars.

Walter ging dus Ablis spelen maar besloot na een tijdje ook eens aan een Blois en een Tours deel te nemen omdat op deze vluchten door de band meer duiven ingekorfd worden. Met deze 2 provinciale overwinningen in het achterhoofd kunnen we gerust stellen dat dit een wijs besluit geweest is.

Walter is ondertussen een jonge zeventiger die zijn landbouwbedrijf aan zijn zoon overgelaten heeft en aldus zelf veel meer tijd heeft voor zijn duiven.


Walter heeft de volieres aan de zijkant van het hok zelf gebouwd. Boven de voliere voor de kwekers, het onderste gedeelte is voor de weduwnduivinnen

Het management van de kolonie

Begin 2012 telde de kolonie 8 oude en 10 jaarse weduwnaars waarvan er nu, na het vliegseizoen, nog 13 in totaal over blijven.

Walter kweekt zowel uit de kwekers als uit de vliegers. Duivers en duivinnen gaan eind november samen en er wordt een eerste ronde met onderleg van de beste koppels (een 7-tal) grootgebracht.

Dit resulteert in een bestand van een 50-tal jonge duiven om mee te spelen. Zij worden verduisterd tot einde mei en bijgelicht vanaf 21 juni.

Walter leert ze op in een 5-tal stappen en dan gaan ze drie keer mee met de grote mand naar Moeskroen. Bij thuiskomst van hun eerste Arras zitten er oude duiven op het hok. Nadat de gevormde koppels eitjes gelegd hebben worden ze op weduwschap getrokken en zo gespeeld tot half augustus. Dan legt Walter er de riem af want hij gaat ook nog eens graag met zijn vrouw op reis !

De weduwnaars zitten op 10 maart samen met hun duivin en mogen een 4 à 5 dagen broeden. Dan gaan ze op weduwschap. Het voorbije seizoen hebben ze voornamelijk Blois en Tours gevlogen want L’Aigle noch Le Mans bleken geen succes. Bij inkorving krijgen de vliegers geen duivin, enkel de schotel wordt gedraaid Bij thuiskomst blijft hun duivin 2 tot 3 uur op het hok. De weduwnaars vlogen hun laatste Blois op 16/7 waarna Walter enkel nog de jonge duiven ging inkorven.


Het kweekhok

Het trainingsschema ziet er als volgt uit :

Weduwnaars trainen in april enkel in de namiddag omdat het ’s morgens nog te koud is.
Vanaf mei trainen ze ‘s morgens en ’s namiddags. Bij binnenkomst krijgen ze een half uurtje de tijd om te eten, dan wordt de bak weggenomen.

Tot aan hun eerste Arras trainen de jongen samen na de weduwnaars. Eens ze op weduwschap zitten trainen ze in twee groepen : de jonge duivertjes na de weduwnaars ’s morgens en de duivinnen ’s avonds laat.

Op de dag van inkorving wordt in de namiddag niet meer getraind.

Meteen na het seizoen worden de jonge duivers die mogen blijven overgebracht naar hun nieuwe woonbak bij de weduwnaars. Daar wordt het eerste ei gelegd. Dan worden ze enkele dagen opgesloten vooraleer weer los te mogen rondvliegen op het hok.

Om als jonge duiver een plaatsje te verdienen bij de jaarlingen moet hij minstens één à twee keer per tiental gevlogen hebben.

Weduwnaars moeten minstens 3 à 4 jaar goed presteren vooraleer ze naar het kweekhok mogen verhuizen.


De binnenvoliere van de kwekers

Voeding en medische begeleiding

Beyers, Versele & Vanrobaeys zijn de fabrieksmengelingen waarmee gevoederd wordt. De voederbakken staan op de grond en er staan drinkfonteinen.

De weduwnaars krijgen bij voorkeur de onderhoudsmengeling van Vandenabeele (Beyers).
Voor de jongen wordt dit gemengd met Versele mengeling voor jonge duiven.
Voor het inkorven krijgen de vliegers vitamines op het eten (Gerwit-W).
Bij thuiskomst krijgen ze voeder met daarop biergist en lookolie.
In de drinkfontein gaat eerst honing, dan geeft Walter electrolyten van Natural en vervolgens thee.

Ze krijgen ook twee maal daags vers grit (Deli Multimix van Beyers of Super Grit Mix van Vanrobaeys): “Een pootje na het eten”, zo vertelt Walter, “en als ik het niet vergeet krijgen ze zo nu en dan wat vitamineral op het graan”.

Tijdens de kweek voedert Walter met Vanrobaeys + Versele. Er gaat dan ook melkpoeder en levertraan op het eten en ze krijgen brokkelkoek van Natural en mineralen van Vanrobaeys.

Een dierenarts wordt enkel geraadpleegd voor de noodzakelijke inenting tegen paramyxo. “Ik zit lang genoeg in de stiel om zelf te weten wat ik wel en niet moet doen”, aldus Walter.
De jonge duiven worden ingeënt tegen de pokken met het borsteltje.
Om de 3 à 4 weken wordt gekuurd tegen tricho met 1/6 Flagyl.
Voor “de kop” (behandeling van de luchtwegen) grijpt Walter terug naar tetracycline.
Geen inenting of kuren tegen paratyphus.
Bij het inkorven en bij thuiskomst worden de ogen ontsmet met zwarte oogdruppels “van bij den apotheker”.
Voor het bestrijden van ongedierte gebruikt Walter de groene bus van Natural.

Tijdens het vliegseizoen krijgen de duiven een bad op dinsdag. Tijdens de rui is dat twee keer per week.
Om de hokken na het seizoen te ontsmetten schuurt Walter met heet water en sodabrokken.


het hok van de jonge duiven

Rassen

Regelmatig worden duiven bijgehaald. Zo ging Walter in 2000 aankloppen bij (nu wijlen) Wilfried Carels (Aalter) die op dat ogenblik de pannen van het dak speelde op de halve fond. “Ik haalde daar drie jaar na mekaar het beste bij van zijn kolonie”, vertelt Walter.”Ik ging ook duiven halen bij Roger Mulier (Izegem),Marc Deschepper (Menen) en Luc Beernaert (Ooigem), allen cracks op de halve fond. En in 2008 ging ik 8 duiven bijhalen bij Chris Debacker, de duivenvirtuoos uit Beveren-Leie, daar zijn er nog 6 van over en allen zijn van uitzonderlijke waarde gebleken op het kweekhok. Vorig jaar haalde ik er dan nog eens tien bij”. Meer recent is een aanwinst van bij Noël Claerhout uit Ooigem. Het is trouwens niet enkel bijhalen, er wordt ook aan uitwisseling gedaan met o.a. Chris Debacker en Wilfried Vandemaele (Heule) die op regelmatige tijdstippen bij duivenvriend Walter binnenspringen.

“De Raket” – 3067677/11 – 1ste Provinciaal Tours 2012


De 3067677-11 De Raket

Deze jaarse weduwnaar werd samen met het pak gelost in Tours om 7 uur. De vlucht, ingericht door de Interwestvlaamse, kende een snel verloop want door de zuidwestenwind werden hoge snelheden gehaald. “De Raket” vloog de afstand van 442,103 km met een gemiddelde snelheid van 1713,45 m/min en werd als winnaar van deze wedstrijd geklokt om 11u18min01sec.

Walter had op deze Tours 7 jaarlingen mee.
Lokaal (Roeselare-Beveren) behaalde hij tegen 408 d : 1ste-11de-20ste-23ste en 34ste.
Provinciaal vertaalde zich dat tegen 3634 d : 1ste—121ste-195ste-209de en 264ste.

“De Raket” is hiermee niet aan zijn proefstuk toe want reeds vorig jaar werd hij als jonge duif primus op de Ablis-vlucht van 9/7. Toen won hij in de overkoepelende uitslag van de WVOU tegen 8313 jonge duiven .
Walter won toen de 1ste en de 2de plaats met de 3067677/11 “De Raket” (in totaal 17 prijzen waarvan 9 prijzen per 10-tal) en de 3067653/11 “Matice” (in totaal 15 prijzen waarvan 11 per 10-tal).


De 3163833-05 de Creone - stamvader

“De Raket” komt uit de beste kweeklijn van de kolonie

 • Vader : “Créoné” – 3163833/05. Hij vloog een 2de op Tours op 187 d, een 8ste Argenton om 523 d en op Blois een 6de lokaal op 221 d en een 42ste provinciaal op 1219 d.
  • GV : “Blauwe Créoné” – 3119924/02. Hij vloog op Clermont, 1ste op 256 d, op Chartres , 1ste op 207 d met 6 min. vooruit, een 1ste op 137 d en een 1st op 78 d met 5 min. vooruit. In april 2004 werd deze duiver (samen met een duif van Mark Vandaele) op zeer lafhartige wijze uit de inkorfmand gestolen in het lokaal “De Fazant” te Meulebeke. De dader/inkorver (P.M.) is ondertussen gevat maar pas veroordeeld in oktober 2010.
  • GM : 3143014/03 : ras Luc Beernaert (Ooigem).
 • Moeder : 3145334/08 : aangekocht bij Chris Debacker
  • GV : “Nick” - 3238525/04 – zoon van “Emma” van Rik Cools (Ruiselede)
  • GM : “Natacha” – 3028974/04 – zus “Lambik”. Hij was 2de prov. asduif en is een zoon uit 3006532/00 x 3116133/01 –“Dochter Bieke”. “Bieke”, een prachtduivin bij het toenmalige Cools-Blanck

Uit deze kweeklijn komen reeds 6 generaties ver crackduiven voort !

Zo vloog de “Bonte Crack” 3045684/10 , een volle broer van de provinciale overwinnaar, als jong 8 weken top en in 2011 vloog hij 5 x 1ste, 4 x 2de, en 12 keer in de 10 eerste !
Hij is niet meer naar het hok teruggekeerd op de eerste Le Mans van 2012 …

“Matice” – 3067653/11 – de tweede crackduif van deze kolonie

 
de 3067653-11 Matice 

 

 

 

  • Vader : “Bonte Crack”: 3045684/10 : vloog 23 prijzen per 10-tal op de 24 boven Parijs (zie hierboven).
   • GV : “Créoné” – 3163833/05. Hij vloog een 2de op Tours op 187 d, een 8ste Argenton om 523 d en op Blois een 6de lokaal op 221 d en een 42ste provinciaal op 1219 d.
   • GM : 3145334/08 : aangekocht bij Chris Debacker
  • Moeder : “Blauwe” : 3164418/07 : is een zus van de “Blauwe Vooruit” – 3164440/07, was een supervlieger en nu een topkweker in deze kolonie. Zo vloog hij o.a. op Tours een 1ste op 187 d. met 8 min. vooruit en op Clermont een 1ste op 227 d. met 4 min. vooruit.
   • GV : 3213127/05 : met op Ablis een 1ste op 119 d en een 1ste op 113 d.
   • GM : 3135258/99 : ras Marc De Schepper (Menen).

  In 2012 werden deze 2 beste kweeklijnen gekruist . Een jonge duif daaruit, de 3087345/12 vloog op 4/8 reeds een 3de pl. op Tours.

  Enkele prachtuitslagen van deze kolonie

  In 2011 :
  17 x 1ste, 13 x 2de , waarvan 7 keer de 1ste en 2de prijs !

  In 2012 :

  • Arras
   • oude : 51 d.: 1-3-5-8-12-...
  • Clermont
   • oude : 189 d.: 6-8-10-13-15-...
   • JL: 212 d.: 6-7-9-33-...
  • L’Aigle
   • oude: 114 d.: 4-6-9-31-31-...
   • JL: 134 d.: 3-4-5-7-24-25-...
  • Tours
   • oude: 83 d.: 3-6-12-27 …
  • Le Mans
   • JL: 148 d.: 1-2-6-7-8-9-...
  • Tours
   • JL : lok. 425 d : 3-11-28-130 …
   • Prov. 4165 d : 15-47-124-708 …
  • Blois
   •  oude : 48 d : 1-2-3-7 …
   • JL : 38 d : 2-3-11 …
  • Fontenay
   • jongen : 491 d :7-47-49-125-135-197-201-210-233-239 …
  • Fontenay
   •  jongen : 515 d : 11-51-59-67-103-115-122-124-137-147-181-212-232 …
  • Fontenay
   •  jongen : 321 d: 5-7-9-20-23-26-28-46-64-80-81-83-87-113-114-145 …
  • Tours
   • jongen : lok. 305 d :2-3-11-15-25-36 …
   • Prov. 2874 d : 6-7-58-97-201-302 …

  Deze eerder bescheiden kolonie barst uit zijn voegen van het potentieel dat daar aanwezig is. Walter beleeft duidelijk plezier aan zijn sport en de duivenstiel zit er bij hem ingebakken.

  Mij rest enkel nog Walter veel plezier te wensen op de verschillende feesten waar hij in de winterperiode zijn opwachting zal mogen maken en geluk met het kweken zodat hij er volgend seizoen weer een lap op kan geven !

   

   

 • Reacties

  Er zijn nog geen reacties op dit artikel...

  Reageer

  Je moet aangemeld zijn om te reageren.

  Relevante nieuwsitems

  12/10/2016 Eric Cocquyt (Vinkt): 1e Belgian Masterfinale 2016 Tours 15/08 te Nevele
  26/09/2016 Geert Verbeke (Tielt): 1e Provinciaal Tours 23/07 van 2.540 jonge
  29/07/2016 Provinciale Vluchten West-Vlaanderen 22-23-24 juli
  7/07/2016 Guldensporenvlucht 2016
  26/06/2016 Gino Clicque (Wevelgem): 1e & 2e Nationaal Agen 26/06 van 2.932 jaarse
  22/05/2016 Tours WVV Provinciaal West-Vlaanderen 21/05
  21/05/2016 Lucien Pauwels (Loppem): 1e Provinciaal Tours van 2.770 jaarse
  21/05/2016 Baert-Simoens (Torhout): 1e Provinciaal Tours 21/05 van 4.113 oude
  17/05/2016 Union Oostkamp - persuitslagen 15 mei 16
  16/05/2016 Tours WVV Provinciaal West-Vlaanderen 15/05
  5/03/2016 KBDB PE Limburg: reisroosters & provinciaal reglement
  5/03/2016 KBDB PE Oost-Vlaanderen: Provinciale vluchten 2016
  5/03/2016 KBDB PE Antwerpen: Provinciale vluchten 2016
  5/03/2016 KBDB PE Limburg: Provinciale vluchten 2016
  27/05/2015 Provinciale zege uit Tours: W. & Domeniek Desender (Kortemark)
  27/05/2015 Provinciale zege uit Chalon: Danny Feijaerts (Heist-op-den-Berg)
  27/05/2015 Provinciale zege uit Chalon: Eddy Camps (Eindhout)
  26/05/2015 Prov. Tours - 24/5 - Persuitslag en foto winnaars
  26/05/2015 Union Oostkamp - uitslagen van 24/5
  25/05/2015 (inter)Provinciale uitslagen weekend 23 & 24 mei
  20/05/2015 Prov. Tours op 23/5 van inrichter W.V.V.
  19/05/2015 Provinciale zege uit Tours: Lannoo-De Clerck (Tielt)
  19/05/2015 Provinciale zege uit Tours: Maurice & Luc De Laere (Anzegem)
  18/05/2015 Tours 17052015 van inrichter West-Vlaams Verbond - top 100
  12/05/2015 Prov. Tours op 16/5 van inrichter W.V.V.
  20/03/2015 Marc Pollin (Snellegem): 2 provinciale titels op Tulle & Gueret
  18/03/2015 KBDB PE Limburg : Criteria provinciale kampioenschappen 2015
  23/02/2015 KBDB Vlaams-Brabant Provinciale kampioenendag
  19/02/2015 Provinciale Kampioenendag KBDB Limburg
  28/01/2015 Rony Calus (Heist-aan-Zee): 1ste Provinciaal Tours & Alg Kamp Snelheid
  21/01/2015 KBDB Vlaams-Brabant Provinciale kampioenendag
  2/01/2015 Paul Volckaert (Ooigem): 1ste Provinciaal Blois Westvlaamse jaarse duiven
  1/01/2015 PITTS-VEILING: Roger Mertens (Sint-Truiden, Limburg)
  11/12/2014 Provinciale Kampioenendag KBDB PE ANTWERPEN
  9/12/2014 Marc Vandecasteele (Bredene): 1ste Provinciaal Châteaudun 1.756 oude
  26/11/2014 KBDB PE Vlaams-Brabant Kampioenschap 2014
  17/11/2014 Walter Coussens (Oostrozebeke): Sterk seizoen 2014
  8/11/2014 KBDB PE Antwerpen Provinciale Kampioenschappen 2014
  2/11/2014 Nationaal Kampioen Halve Fond jaarse duiven 1° get Nationaal Duivenkrant–Vanrobaeys–LVC 2014: Van Hove-Uytterhoeven (Putte, Antwerpen)
  1/11/2014 Nationaal Kampioen oude duiven Grote Halve Fond: Ulrich Lemmens (Balen, Antwerpen)
  1/11/2014 Nationaal Algemeen Kampioen: Erik Limbourg (Brussegem, Vlaams-Brabant)
  1/11/2014 Nationaal Kampioen oude duiven Fond: Antoine en Rudi Desaer (Ruiselede, West-Vlaanderen)
  1/11/2014 Nationaal Kampioen jaarse duiven Grote Halve Fond: Gino Clicque (Wevelgem, West-Vlaanderen)
  31/10/2014 KBDB PE Limburg: Voorlopige uitslag provinciale kampioenschappen
  31/10/2014 KBDB PE Vlaams-Brabant: Voorlopige uitslag provinciale kampioenschappen
  30/10/2014 KBDB PE Oost-Vlaanderen: Voorlopige uitslag provinciale kampioenschappen
  24/10/2014 Willy Francois (Serskamp Oost-Vlaanderen): 1ste provinciaal La Souterraine II oude duiven
  20/10/2014 Hok Liliane Demely (Moorsele) : 1ste Provinciaal Châteaudun & La Souterraine
  19/10/2014 Roger Mylle (Bellegem): Sterk seizoen 2014 met twee provinciale overwinningen
  11/10/2014 Gino Clicque (Wevelgem): Algemeen Provinciaal Kampioen KBDB West-Vlaanderen 2014
  4/10/2014 Programma Provinciale Dag West-Vlaanderen
  2/10/2014 Marc Peirs (Anzegem): 1ste Provinciaal La Souterraine II 236 Westvlaamse oude duiven
  2/10/2014 1ste Asduif Nationaal Kampioenschap Fond Duivenkrant Vanrobaeys-LVC kampioenschap 2014: Filip De Prol (Oedelem, West-Vlaanderen)
  1/10/2014 PE West-Vlaanderen - voorlopige uitslag provinciale kampioenschappen 2014
  1/10/2014 Algemeen Kampioen Fond samenspel Lato 2014: gebroeders Vuerstaek (Lanaken, Limburg)
  1/10/2014 Algemeen Kampioen samenspel Labremato 2014: Nic en Eddy Didden (Neeroeteren, Limburg)
  30/09/2014 Frans en Dirk Maris (Itegem): 1ste Nationaal Argenton 3.671 oude duiven
  26/09/2014 Mooie prestaties: Jul Lens (Putte, Antwerpen)
  25/09/2014 Geoffrey Janssens (Baal): 1ste Nationaal Zone B2 Tours 5.185 jonge duiven
  24/09/2014 Roose-Pyra (Bekegem): 1ste & 2de Guldensporenvlucht Blois
  23/09/2014 Rik Cools (Ruiselede): schittert op Argenton II
  22/09/2014 Geert Maroy (Heestert): Twee provinciale titels op rij
  21/09/2014 Koen Vandevelde (Rummen): 4de Nationaal Zone C1 Tours 3.455 jonge duiven
  20/09/2014 Bart Piens (Gavere): 1ste Provinciaal Cahors 1.363 Oostvlaamse oude duiven
  19/09/2014 Guido Loockx (Tessenderlo): provinciale zege op de valreep
  16/09/2014 Ronald Lodewijckx (Tielt-Winge): 1ste InterNationaal Marseille 12.158 oude duiven
  15/09/2014 Louis Keirsmakers (Nijlen): 1ste Nationaal Zone B2 Tours 797 oude duiven
  14/09/2014 Wouters-Wouters (Tremelo): 1ste Provinciaal La Souterraine 2.437 Brabantse jonge duiven
  13/09/2014 Wilfried Vandemaele (Heule): 1ste Provinciaal Bourges II 4.071 Westvlaamse jonge duiven
  12/09/2014 KBDB PE Limburg
  12/09/2014 Koen Vandevelde (Rummen): 1ste Provinciaal Argenton 3.563 Brabantse jonge duiven
  11/09/2014 Van Muylder-Noël-Demul (Buggenhout): 1ste Nationaal Argenton I Zone B1 1.573 jaarse duiven
  11/09/2014 Nationale zege uit Gueret: Veulemans-Perilleux (Vissenaken, Vlaams-Brabant)
  10/09/2014 Zonale zege uit Gueret: Andre Roodhooft (Pulderbos, Antwerpen)
  10/09/2014 Zonale zege uit Gueret: Vermeerbergen-Wilms-Mostmans (Rijkevorsel, Antwerpen)
  10/09/2014 Zonale zege uit Gueret: Schoors-De Waele (Adegem, Oost-Vlaanderen)
  10/09/2014 Zonale zege uit Gueret: Modest Schots (Halen, Limburg)
  10/09/2014 Zonale zege uit Gueret: Marc Pollin (Snellegem, West-Vlaanderen)
  9/09/2014 Provinciale zege uit Gueret: Marcel en Kristof Goovaerts (Baal, Vlaams-Brabant)
  9/09/2014 Provinciale zege uit Gueret: Marc en Johan Vervaecke (Tiegem, West-Vlaanderen)
  9/09/2014 Provinciale zege uit Gueret: Guido Loockx (Tessenderlo, Limburg)
  8/09/2014 Vermeulen-Dujardin (Deerlijk): Twee provinciale overwinningen op rij op Châteaudun
  7/09/2014 Ignace Pollet (Beveren-Leie): 1ste Provinciaal St-Vincent 692 Westvlaamse jaarse duiven
  7/09/2014 Ereprijs uit Momignies: Gert Huysmans (Balen, Antwerpen)
  6/09/2014 Willy Corteel (Oostduinkerke): 1ste Nationaal Jarnac & 1ste Provinciaal Agen
  5/09/2014 Willy Van Essche (Begijnendijk): 1ste Provinciaal Brive 273 Brabantse oude duiven
  5/09/2014 Mooie prestaties: Van Elsacker-Jepsen (Schilde, Antwerpen)
  5/09/2014 Mooie prestaties: Jan Van Oeckel (Oud-Turnhout, Antwerpen)
  4/09/2014 Filip De Prol (Oedelem): 1ste Provinciaal Chateauroux 482 Westvlaamse oude duiven
  3/09/2014 Fond-overzicht Antwerpen 30/08/2014 La Souterraine
  3/09/2014 Zonale zege uit La Souterraine: Astere Vergotte (Aalter, Oost-Vlaanderen)
  3/09/2014 Zonale zege uit La Souterraine: Hugo Vlaeminck (Rupelmonde, Oost-Vlaanderen)
  2/09/2014 Pierre Ameye (Deerlijk): Twee provinciale overwinningen
  2/09/2014 Provinciale zege uit La Souterraine: Vanoppen-Luyten (Herk-de-Stad, Limburg)
  2/09/2014 Provinciale zege uit La Souterraine (Wouters-Wouters, Tremelo)
  2/09/2014 Provinciale zege uit La Souterraine: Marc Peirs (Anzegem, West-Vlaanderen)
  2/09/2014 Provinciale zege uit La Souterraine: Bosmans-Leekens (Beverlo, Limburg)
  2/09/2014 Provinciale zege uit La Souterraine: Geert Maroy (Heestert, West-Vlaanderen)
  1/09/2014 Vermeerbergen-Wilms (Mol): 1ste Provinciaal Tours 4.557 Antwerpse jonge duiven
  31/08/2014 Lionel Vermander (Oekene): 1ste Provinciaal Bourges II 621 Westvlaamse oude duiven
  30/08/2014 Gaston Van De Wouwer (Berlaar): 1ste Provinciaal Argenton 4.017 Antwerpse jonge duiven
  29/08/2014 Norbert De Schrijver (Balegem): 1ste Provinciaal Brive 910 jaarse Oostvlaamse duiven
  29/08/2014 Mooie prestaties: Derwa-Luxem (Herent, Vlaams-Brabant)
  28/08/2014 Lossingplaats Tours: filmpje maakt duidelijk dat losplaats niet geschikt was
  28/08/2014 Jente Van Driessche (Dworp): 1ste Provinciaal Vierzon (26/07) 684 Brabantse jonge duiven
  27/08/2014 Overvlucht - Aflevering 8 (Tours)
  27/08/2014 Verenigingsnieuws Eerlijk duurt langst Moerbeke (Oost-Vlaanderen)
  27/08/2014 Nijs-De Geyter-De Belder (Itegem): 1ste Provinciaal Narbonne 504 Antwerpse oude duiven
  27/08/2014 Zonale zege uit Tours: Jef Vanwinkel (Tielt, Vlaams-Brabant)
  27/08/2014 Zonale zege uit Tours: Hubert Caenen (Veldwezelt, Limburg)
  27/08/2014 Zonale zege uit Tours: Jos Das (Lummen, Limburg)
  27/08/2014 Zonale zege uit Tours: BDS - De Clerck (Tielt, West-Vlaanderen)
  26/08/2014 Fond-overzicht Antwerpen 23/08/2014 Tours
  26/08/2014 Chateaudun Provinciaal WVV 23/08/2014 - resultaat
  26/08/2014 Nijs-De Geyter-De Belder (Itegem): 2de Provinciaal Perpignan 754 Antwerpse oude duiven
  26/08/2014 Michel en Gunther Eyletten (Diest): 1ste Nationaal Zone C1 Gueret 1.958 jaarse duiven
  26/08/2014 Provinciale zege uit Tours: Davy Tournelle (Rummen, Vlaams-Brabant)
  26/08/2014 Provinciale zege uit Tours: Pierre Ameye (Deerlijk, West-Vlaanderen)
  25/08/2014 Tours Nationaal 23/08/2014 - Zonale uitslagen
  25/08/2014 Leon Badts (Beerzel): 1ste Provinciaal Gien 1.485 Antwerpse oude duiven
  25/08/2014 Tours National 23/08/2014 - Zonal results
  25/08/2014 Tours National 23/08/2014 - resultats Zonal
  24/08/2014 Luc en Hilde Sioen (Moorslede): 1ste Nationaal Poitiers 14.094 jaarse duiven
  23/08/2014 Rudy Van Eynde (Putte): 1ste Nationaal Zone B2 Chateauroux 1.247 oude duiven
  22/08/2014 Fond-overzicht Antwerpen 16/08/2014 Argenton
  22/08/2014 Eric Vermander (Oekene): 1ste Nationaal Montauban 5.933 oude duiven
  21/08/2014 Provinciale Chateaudun van het W.V.V. 23/08/2014
  21/08/2014 Remy Speltdoorn (Winksele): 1ste Nationaal Barcelona 8.674 oude duiven
  21/08/2014 Nationale zege uit Argenton: Kristin Ryks (Donk, Limburg)
  20/08/2014 PITTS-VEILING: Rik Cools (Ruiselede, West-Vlaanderen)
  20/08/2014 Zonale zege uit Argenton: Luc, Bart en Jurgen Geerinckx (Wommelgem, Antwerpen)
  20/08/2014 Zonale zege uit Argenton: Jos Thoné (Niel-bij-As, Limburg)
  20/08/2014 Zonale zege uit Argenton: Roger Buvens (Loksbergen, Limburg)
  19/08/2014 Jos en Jules Engels (Putte): 1ste Provinciaal Bourges 4.438 Antwerpse jonge duiven
  19/08/2014 Provinciale zege uit Argenton: hok Jos Vercammen (Vremde, Antwerpen)
  19/08/2014 Provinciale zege uit Argenton: Omer Hooylaerts (Houwaart, Vlaams-Brabant)
  19/08/2014 Provinciale zege uit Argenton: Ronny Menten (Rummen, Vlaams-Brabant)
  19/08/2014 Provinciale zege uit Argenton: Vanthemsche-Houfflyn (St-Eloois-Winkel, West-Vlaanderen)
  19/08/2014 Provinciale zege uit Chateaudun: Vermeulen-Dujardin (Deerlijk, West-Vlaanderen)
  18/08/2014 Chateaudun Provinciaal WVV 16/08/2014 - resultaat
  16/08/2014 Provinciale zege uit Argenton: Koen Vandevelde (Rummen, Vlaams-Brabant)
  14/08/2014 hok Jos Vercammen (Vremde): 1&2de Nationaal Zone B Limoges 2.174 oude duiven
  13/08/2014 Provinciale Chateaudun van het W.V.V. 16/08/2014
  13/08/2014 Fond-overzicht Antwerpen 9/08/2014 Chateauroux
  13/08/2014 Zonale zege uit Chateauroux: X. en M. Thone (As, Limburg)
  13/08/2014 Zonale zege uit Chateauroux: Yves Vandepoel (Geetbets, Vlaams-Brabant)
  13/08/2014 Zonale zege uit Chateauroux: Marnick De Neve (Aalter, Oost-Vlaanderen)
  12/08/2014 Provinciale zege uit Chateauroux: Christian Lefevre (Vichte, West-Vlaanderen)
  12/08/2014 Provinciale zege uit Chateauroux: Rudi Serre (Loksbergen, Limburg)
  12/08/2014 Provinciale zege uit Chateauroux: Johnny Janssens (Eksel, Limburg)
  11/08/2014 Dirk Van Dijck (Zandhoven): 1ste Nationaal Bourges 10.141 jaarse duiven
  11/08/2014 Chateaudun Provinciaal WVV 9/08/2014 - resultaat
  10/08/2014 John Bruneel (Merkem): 1ste Nationaal Libourne 1.589 oude duiven
  8/08/2014 Mooie prestaties: Louis Verheyen (Scherpenheuvel, Vlaams-Brabant)
  7/08/2014 Provinciale Chateaudun van het W.V.V. 9/08/2014
  7/08/2014 Nationale zege uit Bourges: Louis Van Paesschen (Humbeek, Vlaams-Brabant)
  7/08/2014 Nationale zege uit Bourges: Andrea Morren (Geetbets, Vlaams-Brabant)
  7/08/2014 Nationale zege uit Tulle: Gaby Vandenabeele (Dentergem, West-Vlaanderen)
  6/08/2014 Fond-overzicht Antwerpen 2/08/2014 Bourges
  6/08/2014 Fond-overzicht Antwerpen 1/08/2014 Perpignan
  6/08/2014 Fond-overzicht Antwerpen 1/08/2014 Tulle
  6/08/2014 Zonale zege uit Bourges: Koen Van Roy (Asse, Vlaams-Brabant)
  6/08/2014 Zonale zege uit Bourges: Kurt en Raf Platteeuw (Rumbeke, West-Vlaanderen)
  6/08/2014 Zonale zege uit Tulle: Cyriel Cams (Spalbeek, Limburg)
  6/08/2014 Zonale zege uit Bourges: Lionel Vermander (Oekene, West-Vlaanderen)
  5/08/2014 Provinciale zege uit Perpignan: Gladys Ferro (Nijlen, Antwerpen)
  5/08/2014 Provinciale zege uit Tulle: Van Oystaeyen-Pickeur (Boechout, Antwerpen)
  5/08/2014 Provinciale zege uit Perpignan: Ivan en Gunnar Delrue (Koekelare, West-Vlaanderen)
  5/08/2014 Provinciale zege uit Bourges: Rudi Stockmans (Koersel, Limburg)
  5/08/2014 Provinciale zege uit Tulle: Marc Bollen (Hasselt, Limburg)
  5/08/2014 Provinciale zege uit Perpignan: Willems-Eijerkamp (Eisden, Limburg)
  5/08/2014 Provinciale zege uit Bourges: Kobe en Kato Herbots (Velm, Limburg)
  5/08/2014 Provinciale zege uit Bourges: Wilfried Vandemaele (Heule, West-Vlaanderen)
  4/08/2014 Mooie prestaties: Deruy-Galazka (Zwalm, Oost-Vlaanderen)
  1/08/2014 Fond-overzicht Antwerpen 27/07/2014 Jarnac
  1/08/2014 Fond-overzicht Antwerpen 26/07/2014 Narbonne
  1/08/2014 Mooie prestaties: Nijs-De Geyter-De Belder (Itegem, Antwerpen)
  1/08/2014 Mooie prestaties: Wilson Dekens (Zingem, Oost-Vlaanderen)
  31/07/2014 Nationale zege uit Jarnac: Willy Corteel (Oostduinkerke, West-Vlaanderen)
  30/07/2014 Zonale zege uit Jarnac: Leon Vandenbergh (Londerzeel, Vlaams-Brabant)
  29/07/2014 Provinciale zege uit Gien: Jo Claeskens (Willebroek, Antwerpen)
  29/07/2014 Provinciale zege uit Jarnac: Lucien Blockx (Vorst, Antwerpen)
  29/07/2014 Provinciale zege uit Narbonne: Van Ouwerkerk-Dekkers (Brasschaat, Antwerpen)
  29/07/2014 Provinciale zege uit Gien: Paul en Jelle Roziers (Bevel, Antwerpen)
  29/07/2014 Provinciale zege uit Narbonne: Christiaens-De Smedt (Pamel, Vlaams-Brabant)
  29/07/2014 Provinciale zege uit Narbonne: G. en J. Pronckaert (Schepdaal, Vlaams-Brabant)
  29/07/2014 Provinciale zege uit Vierzon: Leo Van Horenbeeck (Wijgmaal, Vlaams-Brabant)
  29/07/2014 Provinciale zege uit Vierzon: Jente Van Driessche (Dworp, Vlaams-Brabant)
  29/07/2014 Provinciale zege uit Chateaudun: Chris Debacker (Beveren, West-Vlaanderen)
  29/07/2014 Provinciale zege uit Narbonne: Roger Mylle (Bellegem, West-Vlaanderen)
  29/07/2014 Provinciale zege uit Jarnac: Theo Dirckx (Rotem, Limburg)
  29/07/2014 Provinciale zege uit Narbonne: Gerard Viaene (Loppem, West-Vlaanderen)
  29/07/2014 Provinciale zege uit Narbonne: Luc Herbots (Zepperen, Limburg)
  29/07/2014 Provinciale zege uit Narbonne: Norbert en Valere Peeters (As, Limburg)
  29/07/2014 Provinciale zege uit Sourdun: Etienne Pauwels (Kermt, Limburg)
  29/07/2014 Provinciale zege uit Chateaudun: Cyriel en Remi Fourneau (Moen, West-Vlaanderen)
  29/07/2014 Provinciale zege uit Compiegne: Juliette Leroy (Bas War, West-Vlaanderen)
  29/07/2014 Provinciale zege uit Compiegne: Luc Christiaens (Ooigem, West-Vlaanderen)
  29/07/2014 Provinciale zege uit Jarnac: Jean Lindekens (Tongeren, Limburg)
  28/07/2014 Chateaudun Provinciaal WVV 26/07/2014 - resultaat
  28/07/2014 Dirk Vervoort (Heist-op-den-Berg): 1ste Nationaal Zone B2 La Souterraine 1.921 jaarse duiven
  27/07/2014 IN FLANDERS FIELDS PIGEON CLASSIC Compiegne 26/7/2014 - resultaat
  27/07/2014 Gien Provinciaal Antwerpen 26/7/14 - resultaat
  27/07/2014 Louis Verheyen (Scherpenheuvel): 1ste Nationaal La Souterraine 7.245 oude duiven
  26/07/2014 In Flanders Fields Pigeon Classic - aantal duiven
  26/07/2014 Pascal De Belder (Hulshout): 1ste Provinciaal Brive 472 Antwerpse jaarse duiven
  26/07/2014 Provinciale Chateaudun van het W.V.V. - los 8u30
  25/07/2014 De Ruy-Galazka (Zwalm): 1ste Nationaal Zone A St-Vincent 1.198 jaarse duiven
  24/07/2014 KBDB: Deelnemingsformulieren nationale en provinciale kampioenschappen 2014
  24/07/2014 Fond-overzicht Antwerpen 18/07/2014 Marseille
  24/07/2014 Fond-overzicht Antwerpen 18/07/2014 Brive
  24/07/2014 Hilde Ceulemans (Booischot): 1ste Nationaal Zone B2 Argenton 1.363 oude duiven
  24/07/2014 InterNationale zege uit Marseille: Ronald Lodewijckx (Tielt-Winge, Vlaams-Brabant)
  24/07/2014 Nationale zege uit Brive: familie Schreel (Zedelgem, West-Vlaanderen)
  24/07/2014 Nationale zege uit Brive: mevrouw Decock en zonen (Diksmuide, West-Vlaanderen)
  23/07/2014 Marc De Keyzer (Schorisse): 1ste Nationaal Zone B1 Argenton 1.153 oude duiven
  22/07/2014 Blois Provinciaal Vlaams-Brabant 19/07/2014 - resultaat
  22/07/2014 Van Elsacker-Jepsen (Schilde): 1ste Nationaal Zone B2 Gueret 1.646 oude duiven
  22/07/2014 Provinciale zege uit Marseille: Jan Ceusters (Berlaar, Antwerpen)
  22/07/2014 Provinciale zege uit Blois: Romain Haine (Kessel-Lo, Vlaams-Brabant)
  22/07/2014 Provinciale zege uit Blois: E. en P. Hermans (Opwijk, Vlaams-Brabant)
  22/07/2014 Provinciale zege uit Brive: Arien-De Keyser (Tielt-Winge, Vlaams-Brabant)
  22/07/2014 Provinciale zege uit Marseille: Rudy Morren (Schulen, Limburg)
  22/07/2014 Provinciale zege uit Marseille: Eric Devlaminck (Hulste, West-Vlaanderen)
  22/07/2014 Provinciale zege uit Brive: Cyriel Jorissen (Tongeren, Limburg)
  21/07/2014 Marc Peirs (Anzegem): 1ste Provinciaal Blois 1.766 Westvlaamse oude duiven
  19/07/2014 Gilbert Decherf (Bredene): 1ste Provinciaal Bourges 3.080 Westvlaamse oude duiven
  18/07/2014 Van Hove-Uytterhoeven (Putte): 1ste Nationaal Zone B2 Argenton 1.825 jaarse duiven
  17/07/2014 Fond-overzicht Antwerpen 12/07/2014 La Souterraine
  17/07/2014 Fond-overzicht Antwerpen 12/07/2014 St-Vincent (oude)
  17/07/2014 Fond-overzicht Antwerpen 12/07/2014 Libourne
  17/07/2014 Fond-overzicht Antwerpen 5/07/2014 St-Vincent (jaarse)
  17/07/2014 Nationale zege uit St-Vincent: Linda Meulemans-Damen (Arendonk, Antwerpen)
  17/07/2014 Nationale zege uit Libourne: John Bruneel (Merkem, West-Vlaanderen)
  16/07/2014 Nic De Winter (Brasschaat): 1ste Provinciaal Chateauroux 2.664 Antwerpse jaarse duiven
  16/07/2014 Zonale zege uit La Souterraine: Peeters-Geluykens (Pulderbos, Antwerpen)
  16/07/2014 Zonale zege uit Libourne: Jos Van Olmen (Broechem, Antwerpen)
  16/07/2014 Zonale zege uit Libourne: Vincent Vandewalle (Helkijn, West-Vlaanderen)
  16/07/2014 Zonale zege uit Libourne: Ludo Mortelmans (Zepperen, Limburg)
  16/07/2014 Zonale zege uit La Souterraine: hok Liliane Demely (Moorsele, West-Vlaanderen)
  15/07/2014 Provinciale zege uit St-Vincent: Marcel Monette (Geetbets, Vlaams-Brabant)
  15/07/2014 Provinciale zege uit Libourne: Ph. en Bert Desmet (Sint-Pieters-Leeuw, Vlaams-Brabant)
  15/07/2014 Provinciale zege uit Libourne: Vandeputte-Vandenhende (Beersel, Vlaams-Brabant)
  15/07/2014 Provinciale zege uit St-Vincent: Gaby en Johan De Meulemeester (Zulte, West-Vlaanderen)
  15/07/2014 Provinciale zege uit Libourne: Ronny en Domien Wouters (Zelem, Limburg)
  14/07/2014 hok Jos Vercammen (Vremde): 1ste Provinciaal Montelimar 459 Antwerpse oude duiven
  13/07/2014 Dirk Van Dijck (Zandhoven): 1ste Nationaal Zone B2 Gueret 2.247 jaarse duiven
  12/07/2014 Van Oystaeyen-Pickeur (Boechout): 1ste Provinciaal Poitiers 1.575 Antwerpse oude duiven
  11/07/2014 Mooie prestaties: Habraken-Ducheyne (Vorselaar, Antwerpen)
  10/07/2014 Nationale zege uit Argenton: Saban Saatduzen (Tessenderlo, Limburg)
  10/07/2014 Fond-overzicht Antwerpen 7/07/2014 Limoges
  10/07/2014 Fond-overzicht Antwerpen 5/07/2014 Argenton
  10/07/2014 Fond-overzicht Antwerpen 5/07/2014 Barcelona
  10/07/2014 Tours Provinciaal WVV 12/07/2014
  10/07/2014 Nationale zege uit Barcelona: Remy Speltdoorn (Winksele, Vlaams-Brabant)
  10/07/2014 Nationale zege uit Limoges: G. Backelandt-Bartel (Roeselare, West-Vlaanderen)
  10/07/2014 Nationale zege uit Limoges: Stefhan De Sloovere (Gullegem, West-Vlaanderen)
  9/07/2014 Chateaudun Provinciaal WVV 7/07/2014 - resultaat
  9/07/2014 Zonale zege uit St-Vincent: Jos Imbert (Stabroek, Antwerpen)
  9/07/2014 Zonale zege uit Argenton: Pierre Kempeneers (Nieuwerkerken, Limburg)
  9/07/2014 Zonale zege uit Argenton: Van Muylder Nico -Noel-De Mul (Buggenhout)
  9/07/2014 Zonale zege uit Argenton: Van Gaver-De Vroe (Moortsele, Oost-Vlaanderen)
  9/07/2014 Zonale zege uit Argenton: Marc Dekeyzer (Schorisse, Oost-Vlaanderen)
  8/07/2014 Provinciale zege uit Limoges: Clement De Mesmaeker (Sint-Ulriks-Kapelle, Vlaams-Brabant)
  8/07/2014 Provinciale zege uit Argenton: Andre Ceusters (Bekkevoort, Vlaams-Brabant)
  8/07/2014 Provinciale zege uit Chateaudun: Walter Coussens (Oostrozebeke, West-Vlaanderen)
  8/07/2014 Provinciale zege uit Barcelona: Nouwen-Paesen (Peer, Limburg)
  8/07/2014 Provinciale zege uit Argenton: Bart en Dirk Delodder (Waregem, West-Vlaanderen)
  8/07/2014 Provinciale zege uit Barcelona: Etienne Strobbe (Ruiselede, West-Vlaanderen)
  8/07/2014 Provinciale zege uit Argenton: Bataille-Devolder-Deprez (Vichte, West-Vlaanderen)
  8/07/2014 Provinciale zege uit Barcelona: Geert De Coninck (Beveren, Oost-Vlaanderen)
  8/07/2014 Provinciale zege uit St-Vincent: Ignace Pollet (Beveren-Leie, West-Vlaanderen)
  8/07/2014 Provinciale zege uit Chateaudun: Eddy en Valere Vandepoele (Werken, West-Vlaanderen)
  8/07/2014 Provinciale zege uit Limoges: Gerard Vanbrabant (Nieuwerkerken, Limburg)
  8/07/2014 Provinciale zege uit Chateaudun: Roose-Pyra (Bekegem, West-Vlaanderen)
  3/07/2014 Provinciale Chateaudun van het W.V.V.
  3/07/2014 Fond-overzicht Antwerpen 30/06/2014 Gueret
  3/07/2014 Nationale zege uit Gueret: Ameel-Vanlake (Dadizele, West-Vlaanderen)
  2/07/2014 Chateaudun Provinciaal WVV 28/06/2014 - resultaat
  2/07/2014 Zonale zege uit Gueret: Gommaire Verbruggen (Scherpenheuvel, Vlaams-Brabant)
  1/07/2014 Gien Provincie Limburg 30/06/2014 - resultaat
  1/07/2014 Rony en Jul Lens (Putte): 1ste Provinciaal Montlucon 2.366 Antwerpse jaarse duiven
  1/07/2014 Provinciale zege uit Agen: Jos en Simon Francken (Wuustwezel, Antwerpen)
  1/07/2014 Provinciale zege uit Agen: Erik Van Geel (Geel, Antwerpen)
  1/07/2014 Provinciale zege uit Agen: Daniel Bucaciuc (Dilbeek, Vlaams-Brabant)
  1/07/2014 Provinciale zege uit Agen: Stijn en Jeroen Rans (Wijgmaal, Vlaams-Brabant)
  1/07/2014 Provinciale zege uit Montelimar: Kristian Vrebos (Neerijse, Vlaams-Brabant)
  1/07/2014 Provinciale zege uit Gueret: Verreckt-Rutten-Depla (Tessenderlo, Limburg)
  1/07/2014 Provinciale zege uit Montalimar: Francois Callebaut (Meldert, Oost-Vlaanderen)
  1/07/2014 Provinciale zege uit Montelimar: Michel Milissen (Boorsem, Limburg)
  1/07/2014 Provinciale zege uit Gien: Willy en Sandra Vrancken (Kuringen, Limburg)
  1/07/2014 Provinciale zege uit Chateaudun: Julien en Gerdy Lestienne (Oostkamp, West-Vlaanderen)
  1/07/2014 Provinciale zege uit Chateaudun: Dirk Lernout (Geluwe, West-Vlaanderen)
  28/06/2014 Op De Beeck-Baetens (Putte): 1ste Nationaal Zone B2 Montlucon 2.373 oude duiven
  26/06/2014 Provinciale Chateaudun van het W.V.V.
  25/06/2014 Fond-overzicht Antwerpen 21/06/2014 Montlucon
  25/06/2014 Fond-overzicht Antwerpen 21/06/2014 Montauban
  25/06/2014 Provinciale zege uit Chateaudun: Wouter Denolf (Klemskerke, West-Vlaanderen)
  25/06/2014 Provinciale zege uit Chateaudun: Marc Vandecasteele (Bredene, West-Vlaanderen)
  24/06/2014 Theo Yskout (Hulshout): 1ste Provinciaal Vierzon 1.998 Antwerpse jaarse duiven
  24/06/2014 Provinciale zege uit Montauban: Frans De Schepper (Roosdaal, Vlaams-Brabant)
  24/06/2014 Provinciale zege uit Pau: Couwet-Thomas (Oudenburg, West-Vlaanderen)
  24/06/2014 Provinciale zege uit Montauban: Eric Vermander (Oekene, West-Vlaanderen)
  24/06/2014 Provinciale zege uit Montauban: Patrick en Dimitri Houfflijn (Wortegem, Oost-Vlaanderen)
  24/06/2014 Provinciale zege uit Gien: Piet Van Meeuwen (Lommel, Limburg)
  23/06/2014 Chateaudun Provinciaal WVV 21/06/2014 - resultaat
  22/06/2014 Gien Provinciaal 21/06/2014 - resultaat
  21/06/2014 Ereprijs uit Reims: Veulemans-Persoons (Halen, Limburg)
  19/06/2014 Provinciale Chateaudun van het W.V.V.
  19/06/2014 Fond-overzicht Antwerpen 14/06/2014 Poitiers
  19/06/2014 Fond-overzicht Antwerpen 14/06/2014 Cahors
  18/06/2014 Zonale zege uit Poitiers: Marcel en Gijs Noels (Balen, Antwerpen)
  18/06/2014 Zonale zege uit Poitiers: Rene Sterckx (Begijnendijk, Vlaams-Brabant)
  18/06/2014 Zonale zege uit Poitiers: Dr. Dirk Moens (Grimbergen, Vlaams-Brabant)
  18/06/2014 Zonale zege uit Poitiers: Luc en Hilde Sioen (Moorslede, West-Vlaanderen)
  18/06/2014 Zonale zege uit Poitiers: Jo Bauters (Gavere, Oost-Vlaanderen)
  17/06/2014 Provinciale zege uit Cahors: Bart Piens (Gavere, Oost-Vlaanderen)
  17/06/2014 Provinciale zege uit Chateaudun: Frank Paridaen (Sijsele, West-Vlaanderen)
  16/06/2014 Chateaudun Provinciaal WVV 14/06/2014 - resultaat
  15/06/2014 Habraken-Ducheyne (Vorselaar): 1ste Interprovinciaal Chalon-sur-Saone 1.821 jaarse duiven
  14/06/2014 Provinciale zege uit Cahors: R. en L. Plevoets (Nieuwerkerken, Limburg)
  12/06/2014 Provinciale Chateaudun van het W.V.V.
  12/06/2014 Fond-overzicht Antwerpen 7/06/2014 Chateauroux
  12/06/2014 Fond-overzicht Antwerpen 7/06/2014 Valence
  12/06/2014 Jan Van Oeckel (Oud-Turnhout): 1ste Provinciaal Bourges I 3.540 oude Antwerpse duiven
  12/06/2014 Gert Huysmans (Balen): 1ste Provinciaal Bourges I 3.819 jaarse Antwerpse duiven
  10/06/2014 Provinciale zege uit Chateauroux: Nic De Winter (Brasschaat, Antwerpen)
  10/06/2014 Provinciale zege uit Chateauroux: Platteeuw-Noels (Ham, Limburg)
  9/06/2014 Limoges I (31/05/2014) - Nationale, zonale en provinciale uitslagen
  7/06/2014 Bourges I (31/05/2014) - Nationale, Zonale en Provinciale uitslagen
  6/06/2014 Clermont Provinciaal WVOU 1/06/2014 - resultaat
  5/06/2014 Topprestaties van West-Vlaamse liefhebbers op de Limoges van 31 mei 14!
  4/06/2014 Fond-overzicht Antwerpen 31/05/2014 Limoges I
  4/06/2014 Fond-overzicht Antwerpen 31/05/2014 Bourges I
  1/06/2014 Chateaudun Provinciaal 31/05/2014 - resultaat
  31/05/2014 Provinciale zege uit Limoges: hok Smets (Bertem, Vlaams-Brabant)
  31/05/2014 Nationale zege uit Bourges: Louis Mattheus (Baal, Vlaams-Brabant)
  31/05/2014 Provinciale zege uit Bourges: Paul Vanwezemael (Paal, Limburg)
  31/05/2014 Provinciale zege uit Bourges: Ivan Stockmans (Lummen, Limburg)
  31/05/2014 Provinciale zege uit Chateaudun: Georges Verschueren (Zingem, Oost-Vlaanderen)
  31/05/2014 Provinciale zege uit Chateaudun: Freddy Vindevogel (Nederzwalm, Oost-Vlaanderen)
  31/05/2014 Provinciale zege uit Bourges: Paul De Smeyter (Oudenaarde, Oost-Vlaanderen)
  31/05/2014 Zonale zege uit Bourges: Thienpont-Van Laecke (Semmerzake, Oost-Vlaanderen)
  28/05/2014 Chalon Fond-overzicht Antwerpen 24/05/2014
  27/05/2014 Provinciale zege uit Gien: Dierckx-Dams (Ham, Limburg)
  27/05/2014 Provinciale zege uit Chateauroux: Kurt Ingels (Eeklo, Oost-Vlaanderen)
  27/05/2014 Provinciale zege uit Gien: Rene Mignolet (Nieuwerkerken, Limburg)
  27/05/2014 Zonale zege uit Chateauroux: Andre Versluys (Maldegem, Oost-Vlaanderen)
  27/05/2014 Provinciale zege uit Bourges: Gilbert Decherf (Bredene, West-Vlaanderen)
  25/05/2014 Blois Provinciaal 24/05/2014 - resultaat
  25/05/2014 Bourges Provinciaal WVV 24/05/2014 - resultaat
  24/05/2014 Gien Provinciaal 24/05/2014: resultaat
  24/05/2014 Gaston Van De Wouwer (Berlaar): 1ste Interprovinciaal Vierzon 10.480 oude duiven
  22/05/2014 Provinciale Bourges van het W.V.V.
  21/05/2014 (inter)Provinciale zege uit Vierzon: Leon Jacobs (Tremelo, Vlaams-Brabant)
  20/05/2014 Provinciale zege uit Vierzon: Theo Yskout (Hulshout, Antwerpen)
  20/05/2014 Provinciale zege uit Gien: Daan Rego (Wijer, Limburg)
  20/05/2014 Provinciale zege uit Tours: Rony Calus (Heist-aan-Zee, West-Vlaanderen)
  20/05/2014 Provinciale zege uit Gien: Johan en Christ Engelbos (Duras, Limburg)
  20/05/2014 Provinciale zege uit Vierzon: Geert en Annick Van Renterghem (Deinze, Oost-Vlaanderen)
  20/05/2014 Provinciale zege uit Vierzon: Bart en Robert De Clercq (Kluisbergen, Oost-Vlaanderen)
  19/05/2014 Verenigingsnieuws Union Oostkamp (West-Vlaanderen)
  19/05/2014 Vierzon Fond-overzicht Antwerpen 17/05/2014
  19/05/2014 Tours Provinciaal WVV 17/05/2014 - resultaat
  17/05/2014 (Inter)Provinciale Vluchten 17 & 18/05/2014
  17/05/2014 Fontenay Provinciaal WVOU 11/05/2014 - resultaat
  16/05/2014 Blois in Oost-Vlaanderen (11/05)
  14/05/2014 Provinciale Tours van het W.V.V.
  13/05/2014 Provinciale zege uit Blois: Paul Volckaert (Ooigem, West-Vlaanderen)
  13/05/2014 Provinciale zege uit Fontenay: Lucien Balcaen (Waregem, West-Vlaanderen)
  13/05/2014 Provinciale zege uit Fontenay: Romain Devolder (Kortrijk, West-Vlaanderen)
  12/05/2014 Blois Provinciaal WVV 11/05/2014 - resultaat
  7/05/2014 Provinciale Blois van het W.V.V.
  6/05/2014 WVOU-uitslag Provinciaal Fontenay 03-05
  28/03/2014 A en R De Saer (Ruiselede, West-Vlaanderen): Ijzersterk seizoen 2013 voor deze kolonie
  23/03/2014 Vandermaelen-Penne (Nederhasselt, Oost-Vlaanderen): Halve fondkampioen jonge duiven 1+2 Oost-Vlaanderen 2013
  18/03/2014 Wilfried Vandemaele (Heule, West-Vlaanderen): Topseizoen met 3 provinciale en 2 zonale zeges
  13/03/2014 Stijn en Etienne Van Sterthem (Balegem, Oost-Vlaanderen): Provinciaal Fondkampioen Oost-Vlaanderen jonge duiven 1 en 2
  6/03/2014 Lannoo-Ballegeer (Moerkerke, West-Vlaanderen): 2013 opnieuw topseizoen voor de tandem
  4/03/2014 Provinciale Kampioenendag Vlaams-Brabant
  2/03/2014 Provinciale kampioenenviering 2013 KBDB Limburg: Uitslag tombola
  21/02/2014 Provinciale kampioenenviering 2013 KBDB Limburg
  12/02/2014 Provinciale kampioenendag Oost-Vlaanderen 2013
  9/02/2014 Noël Peiren (Zedelgem, West-Vlaanderen): maakt een sterk seizoen 2013
  5/02/2014 Derwa-Luxem (Herent, Vlaams-Brabant): 1ste Provinciale Asduif jaarse Grote Halve Fond KBDB Vlaams-Brabant 2013!
  18/01/2014 Francois Tobback (Hofstade, Vlaams-Brabant): Algemeen Provinciaal Kampioen KBDB Vlaams-Brabant 2013
  1/01/2014 Laureaat Nationaal Vanrobaeys-Duivenkrant-LVC Asduifkampioenschap Fond: gebroeders Desbuquois (Kapelle-o/d-Bos, Vlaams-Brabant)
  1/01/2014 Laureaat Nationaal Vanrobaeys-Duivenkrant-LVC Kampioenschap jonge Nationale Vluchten: Benny Steveninck (Hamme, Oost-Vlaanderen)
  1/01/2014 Laureaat Nationaal Vanrobaeys-Duivenkrant-LVC Kampioenschap Fond: Patrick en Dimitri Houfflijn (Wortegem, Oost-Vlaanderen)
  1/01/2014 Laureaat Nationaal Vanrobaeys-Duivenkrant-LVC Kampioenschap oude Halve Fond: Willy Van Thillo (Beerse, Antwerpen)
  1/01/2014 Laureaat Nationaal Vanrobaeys-Duivenkrant-LVC Asduifkampioenschap Zware Fond: Georges Carteus (Ronse, Oost-Vlaanderen)
  1/01/2014 Laureaat Nationaal Vanrobaeys-Duivenkrant-LVC Kampioenschap oude en jaarse Hafo: Jacques en Freddy Vandenheede (Zingem, Oost-Vlaanderen)
  9/12/2013 Provinciale Kampioenendag KBDB ANTWERPEN
  6/12/2013 Etienne Decherf (Vlissegem, West-Vlaanderen): 1ste Provinciaal Barcelona
  5/12/2013 Frans Denoo (Zedelgem, West-Vlaanderen): 1ste Provinciaal Libourne
  1/12/2013 Nationaal Kampioen jaarse Grote Halve Fond KBDB: Hugo Vlaeminck (Rupelmonde, Oost-Vlaanderen)
  1/12/2013 1ste Nationale Asduif jaarse Fond KBDB: Gaby Vandenabeele (Dentergem, West-Vlaanderen)
  21/11/2013 Definitieve uitslag kampioenschappen 2013 Oost-Vlaanderen
  21/11/2013 51e Provinciale Kampioenendag KBDB ANTWERPEN
  21/11/2013 K.B.D.B. Afdeling Oost-Vlaanderen: 68e Provinciale Kampioenendag
  14/11/2013 Provinciale Kampioenschappen Antwerpen 2013 (definitief)
  8/11/2013 Voorlopige Kampioenschappen Provincie Limburg 2013
  1/11/2013 Seizoensoverzicht 2013: Dirk Vervoort (Heist-op-den-Berg, Antwerpen)
  1/11/2013 Seizoensoverzicht 2013: Niels Broeckx (Oud-Turnhout, Antwerpen)
  30/10/2013 Lionel Debusschere (Hulste, West-Vlaanderen): zijn asduif wint 1ste Provinciaal Marseille
  27/10/2013 Koen Meerschaert (Moerkerke, West-Vlaanderen): 1ste Provinciaal jonge Blois 20/07/13
  25/10/2013 Dries Dhont (Oedelem, West-Vlaanderen): 3de prov. kamp. KBDB W-Vl. 2013 Snelheid Oude en Jaarlingen
  22/10/2013 Willy Van Thillo (Beerse, Antwerpen): 1ste Provinciaal oude La Souterraine 24/08/13
  20/10/2013 Kurt en Raf Platteeuw (Rumbeke, West-Vlaanderen): Beste seizoen ooit !
  15/10/2013 Tandem Roelandt-Mille (Haaltert, Oost-Vlaanderen): Paul Mille is van ons heengegaan
  13/10/2013 Provinciale kampioenschappen West-Vlaanderen 2013
  11/10/2013 Voorlopige eindstand provinciale kampioenschappen Vlaams-Brabant 2013
  4/10/2013 Joël Verschoot (Ingelmunster, West-Vlaanderen) : Superlatieven schieten tekort !
  4/10/2013 Voorlopige eindstand provinciale kampioenschappen Antwerpen
  3/10/2013 Voorlopige kampioenschappen West-Vlaanderen 2013
  2/10/2013 Norbert Sierens (Zwevegem, West-Vlaanderen): Twee provinciale overwinningen
  1/10/2013 Nationaal Kampioen Grote Fond KBDB: Marc Pollin (Snellegem, West-Vlaanderen)
  28/09/2013 Gevaert-Lannoo (Meigem, Oost-Vlaanderen): Een kwestie van superlatieven uit eenzelfde familie !
  25/09/2013 Gaby Vandenabeele (Dentergem, West-Vlaanderen): 1ste Provinciaal jaarse Argenton 10/08/13
  15/09/2013 Ereprijs uit Quievrain: Dirk Van Dijck (Zandhoven, Antwerpen)
  12/09/2013 Freddy en Jacques Vandenheede (Zingem, Oost-Vlaanderen): 1ste Provinciaal jaarse Souillac 20/07/13
  9/09/2013 Jos en Jules Engels (Putte, Antwerpen): 1ste Provinciaal oude Issoudun 17/08/13
  8/09/2013 WVOU uitslag Brionne provinciaal 7 september
  7/09/2013 Provinciale zege uit Gueret: Anthony Maes (Waregem, West-Vlaanderen)
  7/09/2013 Provinciale zege uit Gueret: Jespers-Vanderwegen (Holsbeek, Vlaams-Brabant)
  7/09/2013 Provinciale zege uit Gueret: Ameel-Vanlake (Dadizele, West-Vlaanderen)
  7/09/2013 Provinciale zege uit Brionne: Jean-Pierre Lahaye (Proven, West-Vlaanderen)
  7/09/2013 Provinciale zege uit Brionne: Paul Ongenaert (Koksijde, West-Vlaanderen)
  7/09/2013 Seizoensoverzicht 2013: Jos en Jules Engels (Putte, Antwerpen)
  7/09/2013 Provinciale zege uit Gueret: Jef Vanwinkel (Tielt, Vlaams-Brabant)
  5/09/2013 Leon Van Der Haeghen (Aarsele, West-Vlaanderen): 1ste Provinciaal jonge Pontoise 3/08/13
  3/09/2013 Wouters-Coremans (Langdorp, Vlaams-Brabant): 1ste Provinciaal oude Bourges 28/07/13
  2/09/2013 Marc Lernout (Geluwe, West-Vlaanderen) 1ste en 2de Provinciaal jaarse Tours 20/07/13 van 1.173 jaarse duiven
  2/09/2013 WVOU: uitslag Brionne provinciaal
  2/09/2013 Joost Mortier (Oedelem, West-Vlaanderen): 1ste Provinciaal jonge L'Aigle 17/08/13
  1/09/2013 Seizoensoverzicht 2013: Op de Beeck-Baetens (Putte, Antwerpen)
  31/08/2013 Provinciale zege uit Nevers: Van Muylder-Noel-De Mul (Buggenhout, Oost-Vlaanderen)
  31/08/2013 Nationale zege uit Nevers: Michel Vanlint (Zoutleeuw, Vlaams-Brabant)
  31/08/2013 Provinciale zege uit Brionne: Dirk Lernout (Geluwe, West-Vlaanderen)
  31/08/2013 Provinciale zege uit Brionne: Tony Vanwijmelbeke (Zwevegem, West-Vlaanderen)
  31/08/2013 Provinciale zege uit Nevers: Roelandt-Mille (Denderhoutem, Oost-Vlaanderen)
  31/08/2013 Seizoensoverzicht 2013: Leo en Gerry Dockx (Koningshooikt, Antwerpen)
  30/08/2013 Yvan Haelters (Nukerke, Oost-Vlaanderen): 2de Internationaal oude Perpignan 2/08/13
  30/08/2013 Michel en Gunther Eyletten (Diest, Vlaams-Brabant): 1ste Provinciaal jonge Bourges 28/07/13
  28/08/2013 Seizoensoverzicht 2013: Henri Heylighen en zoon (Rotselaar, Vlaams-Brabant)
  27/08/2013 Marc Van Den Eeckhout (Kalken, Oost-Vlaanderen): 1ste Provinciaal jaarse Narbonne 26/07/13
  26/08/2013 WVOU Pontoise 24.08 Vluchtverslag
  24/08/2013 Zonale zege uit La Souterraine: Matthias Coel (Rotselaar, Vlaams-Brabant)
  24/08/2013 Bart en Nance Van Oeckel (Oud-Turnhout, Antwerpen): 1ste Provinciaal jaarse Argenton 10/08/13
  24/08/2013 Seizoensovericht 2013: Ivo Renders (Geel, Antwerpen)
  24/08/2013 Zonale zege uit La Souterainne: Joel Verschoot (Ingelmunster, West-Vlaanderen)
  24/08/2013 Provinciale zege uit La Souterraine: Antoine en Rudy De Saer (Ruiselede, West-Vlaanderen)
  24/08/2013 Provinciale zege uit La Souterraine: Wynand De Bruyn (Balen, Antwerpen)
  24/08/2013 Provinciale zege uit La Souterraine: Arien-De Keyser (Tielt-Winge, Vlaams-Brabant)
  24/08/2013 Zonale zege uit La Souterraine: Leo en C. Van Horenbeeck (Wijgmaal, Vlaams-Brabant)
  22/08/2013 Bericht van het West-Vlaams Verbond
  21/08/2013 Belgian Master 2013
  21/08/2013 Peeters-Van Crombruggen (Nijlen, Antwerpen): 1ste Provinciaal oude Argenton 10/08/13
  20/08/2013 Luc Van Coppenolle (Ouwegem, Oost-Vlaanderen): 1ste Nationaal en Internationaal oude Narbonne 26/07/13
  19/08/2013 Henri en zoon Jos Heylighen (Rotselaar, Vlaams-Brabant): 1ste Provinciaal jaarse Bourges 28/07/13
  19/08/2013 Daems en zoon (Bevel, Antwerpen): 1ste Provinciaal jonge Bourges 28/07/13
  19/08/2013 Daems en zoon (Bevel, Antwerpen): 1ste Provinciaal jaarse Brive 13/07/13
  19/08/2013 De Provinciale vlucht uit L'Aigle van 17/8
  17/08/2013 Provinciale zege uit Pontoise: Braekevelt-Cassaert (Egem, West-Vlaanderen)
  17/08/2013 Ereprijs uit Issoudun: Gaston Van De Wouwer (Berlaar, Antwerpen)
  17/08/2013 Nationale zege uit Issoudun: Albert Derwa (Herent, Vlaams-Brabant)
  17/08/2013 Provinciale zege uit Issoudun: Van Hoof-Van Wijngaerden (Keerbergen, Vlaams-Brabant)
  17/08/2013 Provinciale zege uit Issoudun: Andre en Thierry Vercruysse (Anzegem, West-Vlaanderen)
  17/08/2013 Provinciale zege uit Issoudun: Patrick Martens (Zwalm, Oost-Vlaanderen)
  17/08/2013 Provinciale zege uit Pontoise: Billiet-Baratto (Ieper, West-Vlaanderen)
  17/08/2013 Provinciale zege uit L'Aigle: Joost Mortier (Oedelem, West-Vlaanderen)
  16/08/2013 Rufin en Luc Buyl (Nieuwenhove, Oost-Vlaanderen): 1ste Provinciaal oude Barcelona 5/07/13
  15/08/2013 Provinciale WVOU vlucht uit Pontoise voor oude, jaarse en jonge duiven op 17 augustus 2013
  12/08/2013 Marcel Wouters (Westmalle, Antwerpen): 1ste Provinciaal jaarse Bourges 28/06/13
  11/08/2013 Provinciale Pontoise van 10 aug. ingericht door de W.V.O.U.
  11/08/2013 Persfax top 100 - Orléans Provinciaal 10-08-2013
  10/08/2013 Provinciale zege uit Orleans: hok Liliane Demely (Moorsele, West-Vlaanderen)
  10/08/2013 Ereprijs uit Argenton: Marcel Wouters (Westmalle, Antwerpen)
  10/08/2013 Provinciale zege uit Argenton: Luc Christiaens (Ooigem, West-Vlaanderen)
  10/08/2013 Seizoensoverzicht 2013: Bart & Nance Van Oeckel (Oud-Turnhout, Antwerpen)
  10/08/2013 Provinciale zege uit Argenton: Rik Cools (Ruiselede, West-Vlaanderen)
  10/08/2013 Provinciale zege uit Pontoise: Philip Grymonprez (Kuurne, West-Vlaanderen)
  10/08/2013 Provinciale zege uit Pontoise: Patriek Verhue (Zwevegem, West-Vlaanderen)
  10/08/2013 Provinciale zege uit Argenton: Vos-Jennes (Webbekom, Vlaams-Brabant)
  9/08/2013 Lannoo-Ballegeer (Moerkerke, West-Vlaanderen): 1ste Provinciaal jonge Blois 28/07/13
  8/08/2013 Bart en Nance Van Oeckel (Oud-Turnhout, Antwerpen): 1ste Provinciaal jaarse Chateauroux 3/08/13
  7/08/2013 Bericht aan de liefhebbers en de WVOU inkorvingsburelen
  7/08/2013 Bericht aan de West-Vlaamse liefhebbers
  6/08/2013 Nijs-De Geyter-De Belder (Itegem, Antwerpen): 1ste Provinciaal oude Narbonne 26/07/13
  6/08/2013 Alfons en Davy Daems (Voortkapel, Antwerpen): 1ste Provinciaal jaarse Souillac 20/07/13
  5/08/2013 Habraken-Ducheyne (Vorselaar, Antwerpen): 1ste Provinciaal oude Souillac 20/07/13
  5/08/2013 Jespers-Vanderwegen (Holsbeek, Vlaams-Brabant): 1ste Provinciaal jaarse Salbris 20/07/13
  5/08/2013 Provinciale Pontoise ingericht door de WVOU
  5/08/2013 Persfax L'Aigle Prov. jonge duiven 3/8 - Top 100
  3/08/2013 Nuyts-Steurs (Geel, Antwerpen): 1ste Provinciaal jaarse Orleans 13/07/13
  3/08/2013 Provinciale zege uit Chateauroux: Veulemans-Perilleux (Vissenaken, Vlaams-Brabant)
  3/08/2013 Nationale zege uit Tulle: Ivan Van Vuchelen (Grazen, Vlaams-Brabant)
  3/08/2013 Provinciale zege uit Chateauroux: Vos-Rigot (Diest, Vlaams-Brabant)
  3/08/2013 Provinciale zege uit Chateauroux: Koen Crucke (Onkerzele, Oost-Vlaanderen)
  3/08/2013 Nationale zege uit Tulle: Ulrich Lemmens (Balen, Antwerpen)
  3/08/2013 Provinciale zege uit Chateauroux: Peter Windels (Zwevegem, West-Vlaanderen)
  3/08/2013 Provinciale zege uit Pontoise: Leon Van Der Haeghen (Aarsele, West-Vlaanderen)
  3/08/2013 Provinciale zege uit Tulle: Johan Hebberecht (Drongen, Oost-Vlaanderen)
  3/08/2013 Provinciale zege uit Tulle: August Verstraete (Adegem, Oost-Vlaanderen)
  3/08/2013 Provinciale zege uit Chateauroux: Davy Tournelle (Rummen, Vlaams-Brabant)
  3/08/2013 Zonale zege uit Tulle: Erik Limbourg (Brussegem, Vlaams-Brabant)
  3/08/2013 Zonale zege uit Chateauroux: Bart en Jurgen Geerinckx (Wommelgem, Antwerpen)
  3/08/2013 Zonale zege uit Chateauroux: Herman Van Sande (Vosselaar, Antwerpen)
  3/08/2013 Provinciale zege uit L'Aigle: Eric Honore (Snellegem, West-Vlaanderen)
  3/08/2013 Provinciale zege uit Pontoise: De Clerck-Blancke (Tielt, West-Vlaanderen)
  3/08/2013 Provinciale zege uit Chateauroux: Eric Camphijn (Ninove, Oost-Vlaanderen)
  3/08/2013 Nationale zege uit Chateauroux: hok Verhestraeten (Herentals, Antwerpen)
  2/08/2013 Provinciale zege uit Perpignan: Jozef en Georges Comyn (Kanegem, West-Vlaanderen)
  2/08/2013 Provinciale zege uit Perpignan: Karel Huygen (Stabroek, Antwerpen)
  2/08/2013 Provinciale zege uit Perpignan: Vandeputte-Vandenhende (Beersel, Vlaams-Brabant)
  2/08/2013 Internationale zege uit Perpignan: Yvan Haelters (Maarkedal, Oost-Vlaanderen)
  31/07/2013 Bericht van het West-Vlaams Verbond
  30/07/2013 Evrard De Rijck (Rillaar, Vlaams-Brabant): 1ste Provinciaal oude St-Vincent 12/07/13 & 1ste Provinciaal jaarse Brive 13/07/13
  29/07/2013 Dirk Vervoort (Heist-op-den-Berg, Antwerpen): 1ste Provinciaal jonge Salbris 20/07/13
  29/07/2013 Herman Van Sande (Vosselaar, Antwerpen): 1ste Provinciaal oude Salbris 20/07/13
  28/07/2013 Persfax top 100 WVOU Prov. Clermont 27 juli 2013
  28/07/2013 Zonale zege uit Bourges: Lannoo-Ballegeer (Moerkerke, West-Vlaanderen)
  28/07/2013 Louis Vandevorst (Willebringen, Vlaams-Brabant): 1ste Provinciaal oude La Souteraine 6/07/13 van 845 oude duiven
  28/07/2013 Seizoensoverzicht 2013: Daems en zoon (Bevel, Antwerpen)
  28/07/2013 Seizoensoverzicht 2013: M. en G. Eyletten (Diest, Vlaams-Brabant)
  28/07/2013 Zonale zege uit Bourges: Wouters-Coremans (Langdorp, Vlaams-Brabant)
  28/07/2013 Provinciale zege uit Bourges: Georges Vancraeynest (Klerken, West-Vlaanderen)
  28/07/2013 Provinciale zege uit Bourges: Kati Lippens (Izegem, West-Vlaanderen)
  28/07/2013 Nationale zege uit Bourges: Tony Lievens (Sint-Laureins, Oost-Vlaanderen)
  28/07/2013 Nationale zege uit Bourges: De Vroe-Van Gaver (Moortsele, Oost-Vlaanderen)
  28/07/2013 Zonale zege uit Bourges: Martin Dhooge (Ursel, Oost-Vlaanderen)
  28/07/2013 Provinciale zege uit Bourges: Bruno Wouters (Brasschaat, Antwerpen)
  27/07/2013 Provinciale zege uit Clermont: Delbaere-Sampers (Menen, West-Vlaanderen)
  27/07/2013 Provinciale zege uit Clermont: Andre Decleir (Oostnieuwkerke, West-Vlaanderen)
  26/07/2013 Provinciale zege uit Narbonne: Jef en Wim Struyfs (Tielen, Antwerpen)
  26/07/2013 Provinciale zege uit Narbonne: Ivan Verhaeghe (Harelbeke, West-Vlaanderen)
  26/07/2013 John Bruneel (Merkem, West-Vlaanderen): 1ste Provinciaal oude Agen-Bordeaux 30/06/13
  26/07/2013 Linda Meulemans-Damen (Arendonk, Antwerpen): 1ste Provinciaal oude Marseille 19/07/13
  26/07/2013 Provinciale zege uit Narbonne: Marc Van Den Eeckhoudt (Kalken, Oost-Vlaanderen)
  26/07/2013 Provinciale zege uit Narbonne: Luc Van Coppenolle (Ouwegem, Oost-Vlaanderen)
  25/07/2013 Bart en Nance Van Oeckel (Oud-Turnhout, Antwerpen): 1ste Provinciaal jaarse Salbris 20/07/13
  24/07/2013 Armand Celis (Vorselaar, Antwerpen): 1ste Provinciaal oude La Souterraine 6/07/13
  23/07/2013 Jan Ceusters (Berlaar, Antwerpen): 1ste Provinciaal oude Barcelona 5/07/13
  23/07/2013 Orleans Provincie Antwerpen 13/07/13: uitslagen
  23/07/2013 Uitslagen vluchten Union Oostkamp van 20 en 21 juli 2013
  23/07/2013 West-Vlaams Verbond - Tours 20 juli 2013
  21/07/2013 Salbris Provinciaal 20/07/13: uitslagen
  20/07/2013 Provinciale zege uit Souillac: Norbert Sierens (Zwevegem, West-Vlaanderen)
  20/07/2013 Provinciale zege uit Souillac: Habraken-Ducheyne (Vorselaar, Antwerpen)
  20/07/2013 Seizoensoverzicht 2013: Vanhoudt-Serre (Diest, Vlaams-Brabant)
  20/07/2013 Nationale zege uit Souillac: Erik Denijs (Beveren, West-Vlaanderen)
  20/07/2013 Provinciale zege uit Tours: Marc Lernout (Geluwe, West-Vlaanderen)
  20/07/2013 Provinciale zege uit Tours: Eric Strubbe (Brugge, West-Vlaanderen)
  20/07/2013 Provinciale zege uit Souillac: Wilson Dekens (Zingem, Oost-Vlaanderen)
  20/07/2013 Seizoensoverzicht 2013: Francois Tobback (Hofstade, Vlaams-Brabant)
  20/07/2013 Provinciale zege uit Souillac: Alfons en Davy Daems (Voortkapel, Antwerpen)
  20/07/2013 Provinciale zege uit Blois: De Bruycker-Decraene (Eeklo, Oost-Vlaanderen)
  20/07/2013 Provinciale zege uit Blois: Frederik Everaert (Zwijnaarde, Oost-Vlaanderen)
  19/07/2013 Provinciale zege uit Marseille: Linda Meulemans-Damen (Arendonk,Antwerpen)
  19/07/2013 Ereprijs uit Marseille: Gustaaf Ceusters (Tongerlo, Antwerpen)
  18/07/2013 Germain D’Hondt (Anzegem, West-Vlaanderen): 1ste Provinciaal oude Orange
  18/07/2013 Provinciale Vlucht uit Tours op 20 juli - persbericht
  16/07/2013 Blois Provinciaal Vlaams-Brabant 13/07/13
  16/07/2013 Uitslagen vluchten Union Oostkamp van 13/07/2013
  16/07/2013 Gaston Van De Wouwer (Berlaar, Antwerpen): 1ste Provinciaal jaarse La Souterraine 6/07/13
  15/07/2013 Marcel Wouters (Westmalle, Antwerpen): 1ste Provinciaal jaarse Gueret 22/06/13
  14/07/2013 Tours Guldensporenvlucht 13/07/13
  13/07/2013 Provinciale zege uit Brive: Fr. Van Den Troost (Ramsdonk, Vlaams-Brabant)
  13/07/2013 Provinciale zege uit Brive: Jacques Verschuere (Beveren, West-Vlaanderen)
  13/07/2013 Provinciale zege uit Brive: Wilfried Vandemaele (Heule, West-Vlaanderen)
  13/07/2013 Nationale zege uit St-Vincent: Chris Hebberecht (Evergem, Oost-Vlaanderen)
  13/07/2013 Provinciale zege uit Brive: Frans Van De Mieroop (Schoten, Antwerpen)
  13/07/2013 Provinciale zege uit Brive: Evrard De Rijck (Rillaar, Vlaams-Brabant)
  13/07/2013 Provinciale zege uit Blois: Andre Ceusters (Bekkevoort, Vlaams-Brabant)
  13/07/2013 Provinciale zege uit Blois: Zeeuws-Debroek (Diest, Vlaams-Brabant)
  12/07/2013 Kristiaan Hennes (Rotselaar, Vlaams-Brabant): 1ste Provinciaal oude Argenton 30/06/13
  12/07/2013 Provinciale zege uit St-Vincent: Noel Peiren (Zedelgem, West-Vlaanderen)
  12/07/2013 Provinciale zege uit St-Vincent: Staf Van Malderen (Mechelen, Antwerpen)
  12/07/2013 Luc Decabooter (Harelbeke, West-Vlaanderen) 1ste Provinciaal jaarse Montlucon 15/06/13
  11/07/2013 Alfons en Wim Hendrickx (Berlaar, Antwerpen): 1ste Provinciaal oude Agen-Bordeaux 30/06/13
  7/07/2013 WVV: Provinciaal resultaat Blois
  6/07/2013 Provinciale zege uit Libourne: Willy Verbruggen (Londerzeel, Vlaams-Brabant)
  6/07/2013 Nationale zege uit La Souterraine: Davy Verleije-Amber (Damme, West-Vlaanderen)
  6/07/2013 Provinciale zege uit Libourne: Frans Denoo (Zedelgem, West-Vlaanderen)
  6/07/2013 Provinciale zege uit Libourne: Guido Van Vlierberghe (Bornem, Antwerpen)
  6/07/2013 Provinciale zege uit Libourne: Kristof Mortelmans (Ranst, Antwerpen)
  6/07/2013 Provinciale zege uit La Souterraine : Louis Vandevorst (Willebringen, Vlaams-Brabant)
  6/07/2013 Zonale zege uit Libourne: Marc De Cock (Temse, Oost-Vlaanderen)
  6/07/2013 Seizoensoverzicht 2013: Armand Celis (Vorselaar, Antwerpen)
  5/07/2013 Provinciale zege uit Barcelona: Jan Ceusters (Berlaar, Antwerpen)
  5/07/2013 Provinciale zege uit Barcelona: Etienne Decherf (Vlissegem, West-Vlaanderen)
  5/07/2013 Ivo Renders (Geel, Antwerpen): 1ste Provinciaal jaarse Montlucon 15/06/13
  4/07/2013 hok Verhestraeten (Herentals, Antwerpen): 1ste Provinciaal oude Gueret 22/06/13
  3/07/2013 Wilfried Vandemaele (Heule, West-Vlaanderen): 1ste Provinciaal oude Montlucon 15/06/13
  3/07/2013 Marc Pollin (Snellegem, West-Vlaanderen): 4de Provinciaal oude Agen-Bordeaux 30/06/13
  2/07/2013 Hendrik Mortier (St. Kruis, West-Vlaanderen): 1ste Provinciaal oude Montauban 22/06/13
  1/07/2013 Pierre Carteus (Ronse, Oost-Vlaanderen) 1ste Provinciaal oude Pau 14/06/13
  30/06/2013 Nationale zege uit Argenton: Victor en Jens Goovaerts (Beerzel, Antwerpen)
  30/06/2013 Provinciale zege uit Agen-Bordeaux: Alfons en Wim Hendrickx (Berlaar, Antwerpen)
  30/06/2013 Provinciale zege uit Argenton: Paul Lanneau (Ingooigem, West-Vlaanderen)
  30/06/2013 Provinciale zege uit Orange: Germain D'Hondt (Anzegem, West-Vlaanderen)
  30/06/2013 Provinciale zege uit Agen-Bordeaux: John Bruneel (Merkem, West-Vlaanderen)
  30/06/2013 Provinciale zege uit Argenton: Kristiaan Hennes (Rotselaar, Vlaams-Brabant)
  30/06/2013 Provinciale zege uit Argenton: Chris Jamar (Rummen, Vlaams-Brabant)
  30/06/2013 Nationale zege uit Orange: Roger Wits (Bierbeek, Vlaams-Brabant)
  30/06/2013 Provinciale zege uit Agen-Bordeaux: De Smet-Van Puymbroeck (Belsele, Oost-Vlaanderen)
  30/06/2013 Provinciale zege uit Agen-Bordeaux: Steven Van De Velde (Erpe-Mere, Oost-Vlaanderen)
  30/06/2013 Zonale zege uit Argenton: Rudi Vandeputte (Lemberge, Oost-Vlaanderen)
  30/06/2013 Provinciale zege uit Agen-Bordeaux: Constant Truyts (Deurne, Antwerpen)
  30/06/2013 Zonale zege uit Orange: Guy Vanermen (Vosselaar, Antwerpen)
  29/06/2013 Gustaaf Ceusters (Tongerlo, Antwerpen): 1ste Provinciaal oude Montauban 22/06/13
  28/06/2013 Verstricht-Janssens (Geel, Antwerpen): 1ste Provinciaal oude Montlucon 15/06/13
  28/06/2013 Jozef Planckaert (Harelbeke, West-Vlaanderne) 1ste Provinciaal oude Cahors 15/06/13
  27/06/2013 Patrick en Dimitri Houfflijn (Wortegem, Oost-Vlaanderen): 1ste Provinciaal oude Montauban 22/06/13
  26/06/2013 Fondoverzicht Antwerpen Gueret (22-06-2013)
  26/06/2013 Fondoverzicht Antwerpen Montauban (22-06-2013)
  25/06/2013 GULDENSPORENVLUCHT 2013
  24/06/2013 Mooie prestaties: Geert Willaert (Moerzeke, Oost-Vlaanderen)
  23/06/2013 Gien Provinciaal Limburg
  22/06/2013 Provinciale zege uit Montauban: Remy Speltdoorn (Winksele, Vlaams-Brabant)
  22/06/2013 Provinciale zege uit Gueret: Luc en Maurice De Laere (Anzegem, West-Vlaanderen)
  22/06/2013 Provinciale zege uit Gueret: Andre Vaernewijck (Waregem, West-Vlaanderen)
  22/06/2013 Zonale zege uit Gueret: gebroeders Van Landeghem (Kruibeke, Oost-Vlaanderen)
  22/06/2013 Provinciale zege uit Gueret: Verhelst-Cant (Haasdonk, Oost-Vlaanderen)
  22/06/2013 Zonale zege uit Montauban: Hendrik Mortier (St. Kruis, West-Vlaanderen)
  22/06/2013 Provinciale zege uit Gueret: Georges Sterckx (Korbeek-Dijle, Vlaams-Brabant)
  20/06/2013 Maurice Linten (Olmen, Antwerpen): 1ste Provinciaal oude Cahors 15/06/13
  19/06/2013 Julien Vaneenoo (Wingene, West-Vlaanderen): 1ste Provinciaal oude Bourges 25/05/12
  19/06/2013 Nicky De Vos (Asper, Oost-Vlaanderen): 1ste Provinciaal oude Poitiers 8/06/13
  19/06/2013 Fondoverzicht Antwerpen Montlucon (15-06-2013)
  19/06/2013 Fondoverzicht Antwerpen Cahors (15-06-2013)
  19/06/2013 Fondoverzicht Antwerpen Pau (14-06-2013)
  18/06/2013 hok Verhestraeten (Herentals, Antwerpen): 1ste Provinciaal oude Poitiers 1/06/13
  18/06/2013 Andre Verhaeghe (Anzegem, West-Vlaanderen): 1ste Provinciaal oude Vierzon FVOV 18/05/13
  17/06/2013 Gaston Van De Wouwer (Berlaar, Antwerpen): 1ste Provinciaal jaarse Poitiers 1/06/13
  16/06/2013 Pithiviers Provinciaal Limburg 15/06/13
  15/06/2013 Provinciale zege uit Cahors: Willy Van Essche (Begijnendijk, Vlaams-Brabant)
  15/06/2013 Provinciale zege uit Cahors: Jozef Planckaert (Harelbeke, West-Vlaanderen)
  15/06/2013 Zonale zege uit Montlucon: Willy Den Haese (Moortsele, Oost-Vlaanderen)
  15/06/2013 Provinciale zege uit Montlucon: Paul Jamar (Rummen, Vlaams-Brabant)
  15/06/2013 Provinciale zege uit Montlucon: Erwin Schepmans (Grazen, Vlaams-Brabant)
  15/06/2013 Provinciale zege uit Montlucon: Willy en Ivan Baetens (Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen)
  15/06/2013 Provinciale zege uit Montlucon: Luc Decabooter (Harelbeke, West-Vlaanderen)
  15/06/2013 Provinciale zege uit Cahors: Maurice Linten (Olmen, Antwerpen)
  15/06/2013 Provinciale zege uit Montlucon: Verstricht-Janssens (Geel, Antwerpen)
  14/06/2013 Provinciale zege uit Pau: Van Ouwerkerk-Dekkers (Brasschaat, Antwerpen)
  14/06/2013 Provinciale zege uit Pau: Kristian Vrebos (Neerijse, Vlaams-Brabant)
  13/06/2013 Eric Vermander (Oekene, West-Vlaanderen): 1ste Provinciaal oude Montelimar 8/06/13
  13/06/2013 Luc en Maurice De Laere (Anzegem, West-Vlaanderen): 1ste Provinciaal oude Orleans 11/05/13
  12/06/2013 Fondoverzicht Antwerpen Poitiers (8-06-2013)
  12/06/2013 Fondoverzicht Antwerpen Montelimar (8-06-2013)
  12/06/2013 Wilfried Vandemaele (Heule, West-Vlaanderen): 1ste Provinciaal jaarse Bourges I 25/05/13
  12/06/2013 Camiel Verdonck (Nazareth, Oost-Vlaanderen): 1ste Provinciaal oude Limoges 1/06/13
  12/06/2013 Paul Beckers (Budingen, Vlaams-Brabant): Snelste duif Vierzon
  11/06/2013 Frederik Van Bost (Nederename-Oudenaarde, Oost-Vlaanderen): 1ste Provinciaal oude Chatearoux 1/06/13
  9/06/2013 Marc Pollin (Snellegem, West-Vlaanderen): 5de Provinciaal oude Chateauroux 1/06/13
  8/06/2013 Provinciale zege uit Montelimar: Eric Vermander (Oekene, West-Vlaanderen)
  8/06/2013 Provinciale zege uit Poitiers: Nicky De Vos (Asper, Oost-Vlaanderen)
  8/06/2013 Provinciale zege uit Poitiers: G. en J. Pronckaert (Schepdaal, Vlaams-Brabant)
  8/06/2013 Provinciale zege uit Poitiers: Daniel De Roock (Lennik, Vlaams-Brabant)
  8/06/2013 Nationale zege uit Poitiers: Jacques en Gino Mispelaere (Moorsele, West-Vlaanderen)
  8/06/2013 Nationale zege uit Poitiers: Luc en Hilde Sioen (Moorslede, West-Vlaanderen)
  8/06/2013 Op De Beeck-Baetens (Putte, Antwerpen): 1ste Provinciaal oude Chateauroux 1/06/13
  8/06/2013 Zonale zege uit Poitiers: Paul Beckers (Budingen, Vlaams-Brabant)
  8/06/2013 Provinciale zege uit Montelimar: Rene Schelkens (Berlaar, Antwerpen)
  7/06/2013 Eric Vermander (Oekene, West-Vlaanderen): 1ste Provinciaal oude Tours 18/05/13
  6/06/2013 Dirk Van Dijck (Zandhoven, Antwerpen): 1ste Provinciaal jaarse Chateauroux 1/06/13
  5/06/2013 A & R De Saer (Ruiselede, West-Vlaanderen): 1ste Provinciaal jaarse Tours 18/05/13
  4/06/2013 André Baeckelandt (Gavere, Oost-Vlaanderen) 1ste Provinciaal jaarse Bourges I 25/05/13
  4/06/2013 Provinciale zege uit Chateauroux: Rudi Hendrikx (Maasmechelen, Limburg)
  4/06/2013 Fondoverzicht Antwerpen Limoges (1-06-2013)
  4/06/2013 Fondoverzicht Antwerpen Chateauroux (1-06-2013)
  1/06/2013 Provinciale zege uit Chateauroux: Erik Huys (Bellegem, West-Vlaanderen)
  1/06/2013 Provinciale zege uit Chateauroux: Etienne Matterne (Binkom, Vlaams-Brabant)
  1/06/2013 Nationale zege uit Chateauroux: Masao Kitano (Zoutleeuw, Vlaams-Brabant)
  1/06/2013 Provinciale zege uit Limoges: Jos Van Olmen (Broechem, Antwerpen)
  1/06/2013 Provinciale zege uit Limoges: Camiel Verdonck (Nazareth, Oost-Vlaanderen)
  1/06/2013 Zonale zege uit Chateauroux: Frederik Van Bost (Oudenaarde, Oost-Vlaanderen)
  31/05/2013 Niels Broeckx (Oud-Turnhout, Antwerpen): 1ste Provinciaal jaarse Bourges 25/05/2013
  29/05/2013 Nabeschouwing: Bourges in de provincie Oost Vlaanderen
  29/05/2013 Jacques en Freddy Vandenheede (Zingem, Oost-Vlaanderen): 1ste Provinciaal oude Bourges I 25/05/13
  29/05/2013 (Inter)Provinciaal vluchtprogramma weekend van 1 en 2 juni
  29/05/2013 Omer Verbeke (Kuurne, West-Vlaanderen): 1ste Provinciaal jaarse Orleans 11/05/2013
  28/05/2013 Vierzon (Inter)Provinciaal: Interprovinciale uitslag ONLINE
  28/05/2013 Fondoverzicht Antwerpen (25-05-2013)
  27/05/2013 Theo Van Genechten (Vorselaar, Antwerpen): 1ste Provinciaal oude Bourges 25/05/2013
  25/05/2013 Provinciale zege uit Bourges: Theo Van Genechten (Vorselaar, Antwerpen)
  25/05/2013 Provinciale zege uit Bourges: Wouters-Wouters (Tremelo, Vlaams-Brabant)
  25/05/2013 Zonale zege uit Bourges: Andre Baeckelandt (Gavere, Oost-Vlaanderen)
  23/05/2013 Jacques en Freddy Vandenheede (Zingem, Oost-Vlaanderen): 1ste en 2de Provinciaal Vierzon FVOV Jaarse duiven 18-05-13
  22/05/2013 (Inter)Provinciaal vluchtprogramma weekend van 25 en 26 mei
  22/05/2013 Van Eynde-Goovaerts (Putte, Antwerpen): pakken uit met dubbele provinciale zege uit Vierzon 18/05/13
  22/05/2013 Fondoverzicht Antwerpen (18-05-2013)
  20/05/2013 Nabeschouwingen Vierzon in Oost Vlaanderen 18-05-13
  20/05/2013 Eric Vermander (Oekene, West-Vlaanderen): 1e Provinciaal oude Tours 18/05/13
  20/05/2013 Uitslagen en vluchtbeschrijving Union Oostkamp 18 mei 2013
  19/05/2013 Uitslag provinciale wedstrijd Tours West-Vlaanderen
  18/05/2013 Provinciale zege uit Vierzon: Jacques en Freddy Vandenheede (Zingem, Oost-Vlaanderen)
  18/05/2013 Provinciale zege uit Vierzon: Christian Taymans (Hoeilaart, Vlaams-Brabant)
  18/05/2013 Provinciale zege uit Vierzon: Andre Verhaeghe (Anzegem, Oost-Vlaanderen)
  15/05/2013 (Inter)Provinciaal vluchtprogramma weekend van 18 en 19 mei
  13/05/2013 KBDB Vlaams-Brabant: mededeling
  12/05/2013 Blois: provinciaal resultaat Oost-Vlaanderen
  12/05/2013 Gien: provinciaal resultaat Limburg
  12/05/2013 Maurice en Luc De Laere (Anzegem, West-Vlaanderen): 1e Provinciaal oude Orleans 11/05/13
  12/05/2013 Orléans: provinciaal resultaat West-Vlaanderen UPDATE
  11/05/2013 Inkorving van de Provinciale Orléans een succes voor het West-Vlaams Verbond
  11/05/2013 Provinciale zege uit Blois: Cleirbaut-Van Riet (Bonheiden, Antwerpen)
  9/05/2013 Provinciaal vluchtprogramma weekend van 11 en 12 mei
  9/05/2013 WVV: vanavond inkorving Orleans
  24/04/2013 Lothar Martle (Knesselare, Oost-Vlaanderen): Kampioen Oost-Vlaanderen snelheid jonge duiven 2012
  4/04/2013 Het West-Vlaams Verbond
  21/03/2013 Provinciale dag Vlaams-Brabant
  8/03/2013 1e Provinciaal jaarse Narbonne: Julien Vaneenoo (Wingene)
  6/03/2013 Marc Ampe (Ooigem, West-Vlaanderen): 1e Provinciaal jonge Tours 2012
  26/02/2013 Jean Marie & Dave Schietse (Zingem) 4 provinciale zeges in evenveel jaren!
  18/02/2013 1e Provinciaal jaarse Bourges II: Andre en Thierry Vercruysse (Anzegem)
  17/02/2013 Provinciaal winnaar oude Gueret: Vanwildemeersch-Vyncke (Westkapelle)
  12/02/2013 Provinciaal winnaar Gueret jonge: Armand Schoolmeesters (Spalbeek)
  11/02/2013 Oost Vlaanderen vierde zijn kampioenen in stijl.
  1/02/2013 Wilson Dekens (Zingem) 1ste provinciaal Soulliac en 1ste nationale asduif fond
  30/01/2013 Provinciaal winnaar jonge Brionne 1/09: Luc & Hilde Sioen (Moorslede)
  4/01/2013 Provinciaal winnaar jaarse Bourges: Pierre De Waele-Verstraete (Heestert)
  11/12/2012 50e PROVINCIALE KAMPIOENENDAG K.B.D.B.ANTWERPEN
  29/11/2012 Kampioenschappen Provincie Antwerpen 2012
  29/11/2012 50e PROVINCIALE KAMPIOENENDAG K.B.D.B.ANTWERPEN
  22/11/2012 Provinciale kampioenschappen 2012 Oost-Vlaanderen
  5/11/2012 K.B.D.B. West-Vlaanderen viert zijn kampioenen
  16/10/2012 Provinciaal winnaar jaarse duiven Bourges II: Adrien De Munter & Zonen (Zarlardinge)
  12/10/2012 Provinciaal Kampioen Kleine Halve Fond jaarse: Deschacht-Denduyver (Westkerke)
  6/10/2012 Provinciaal winnaar jonge La Souterraine 25/08: Ronny Van Reet (Mol)
  5/10/2012 KBDB Antwerpen: provinciale kampioenschappen 2012
  5/10/2012 JCA: mooie prestaties leden
  29/09/2012 Maar liefst vier provinciale overwinningen Brabantse Unie in 2012 voor Rene en Patrick Vervloesem uit Rijmenam
  28/09/2012 Maar liefst zeven provinciale overwinningen in 2012 voor Germain & Nico Imbrecht uit Bornival (Waals-Brabant)
  26/09/2012 Kampioenschappen Provincie West-Vlaanderen
  25/09/2012 3 keer Provinciale winst met Magic Florian en Figo voor Nicolas en Filip Norman uit Knokke-Heist
  24/09/2012 Provinciaal winnaar Blois & Interprovinciaal winnaar Brive 2012: Eddy en Maarten Leutenez (Kruishoutem)
  20/09/2012 KBDB AFDELING WEST-VLAANDEREN: PROVINCIALE KAMPIOENENDAG 2012
  15/09/2012 Nationaal winnaar oude Gueret 8/09: Andr Roodhooft (Pulderbos)
  13/09/2012 Provinciaal winnaar jonge Gueret 08/09: Hubert Schroyens (Itegem)
  12/09/2012 Provinciaal winnaar oude La Souterraine 25/08: Rik Cools (Ruiselede)
  10/09/2012 Zes provinciale titels voor Casaert-Snchal uit Russeignies.
  9/09/2012 Nationaal winnaar oude La Souterraine 25/08: Davy Tournelle (Rummen)
  2/09/2012 Provinciaal winnaar oude La Souterraine 25/08: Van Hove-Uytterhoeven (Putte)
  31/08/2012 Fondoverzicht Antwerpen: La Souterraine 25/08/2012
  27/08/2012 Mededeling KBDB
  27/08/2012 Winnaar oude Blois Brabantse Unie 15/07: Marc en Roger Van Tongelen (Rotselaar)
  27/08/2012 Winnaar jonge Argenton 11/08 & La Souterraine 25/08 Brabantse Unie: Jespers-Vanderwegen (Holsbeek)
  26/08/2012 Diverse provinciale lossing
  25/08/2012 Provinciaal winnaar oude Tulle 04/08: Marc Pollin (Snellegem)
  24/08/2012 3de & 6de Provinciaal oude Bourges 29/07: Wim De Troy (Berlaar)
  24/08/2012 Provinciaal winnaar oude Perpignan 03/08: Etienne Devos (Deerlijk)
  23/08/2012 Provinciaal winnaar jonge Blois 18/08: Gaston Van De Wouwer (Berlaar)
  19/08/2012 Provinciaal winnaar oude Berlijn 29/07: Bram Joossens (Schilde)
  19/08/2012 Diverse provinciale lossingen
  19/08/2012 Berlijn Antwerpen: Bram Joossens wint dramatische vlucht
  19/08/2012 Winnaar oude Le Mans Brabantse Unie 04/08: Dirk & Diane De Maeyer (Leest)
  18/08/2012 Provinciaal winnaar jaarse Argenton 11/08: Maurice Scheers (Heist-op-den-Berg)
  16/08/2012 Provinciaal winnaar oude Tulle 4/08: Yvo Verkoeyen (Mol)
  14/08/2012 Provinciaal winnaar jonge Argenton 11/08: Allemeersch-Van Parys (Ruddervoorde)
  14/08/2012 1 provinciale prijsvlucht uit Arras van de westvlaamsejeugdleden
  12/08/2012 4 Provinciale zeges & 1 nationale overwinning in 2012: Jos Van Olmen (Broechem)
  12/08/2012 Diverse provinciale lossingen
  12/08/2012 Provinciaal winnaar oude Montauban & St-Vincent: Chris Hebberecht (Evergem)
  7/08/2012 Provinciale vluchten: Blois, Le Mans, Moulins, Tours & Vierzon
  7/08/2012 Provinciaal winnaar oude Bourges 29/07: Alfons Hens (Nijlen)
  7/08/2012 Provinciaal winnaar jaarse Bourges 29/07: Scheers-Lodewijckx (Beerzel)
  4/08/2012 Diverse provinciale lossingen
  31/07/2012 Provinciaal winnaar oude Salbris 21/07: Herman Van Sande (Vosselaar)
  30/07/2012 �De Bonten� van Wilfried Vandemaele uit Heule wint 1ste Provinciaal Orange in W-Vlaanderen
  28/07/2012 Provinciaal winnaar oude Marseille 22/07: Meulemans-Damen Linda (Arendonk)
  27/07/2012 Winnaar Salbris 21/07 & Blois 15/07 oude Brabantse Unie: Reyniers Henri (Lubbeek)
  27/07/2012 Winnaar Salbris 21/07 & Montlucon 17/06 jaarse Salbris Brabantse Unie: Rene en Patrick Vervloesem (Rijmenam)
  26/07/2012 Provinciaal winnaar jonge Salbris 21/07: Van Hove-Uytterhoeven (Putte)
  25/07/2012 Uitslag Provinciale vlucht westvlaamsejeugdbeweging
  25/07/2012 Winnaar Salbris 21/07 jonge Salbris Brabantse Unie: Michel & Robby Soetewije (Tremelo)
  25/07/2012 Fondoverzicht Antwerpen weekend 21/07/2012: Salbris
  24/07/2012 Provinciaal winnaar jonge Orleans 15/07: Victor Goovaerts (Beerzel)
  24/07/2012 Provinciaal winnaar jaarse Orleans 15/07: Paul & Jeff Van Hove (Heist-op-den-Berg)
  24/07/2012 Provinciaal winnaar jaarse Salbris 21/07: Dirk Van Dijck (Zandhoven)
  24/07/2012 Provinciaal winnaar oude Orleans 15/07: Nick & Roger Thijs (Hallaar)
  23/07/2012 Diverse provinciale uitslagen
  22/07/2012 Provinciaal winnaar jaarse Limoges 16/07: Gunther Smet (Lokeren)
  20/07/2012 Provinciaal winnaar jaarse Libourne 7/07: hok Puts (Olen)
  19/07/2012 Diverse provinciale uitslagen UPDATE 2
  19/07/2012 Provinciaal winnares oude Barcelona 7/07: Kristel Volkaerts (Putte)
  19/07/2012 Provinciaal winnaar oude Brive 7/07: Frans & Gunther Van Der Schraelen (Ranst)
  18/07/2012 Provinciaal winnaar jaarse Montlucon 7/07: Dirk Van Dijck (Zandhoven)
  16/07/2012 Orleans Provinciaal Antwerpen 15/07: Provinciaal resultaat
  15/07/2012 Provinciaal winnaar oude Montlucon 7/07: Eddy De Groot (Putte)
  14/07/2012 Provinciaal winnaar jaarse Argenton 30/06: Vereyken-Gommers (Schilde)
  9/07/2012 Provinciaal winnaar Argenton 30/06: Leon Jacobs (Tremelo)
  7/07/2012 Provinciaal winnaar Agen - Bordeaux 30/06: Alfons & Wim Hendrickx (Berlaar)
  6/07/2012 Provinciaal winnaar Agen - Bordeaux 30/06: Nijs-De Geyter-De Belder (Itegem)
  4/07/2012 Inschrijven voor de provinciale en nationale kampioenschappen
  3/07/2012 Provinciaal Winnaar Chateauroux 19/05: Allemeersch-Van Parys (Ruddervoorde)
  2/07/2012 Nationaal winnaar Orange 30/06: Walter Mertens (Mol)
  1/07/2012 Diverse provinciale uitslagen: Gien
  25/06/2012 Provinciaal winnaar Montlucon 23/06: Gaston Maeyninckx (Lichtaart)
  25/06/2012 Provinciaal winnaar Montlucon 23/06: Bart & Nance Van Oeckel (Oud-Turnhout)
  25/06/2012 2de Provinciaal Chateauroux 09/06: Bart Verbeek (Poppel)
  24/06/2012 Montlucon: Uitslagen UPDATE 2
  24/06/2012 Provinciale uitslagen Tours, Montrichard, Gien, Montauban
  21/06/2012 Nabeschouwingen Cahors Oost Vlaanderen, een heel mooi weekend.
  18/06/2012 1ste Semi-Nat (CFW) Chateauroux 3630 B 02/06: Van Hove-Uytterhoeven (Putte)
  18/06/2012 3de provinciaal jaarse Bourges 29/07: Willy Van Geel (Hulshout)
  18/06/2012 Provinciaal winnaar Cahors 17/06: Roger en Eddy Grootjans (Ranst)
  18/06/2012 Nationaal winnaar Montlucon 17/06: Wim Storms (Berlaar)
  14/06/2012 Chateauroux in Oost Vlaanderen,weekend 9 en 10 juni.
  12/06/2012 7de Provinciaal Chateauroux 09/06: Marcel & Gunter Vercammen (Vremde)
  12/06/2012 5de Provinciaal Chateauroux 09/06: Jan Van Oeckel (Oud-Turnhout)
  12/06/2012 Provinciaal winnaar Chateauroux 09/06: Bart & Nance Van Oeckel (Oud-Turnhout)
  12/06/2012 Provinciaal winnaar Chateauroux 09/06: Daniel De Pauw (Oud-Turnhout)
  10/06/2012 Chateauroux Prov & Interprov: Uitslagen UPDATE
  10/06/2012 Poitiers & Tours West-Vlaanderen
  7/06/2012 Provinciaal winnaar Limoges: Denis Peeters (Rijkevorsel)
  3/06/2012 Provinciale vluchten
  1/06/2012 Provinciaal winnaar Bourges: Jo Claeskens (Willebroek)
  31/05/2012 Provinciaal winnaar Bourges: Op de Beeck-Baetens (Putte)
  30/05/2012 Provinciaal Winnaar Vierzon jaarse duiven: Rene en Patrick Vervloesem (Rijmenam)
  30/05/2012 Provinciaal Winnaar Bourges jaarse duiven: Rene en Patrick Vervloesem (Rijmenam)
  30/05/2012 Provinciaal winnaar Vierzon & Bourges: Rene en Patrick Vervloesem (Rijmenam)
  28/05/2012 Provinciaal Waals-Brabant: Bourges 26/05
  28/05/2012 Provinciaal Henegouwen: Bourges 26/05
  28/05/2012 Provinciaal Namen: Bourges 26/05
  27/05/2012 Provinciaal Antwerpen: Bourges 26/05
  27/05/2012 Provinciaal West-Vlaanderen: Bourges 26/05
  27/05/2012 Provinciaal West-Vlaanderen: Poitiers 26/05
  27/05/2012 Provinciaal Oost-Vlaanderen: Bourges 26/05
  27/05/2012 Provinciaal Oost-Vlaanderen: Orleans 26/05
  24/05/2012 Interprovinciaal Winnaar Vierzon jaarse duiven: Freddy Vinck (Emblem)
  20/05/2012 Provinciaal Antwerpen: Vierzon 19/05
  20/05/2012 Provinciaal Oost-Vlaanderen: Vierzon 19/05
  17/05/2012 KBDB: lijst met alle vluchten
  14/05/2012 KBDB afdeling Limburg
  13/05/2012 Provinciaal West-Vlaanderen: Tours 12/05
  25/03/2012 Nog aan te passen
  20/03/2012 Provinciale kampioenendag Vlaams Brabant
  2/03/2012 Marc Pollin (Snellegem) Algemeen Provinciaal Kampioen 2011 West-Vlaanderen
  17/02/2012 KBDB: Afdeling Limburg
  13/02/2012 Johnny en Yves Jonckers (Drieslinter): Nationaal Kampioen KBDB 2011 en zoveel meer
  6/02/2012 Hubert Walterus (Halen): Loksbergen wint Chateauroux met de vingers in de neus
  6/02/2012 Jozef Planckaert (Stasegem) wint Bordeaux Provinciaal met Bambo
  19/01/2012 PROVINCIALE KAMPIOENENDAG VLAAMS-BRABANT Zondag 18 maart 2012
  22/12/2011 Sittner-Premier UK (Merksplas) 1ste provinciaal Argenton oude
  11/12/2011 K.B.D.B. ANTWERPEN 49e PROVINCIALE KAMPIOENENDAG
  11/12/2011 Limburg Provinciale kampioenschappen 2011
  11/12/2011 Vlaams-Brabant Provinciale kampioenschappen 2011
  18/11/2011 Andre Vaernewijck uit Waregem: 1e prov. Tours
  12/11/2011 Hok in de kijker: Jo Van Goethem Nederland Clinge in Zeeland
  9/11/2011 Championnat provincial Brabant Wallon 2011 (provisoire)
  9/11/2011 Definitieve uitslag Provinciale kampioenschappen Antwerpen
  9/11/2011 B.C.K./C.B.J.S. Keuring Hooglede
  28/10/2011 Definitieve Provinciale kampioenschappen West-Vlaanderen
  28/10/2011 Voorlopige Provinciale Kampioenschappen Limburg
  7/10/2011 Provinciale kampioenschappen
  25/09/2011 KBDB Provincie West-Vlaanderen: provinciale kampioenendag 2011
  22/09/2011 KBDB Provincie Limburg: 3de PROVINCIALE KAMPIOENENDAG K.B.D.B. LIMBURG
  22/09/2011 KBDB Provincie Oost-Vlaanderen: provinciale kampioenendag 2011
  21/09/2011 Nabeschouwingen Gueret in Oost Vlaanderen
  21/09/2011 KBDB Provincie Antwerpen: 49ste provinciale dag afdeling Antwerpen
  21/09/2011 KBDB Provincie Antwerpen: Provinciale kampioenschappen 2011
  20/09/2011 Jos Joosen (Brecht) 1e provinciaal Gueret jonge
  13/09/2011 Van Elsacker-Jepsen (Schilde) 1-6de Provinciaal Gueret oude
  11/09/2011 Gueret provincie Antwerpen
  7/09/2011 Van Hove-Uytterhoeven (Putte) 5e nationaal La Souterraine jonge met de 'Bronze La Souterraine'
  7/09/2011 Van Hove-Uytterhoeven (Putte) 4e nationaal La Souterraine jonge met de 'Silver La Souterraine'
  7/09/2011 Van Hove-Uytterhoeven (Putte) 3e nationaal La Souterraine jonge met de 'Golden La Souterraine'
  6/09/2011 Van Hove-Uytterhoeven (Putte) 1-2-3e provinciaal / 3-4-5e nationaal La Souterraine jonge
  3/09/2011 Hok Jos Vercammen (Vremde) 1ste interprovinciaal Blois oude
  31/08/2011 Nabeschouwingen La Souteraine Nationaal in Oost Vlaanderen
  31/08/2011 Valere en Dina Kempeneers (Oosterwijk) 1ste provinciaal Tulle oude
  30/08/2011 Familie Theo Yskout en Herman Govaerts (Hulshout) 1ste provinciaal Argenton jonge
  29/08/2011 La Souterraine Proinvicie Antwerpen
  29/08/2011 Jos Van Olmen (Broechem) 1ste provinciaal Narbonne oude
  26/08/2011 Van Elsacker-Jepsen (Schilde) 1ste provinciaal Argenton jaarse
  26/08/2011 Montrichard in Oost Vlaanderen
  25/08/2011 Internationale - Nationale - Interprovinciale -Provinciale Vluchten 27/08
  23/08/2011 Edwin Verstappen (Booischot) 1ste provinciaal Bourges 06/08 jaarse
  22/08/2011 Blois Provincie Antwerpen
  21/08/2011 Provinciale Uitslagen
  20/08/2011 Nabeschouwingen Argenton Nationaal in Oost Vlaanderen
  19/08/2011 Nabeschouwingen Orlans in Oost Vlaanderen
  18/08/2011 Nabeschouwingen Tulle Nationaal in Oost-Vlaanderen
  16/08/2011 Albert Wils & Ronny Faes (Mol) 1ste provinciaal Bourges II jaarse
  15/08/2011 Kevin en Nick Ceulemans (Booischot) 1ste provinciaal Bourges 06/08 jonge
  15/08/2011 Nabeschouwingen Perpignan Internationaal in Oost Vlaanderen
  14/08/2011 Argenton provincie Antwerpen
  13/08/2011 Nabeschouwingen Vierzon in Oost Vlaanderen
  12/08/2011 Hok in de kijker: Willy Van Geel (Hulshout)
  11/08/2011 Bourges II Antwerpen (30/07/2011) - onder de loep
  11/08/2011 INTERNATIONALE, NATIONALE & INTERPROVINCIALE VLUCHTEN 13/08
  11/08/2011 Marina Van De Velde (Grobbendonk) 1ste provinciaal Bourges II 4.555 jonge
  10/08/2011 Jef Van Bouwel (Lichtaart) 1ste provinciaal Nevers jaarse
  9/08/2011 Marc Vlaeminck (Ramsel) 1ste provinciaal Marseille oude
  9/08/2011 Tulle provincie Antwerpen
  9/08/2011 Narbonne Internationaal in Oost Vlaanderen
  8/08/2011 Bourges 6 augustus provinicie Antwerpen
  7/08/2011 Bourges Interprovinciaal: aanmeldingen
  7/08/2011 Nabeschouwingen Bourges Nationaal in Oost Vlaanderen
  6/08/2011 Narbonne Provincie Antwerpen
  5/08/2011 Hok in de kijker: Jos en Jules Engels (Putte)
  3/08/2011 Roger Engelen (Dessel) 1ste provinciaal Nevers oude
  3/08/2011 Internationale - Nationale - Interprovinciale -Provinciale Vluchten 06/08
  2/08/2011 Nabeschouwingen Souillac Nationaal in Oost-Vlaanderen
  1/08/2011 Valere en Dina Kempeneers (Oosterwijk) 1ste provinciaal Tarbes oude
  1/08/2011 Bourges 30/07 provincie Antwerpen
  29/07/2011 Jules Lens (Putte) 1ste provinciaal Nevers jonge
  29/07/2011 Nabeschouwingen van Blois in Oost Vlaanderen
  29/07/2011 Nabeschouwingen Marseille Internationaal Oost- Vlaanderen
  29/07/2011 Nabeschouwingen Agen-Tarbes in Oost Vlaanderen
  28/07/2011 Marseille provincie Antwerpen
  27/07/2011 Nevers provincie Antwerpen
  27/07/2011 Internationale - Nationale - Interprovinciale -Provinciale Vluchten 30/07
  26/07/2011 Nevers: uitslagen
  26/07/2011 Nabeschouwingen Bourges in Oost Vlaanderen
  25/07/2011 Nabeschouwingen Limoges jaarse Oost Vlaanderen
  24/07/2011 Tarbes (Agen) provincie Antwerpen
  23/07/2011 Jos & Sonja Devos (Mol) 1ste provinciaal Orleans jaarse
  22/07/2011 Paul Van Pelt (St-Antonius) 1ste provinciaal Orleans oude
  21/07/2011 Internationale - Nationale - Interprovinciale -Provinciale Vluchten weekend van 21-23/07
  20/07/2011 Marcel en Gunter Vercammen (Vremde) 1ste provinciaal Orleans jonge
  17/07/2011 Orleans provincie Antwerpen
  17/07/2011 Deelnemingsformulieren provinciale kampioenschappen 2011
  16/07/2011 Mario en Jos Quirijnen (Vlimmeren) 1ste provinciaal Brive oude
  14/07/2011 Nabeschouwingen Blois provinciaal Oost Vlaanderen
  14/07/2011 Nabeschouwingen Barcelona in Oost Vlaanderen
  14/07/2011 Uithoorn: Winst Den Boer, Wijfje, Hendrik
  13/07/2011 Moulins Provincie Antwerpen
  13/07/2011 Brive provincie Antwerpen
  13/07/2011 Barcelona provincie Antwerpen
  12/07/2011 Eddy Ceulemans (Berlaar) 1ste provinciaal Orange oude
  12/07/2011 Hok in de kijker: Rudy Baert uit Deurne
  12/07/2011 Internationale - Nationale - Interprovinciale -Provinciale Vluchten 16-07
  12/07/2011 Zaanstreek: Duif van Verleun snelste in Tours
  11/07/2011 Patrick en Marina Claes (Mol) 1ste provinciaal Moulins jaarse
  11/07/2011 Alfons en Wim Hendrickx (Berlaar) 1ste provinciaal Bordeaux oude
  10/07/2011 Zwanenburg: Jansen/De Leeuw en Buiting van PV de Postduif hebben de snelste vliegers in huis
  10/07/2011 Jules Lens (Putte) 1ste provinciaal Moulins oude
  10/07/2011 Moulins: uitslag Antwerpen en Limburg
  8/07/2011 Internationale - Nationale - Interprovinciale -Provinciale Vluchten 8, 9 & 10-07
  5/07/2011 Nationale en zonale uitslagen Orange online
  4/07/2011 Argenton provincie Antwerpen
  4/07/2011 Gaston Van de Wouwer (Berlaar) 1ste provinciaal Argenton oude duiven
  1/07/2011 Hok in de kijker: Jules & Rony Lens uit Putte
  24/06/2011 Kristel Volkaerts (Putte) 1ste provinciaal Cahors oude
  23/06/2011 Pascal Slegers (Dessel) 1ste provinciaal La Chatre jaarse
  21/06/2011 Oostburg: Provinciale winst Frans en Dani?l Bal
  17/06/2011 Yvo Verkoeyen (Mol) 1ste provinciaal & 4de nationaal Montelimar
  16/06/2011 Van Eynde - Goovaerts (Putte) 1ste provinciaal Chateauroux oude duiven
  15/06/2011 Hardinxveld: Gevleugelde Vrienden
  14/06/2011 Hardinxveld: PV Stormvogels vliegt vanuit Peronne en Tours
  14/06/2011 Nieuw-Vennep: Prijswinnaars bij PV Nieuw Leven waren Wim Faas (Tours) en Cees Arensman (Peronne)
  14/06/2011 Albert Derwa speelt uitmuntend
  13/06/2011 Nieuw-Vennep: Coen Lammerts naar dubbele winst op wedvluchten vanuit Peronne en Tours
  13/06/2011 Jos Wouters (Heist-Goor) 1ste provinciaal Chateauroux jaarse duiven
  12/06/2011 Rene en Patrick Vervloesem winnen 1 en 2 interprovinciaal Chateauroux jaarse
  9/06/2011 Cleirbaut-Desbuquois (Bonheiden ) 1ste provinciaal Chateauroux oude duiven
  7/06/2011 Herman Van Sande (Vosselaar) 1ste provinciaal Chateauroux jaarse duiven
  24/05/2011 Eerste provinciale zege duivenmelker Jac van Maldegem
  22/05/2011 Gaston Van De Wouwer (Berlaar) 1ste provinciaal Vierzon oude duiven
  22/05/2011 Familie Houben (Itegem) 1ste provinciaal Vierzon jaarse duiven
  17/05/2011 Arnemuiden: Schroevers wint Primavera
  10/05/2011 Koen Minderhoud gereed voor de 'Primavera'
  3/05/2011 Sluis: Derde provinciale zege voor jonge De Poorter
  12/01/2011 Duiven van Anette meten trainen
  5/01/2011 Kampioenschappen Provincie West-Vlaanderen
  6/12/2010 NIET PUBLICEREN
  6/12/2010 Provincie Antwerpen: winnaars van een nationale wedvlucht of een nationaal kampioenschap
  6/12/2010 Provincie Antwerpen: Kampioenschap Beginnelingen
  6/12/2010 Provincie Antwerpen: Kampioenschap Fond jonge duiven
  6/12/2010 Provincie Antwerpen: Kampioenschap Halve Fond jonge duiven
  6/12/2010 Provincie Antwerpen: Kampioenschap Snelheid jonge duiven
  6/12/2010 Provincie Antwerpen: Kampioenschap Marathon
  6/12/2010 Provincie Antwerpen: kampioenschap Fond oude duiven
  6/12/2010 Provincie Antwerpen: kampioenschap Grote Halve Fond oude duiven
  6/12/2010 Provincie Antwerpen: kampioenschap Kleine Halve Fond oude duiven
  6/12/2010 Provincie Antwerpen: kampioenschap Snelheid oude duiven
  9/11/2010 Joop Melio pakt de Zeeuwse titel
  2/11/2010 Ferme Expo de Tours 2010
  26/10/2010 Jeugddag jeugd club Antwerpen
  22/10/2010 Voorlopige uitslag provinciale kampioenschappen Vlaams-Brabant 2010
  13/10/2010 Jerome en Marc Huybrechts (Stabroek) 5de provinciaal Limoges 4/07 oude duiven
  7/10/2010 Voorlopige uitslag provinciale kampioenschappen Antwerpen 2010 UPDATE
  2/10/2010 Robert Verbeek (Poppel) 1ste provinciaal Gueret 4/09 oude duiven
  11/09/2010 Guy Staes (Berlaar) 8ste oude + 8ste jaarse provinciaal Argenton 09/08, 6de oude + 7 & 10de jaarse provinciaal Bourges 31/07
  9/09/2010 Geert Lambrechts (Hallaar) 1ste provinciaal Gueret 4/09 jonge duiven
  28/08/2010 Sittner-Premier UK: 2 provinciale zeges in 2010
  27/08/2010 Raf en Lars Luyckx (Geel) 1ste & 4de provinciaal La Souterraine 21/08 jonge duiven
  23/08/2010 Alfons Wuyts (Heist-Goor) 1ste provinciaal Blois 14/08 oude duiven
  23/08/2010 Jos Verberck (Nijlen) 1ste provinciaal Bourges 31/07 jaarse duiven
  23/08/2010 Team Polder wereldkampioen in het Belgische Nevele
  22/08/2010 Ivo Renders (Geel) 4de Belgian Master 2010 te Nevele
  19/08/2010 Andre Somers (Grobbendonk) 3de & 5de provinciaal Argenton 09/08 jaarse duiven
  16/08/2010 Smits Jos en zoon (Berlaar) 2de provinciaal Argenton 09/08 jaarse duiven
  16/08/2010 Final of the Belgian Master Edition 2010
  16/08/2010 Finalflug vom Belgian Master Edition 2010
  16/08/2010 Finale de la Belgian Master Edition 2010
  15/08/2010 Rik Hermans (Pulle) 1ste provinciaal Argenton 09/08 jaarse duiven
  15/08/2010 Raf en Lars Luyckx (Geel) 1ste provinciaal Tulle 31/07 jaarse duiven
  12/08/2010 Koen Dockx (Herselt) 1ste provinciaal Argenton 09/08 jonge duiven
  11/08/2010 Ferdinand Nand Helsen (Herentals) 1ste provinciaal Orleans 10/07 jaarse duiven
  6/08/2010 Roger Mollen (Berlaar) 1ste provinciaal Perpignan 31/07 oude duiven
  6/08/2010 Marcel Koenig (Bouwel) 1ste provinciaal Tulle 31/07 oude duiven
  5/08/2010 Vleugels-Wuyts (Geel) 1ste provinciaal Bourges 31/07 jonge duiven
  5/08/2010 Marcel Van Oosterwijck (Rijmenam) 1ste provinciaal Bourges II 24/07 jaarse duiven
  5/08/2010 Johan Donckers (Grobbendonk) 1ste provinciaal Bourges II 24/07 jonge duiven
  17/07/2010 De Winter-Hermans-Huygen (Herentals) Dubbelslag op Orlans Antwerpen!
  28/06/2010 Van De Wouwer Gaston wint 1e Provinciaal Montlucon
  1/06/2010 Hendrickx en zoon (Berlaar): wederom in de sprint geklopt
  19/05/2010 Mattheus Louis (Baal) wint Vierzon provincie Brabant met jaarse duiven!
  18/05/2010 Geyskens-Deville (Veerle) winnen Vierzon provincie Brabant met oude duiven! (UPDATE)

  Advertenties

   

   

  Poll